Ez szerintetek igaz? :O Kipróbáltam és nem hittem a szememnek. :O
Figyelt kérdés
a gyűrűset próbáltam ki és télleg elkezdte azt csinálni ami a cikkben le van írva:| Szerintetek ez mennyire igaz,mert én személyszerint nagyon örülnék neki ha ezigaz lenne:))
2010. aug. 30. 22:42
2/9 anonim válasza:
Legyen hited es elj tudatosan! Ne higyj a babonakban sem a joslatokban.
A teremtoben es Onmagadban hidj!
3/9 anonim válasza:
Vagy a teremtőben vagy önmagadban higyj! A kettő nem fér meg együtt.
4/9 anonim válasza:
Egyszerű ingás móka. Lényegében a zsinóron, cérnán keresztül a gondolataid közvetítődnek a gyűrűre és forogni fog, ha azt akarod, vagy nem forog, ha azt akarod.
Ez az oka annak, hogy ingával nem lehet jósolni, viszont ha lecsendesíted az elméd és úgy teszel fel egy kérdést, a legmélyebb meggyőződésed mutatja meg a témáról. Azt, ami benned van.
5/9 anonim válasza:
Önszuggeszció. Ezzel nem jósolsz, csak a tudatalattid kivetülését véled látni. Köss egy cérnára vagy a nyakláncodra egy gyűrűt, úgy hogy nem mozogjon. Koncentrálj arra, hogy a gyűrű jobbra mozog. Pár másodperc múlva elindul. A hipnotizáció is ezen alapul. Mindenesetre érdekes témát feszegetsz. Ha meditálsz, elöbb utóbb nem kell a kivetülésekre hagyatkoznod, ugyanis feltárul elötted a tudatalattid mondanivalója.
6/9 anonim válasza:
Prónbáld ki még vagy 3 fényképpel, Akikről biztosan "tudod", hogy nem lesz "A" Párod, és majd elválik, hogy igaz vagy hamis.... Végül még "Azzal" is tedd próbára, Akire igen-t mutatott.
7/9 A kérdező kommentje:
Több képpel is kipróbáltam..és mindig csak ez a személy "jött ki"
2010. szept. 3. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!