404 földönkívülis kövét mikor lehet megnézni?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:04
Nem tudod a jelszót? Elmesélnéd milyen volt a kő?
Tényleg törölte a videót valamelyik nap de tegnap észrevettem hogy visszatette nem tudom mér.
[link] itt van
Hát a kőnek ilyen nagy erős fénye van. meg ilyen metálzöld szerű. Meg barlang képek vannak benne meg a film végén van egy barlangi lény csontváza. hát ennyi van benne. Kérd el tőle a jelszót privátba nekem is úgy adta meg biztos megadja neked is!
Bakker, gondolkodó kő :LOL
"404 válasza:
Kedves kérdező!
Valóban van olyan kő ásvány múzeumban amely világít. De olyan kő nincs a Földön, mely olyan erősen világít, hogy ha sokáig nézed megfájdul a szemed. Néztél már bele 500W -os reflektor lámpába? Nos, olyan ereje van. Nem hinném hogy a múzeumban lévő köveknek ehhez hasonló fényereje lenne. Ez nem egy egyszerű kő. Ez különleges kő, mely önálló intenzitással világít, hol kicsit, hol vakító fénnyel, váltakozva, ritmikusan, de viszont néha nem váltakozva hanem egyenletesen. S mindezt maga dönti el mikor milyen erősen és meddig világítson. A barátaim el is nevezték gondolkodó kőnek, mert gondol egyet és felerősödik a fénye, utána vissza le.
De persze nem áll szándékomban senkit sem hitegetni, mert tudom hogy bármit írnék azok úgy is csak szavak. De gondoltam szólok hogy ez a kő néha olyan erővel világít hogy egyszerűen nem bírok ránézni sokszor el kell hogy forduljak tőle. Ilyen követ nem találtok sehol csak nyugodtan nézelődjetek :)"
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1822..
Azt hittem eddig minden állatságot olvastam már:D Tévedtem.
Kérdezzétek már meg tőle 404 bolondok, mivel lövi magát. Komolyan érdekelne. Tegye fel inkább azt az anyagot :D
Most már 404-nek egy külön blogot kellene nyitni. Nincsen annak értelme, hogy értelmes ufó kutatókat és ismeretlent megismerni kívánó józan emberket, leugassanak a haverjai.
Nyissatok neki egy blogot, azt vigye a népét is ! Ne itt hülyítsétek a népet. :PPPPP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!