Attila6 kérdése:
404 akkor most az idegenek engem elraboltak? Kipróbáltam a tapaszos módszeredet!
Figyelt kérdés
Reggelre nem találtam sehol a sebtapaszokat!Meglehet tőlük szabadulni?Azért így fogalmazok,mert törölték az előző kérdésemet,mert állítólag kitaláltam.Egyébként teljesen biztos vagyok benne,hogy elraboltak csak nem akarom,hogy ezt is töröljék.2011. febr. 24. 15:24
41/61 A kérdező kommentje:
404 ma se volt rajtam a sebtapasz!Mit tegyek?
2011. febr. 25. 12:54
42/61 A kérdező kommentje:
Egyáltalán mi a céljuk velem?És mért pont velem?
2011. febr. 25. 12:58
43/61 tetris válasza:
Érdemes lenne átnézni magadat, hogy van-e rajtad valami megmagyarázhatatlan szúrásnyom, égésnyom, vágás, bármi sebesülés.
Egy ötlet: Lehet kapni a patikában olyan tapaszt, ami karikába van feltekercselve, és olyan erős, mint a beton. Azt hiszem Leukoplast a neve. Szerintem azza kéne leragasztanod a szemedet, az biztos nem esne le magától.
44/61 anonim válasza:
Utolsó! Nem leeset neki mert nem találja sehol. Ha leestett volna meglenne. Azér nehogy már kétszer is kipróbálta és egyik reggel is úgy eltűnjön hogy ne találja meg.
45/61 anonim válasza:
helyesbítek: kétszer is kipróbálta és két reggel se találta meg. Azt ne mondjátok hogy normális ha csak úgy eltűnik KÉTSZER IS!!!!!!!!!!!!!!!!!
46/61 tetris válasza:
Szerintem ott lesz az valahol az ágy alatt, mögött, mellett. Ő is megnyugodna, ha megtalálná azokat. Így csak parázik, ahelyett, hogy utánanézne alaposan.
47/61 anonim válasza:
:D:D Hát ez nagyon jó.. Szerintem meg simán beleragad a haja, szösz stb, kicsit a szélén feljön, ahogy megfordul rá ragad a lepedőre és láss csodát, már lenn is van a tapasz.. ami összegyűrődve könnyen beesik az ágy alé mellé mögé, ami ráragad a zoknira kiviszi a konyhába ahol megtalálják és kidobják..stb.. Ha elrabolják, minek hozzák vissza? Ez hülyeség.. Rosszul alszol, kedves kérdező éjszaka..Amit stressz, elég sok minden okozhat.. Ne parázz, ha nem veszed be ezt a sok badarságot megnyugszol és egyből tudsz aludni.. Egy sebtapasz rengeteg féleképpen eltűnhet és igen is le tudod este forgolódással, félálomban szemdörzsöléssel, akármivel szedni onnan úgy, hogy nem veszed észre..
48/61 A kérdező kommentje:
2 megtaláltam belőle,egyet a pizsamám belsején a másikat meg a takarón de a többit nem találom felrakom ma is.
2011. febr. 25. 19:08
49/61 anonim válasza:
Ha kettő meg van a többi is meg lesz..Fölösleges leragasztanod.. Utána meg, majd ha komolyabban megvágod magad nem lesz otthon sebtapasz,
50/61 anonim válasza:
Én am már sejtettem h nem vittek el amikor mondtad h nincs semmi hányingered és semmi tüneted. Én is kipróbáltam csak a kíváncsiság miatt és nekem nagyon nehezen jött le :S
Te milyen sebtapaszt használtál lécci mond meg mert akkor olyat nem fogok venni ami egy éjszakát se bír ki. Én a köldökömre ragasztottam és rajta volt reggel. Santavik a tapasz neve. Tiédnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!