Szerintetek az UFO-k valójában katonai fejlesztések?
Láttam egy dokumentum filmet,hogy még az 50es években készítettek repülő csészealjt.Nem repült rendesen,de a földtől pár méterre lebegett.Ezután megszaporodtak a következő évtizedekben az "ufo"észlelések.Meginterjúvoltak pár tervezőt akik még az ilyen korong gépeket csinálták.És a 70es évek végén,mondta a hapi,hogy felhívta az egyik barátja még a halála előtt 10 nappal,hogy az amerikaiak a sivatagban a korhoz képest 30 évvel előrébb vannak technika terén.De csak ennyit mondott neki semmi msát.
Lehet az ufok valójában katonai járművek :( én eléggé elszomorodnék tőle
Attól még hogy az utolsó szó az enyém, nem kell feltételezni hogy idős vagyok :)
18 vagyok
Most te udvarolsz? Behalok...
Lenyalogathatod a csalamádé maradékát a szakállamról, ha gondolod :)
értem akkor kb 30-40 között lehetsz
felpontozol azért
Diator: (értelmesen vitatkozni akarok nem veszekedni)
1: Miért kezdtek ezek a dolgok érdekelni? Magadtól? Valaki más által?
2: Fogalmazd meg,hogy szerinted mik azok az idegenek,földönkívüliek,vagy akárhogy is nevezzük őket.
3: Támaszd is alá az állításaidat.
Nekem is.
Milyen az a civilizáció a déli sark jege alatt?
Mióta van ott?
Milyen fejlettségű hozzánk képest?
Miért nincsenek műholdjaik a föld körül?
Miért nem foglalt el magának kellemesebb klímájú lakatlan területet?
Hu sok a kérdés, nem tudom meg jegyezni mindegyiket fejből , de próbálok válaszolni.
Na szóval azóta érdekelnek az idegenek mióta nem találkoztam egyel 7-8 éves koromban, már többször leírtam az incidenset, de nem írnám le ide.
Azért nem választottak melegebb helyet, mert akkoriban a fejelt civilizáció helyén nem volt jég. Ez kb 15 millió évvel ezelőtt volt. Az ottani lények véleményem szerint még mindig ott vannak. a víz és a jég burkolata alatt.
De erre persze nincs bizonyítékom. Ezt a németek felfedezték, hogy egy hallott fejlett civilizációra bukkantak, ami szerintem nem is volt halott. Meg nézem megint a kérdéseket és további válaszokat adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!