Van aki ezt megcsinálta? Én kipróbáltam, de elég érdekes dolog jött ki belőle.
Amikor az van, hogy a tükörbe kell nézni, és középre a homlokunkra fókuszáljunk és előjön egy arc, ahogy a harmadik szemünkkel látunk, akkor nekem befeketedik az egész szemem és olyan vagyok mint egy zombi... ilyenkor abba kell hagynom, mert egyszerűen félek... :S:S kipróbálta még valaki rajtam kívűl? Meséld el, mi volt nálad!!
OMG O.O
Ez tényleg nagyon durva :O
Olyan mintha sátánná változnáák :S
Nézem a homlokom és feketedik a szemem körül!!Úgy néztem ki mint az ördög :S Ott is hagytam mert baromira megijedtem magamtól :S
Ez eddig szimplán a szem érzékelő sejtjeinek elfáradása okozta illúzió. Olyan, mint ez: http://www.youtube.com/watch?v=w5t9yBQLKKI
Ugye először követed a mozgó pöttyöt, akkor minden rózsaszín. Aztán a kép közepére koncentrálsz és egy zöld pöttyöt látsz körözni, a többi meg eltűnik.
Ebben semmi misztikus nincs, ha sokáig nem fókuszálsz a szemeddel sehova akkor érdekes fények és formák jelennek meg előtted. Nem kell midnenbe ezotériát belemagyarázni.
Marivs
Tudom használni a harmadik szemem, viszont ennek a tükörbe nézős dolognak nem látom értelmét, max megijed tőle az ember. Az én módszerem az, hogy meditáció közben egy fénylő fehér gömböt képzelek el a homlokom közepén, aztán egy idő után egyre jobban bizseregni kezd a harmadik szemem, és végül sikerül. Ezt ajánlom kipróbálni.
Marivs
első válaszoló:
változnáááák??????
ezt te most így komolyan írtad????
változnáááák? hát merre voltál iskola helyett???
akarnÉK
változnÉK
szopnÉK
volnÉK
valahogy nem furcsálom, hogy te elhiszed, hogy démonná változtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!