Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » 404 földönkívülis kövét mikor...

404 földönkívülis kövét mikor lehet megnézni?

Figyelt kérdés
Mikor adja már meg 404 a jelszót? Szerintem nincs is kő feltéve csak úgy tesz másképp nem védené jelszóval!
2011. máj. 24. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Megkaphatom a videó jelszavát?
2011. máj. 24. 14:11
 12/25 BlackSword ***** válasza:

Fogjátok már fel, hogy nincs fent videó... Semmilyen kőről, idegenkívüli lényről, sem semmi hisztikus baromságról... Csak 404 hülyít titeket...

Ébresztő!!!

2011. máj. 24. 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
De nem kell jelszÓ Én láttam a követ anélkül is! Beléptem a profiljába a videomegosztón ahol van a videó és a profilján megtaláltam a követ! Ténylek k*rva erős a fénye bzzmeg!!
2011. máj. 24. 15:42
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor ezek a múzeumi kövek is világítva vannak? mert ezeken is van szórt fény [link] :S
2011. máj. 24. 16:32
 15/25 A kérdező kommentje:
Akkor a múzeumba lévő világító ásványokat is megvilágították? Mert azoknak is alul sötét felül meg fényes. B*zki akkor a múzeumba csalnak :@
2011. máj. 24. 16:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Se 404 é se a múzeumi nincs felülről megvilágítva semmilyen szögből nincs egyik se megvilágítva mert akkor lehetne látni a fénysugarakat amik rávetődnek! De nincsenek fénysugarak. jajj istenem. Ész.
2011. máj. 24. 16:51
 17/25 anonim ***** válasza:

Tisztán látszik, hogy felűlről világította meg. Erősen FÉYLIK, de nem világít a teteje. Mert a nagy fénytől már a fényszórás miatt nem is látszik az alakja. Alúl viszont ahova nem jut felűlről a fény, teljesen sötét !

[link]

2011. máj. 24. 17:26
 18/25 anonim ***** válasza:

Rajtad meg tisztán látszik hogy nem tanultál fizikát. :D

Ha rá világítasz egy kőre attól a kő nem fog fénytől áradozni mert a kő elnyeli a fénysugarakat nem visszaveri. Kivéve ha az a kő tükörből vagy fémből van de akkor is hiányzik a képről a fény ami rá megy. Hova kerültem én te jó isten :D

404 igazad volt.

2011. máj. 24. 17:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Te nem tanultál fizikát, mert zagyvaságokat beszélsz !

Nézd meg ezeket a köveket ! Láthatjátok hogy intenzívebben világít még alúl is,mint amennyire 404 megvilágította az övét felülről :D [link]

Nem nagy dolog a köve már 700ft ért kasz 10 db-ot [link]

Az hogy miért tűnik fényben áradónak, arra a fényképezési technika a válasz, de hiáby magyaráznám, mert te szt sem érted, mint ahogyan a fizikát sem

Itt ez a kő, ami még csak eleve nem is világító, csak úgy van lefényképezve nagy fényben

[link]

2011. máj. 24. 18:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát én bementem a WC be mert ott sötét van és megvilágítottam egy követ de a kő nem világított akkor mit szúrtam el? :D
2011. máj. 24. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!