404 akkor most az idegenek engem elraboltak? Kipróbáltam a tapaszos módszeredet!
19.00 Igen, az a kislány jól van, azóta is a nagymamájánál lakik. Írt nekem Emailt. Az apja beteg, de a család jól van.
Nos, kérdező akkor azt hiszem megoldottuk a problémát. Ha mégis van valami írj.
Akkor érdekes történetnek nézünk majd elébe, hisz ha nem érzel semmilyen mellékhatást, tünetet, akkor egyedi esetet tapasztaltunk, olyan különösen egyedi dolgot, mely csak 50%-ban esélyes az elrablás tényeként.
Őszinte leszek. Valamilyen mellékhatásnak muszáj lennie, mert az idegen lények bioszférájából eredő közeg mindenképpen mellékhatásokat, főleg hányingert, szédülést okoznak az alanyokban. Ha ez nincs, akkor nem raboltak el, és valami más állhat a dolog hátterében. De természetesen segítek.
Sziasztok!
404, és a sebtapaszt úgy kell felragasztani hogy a két szemhéjam összeragadjon, tehát ki se tudjam nyitni a szemem?
csak nekem fura ez a kérdés?!
nemértem egyátalán hogy egy intelligens faj az hogy hogy nem ismeri a sebtapaszt hogy te ilyen hülyeségekkel szórakozol..
ha ez igaz ,akkor holnapra lerágom a csontomról a bőrt:D
de most komolyan hogyan lehetséges ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!