Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek az UFO-k valójában...

Szerintetek az UFO-k valójában katonai fejlesztések?

Figyelt kérdés

Láttam egy dokumentum filmet,hogy még az 50es években készítettek repülő csészealjt.Nem repült rendesen,de a földtől pár méterre lebegett.Ezután megszaporodtak a következő évtizedekben az "ufo"észlelések.Meginterjúvoltak pár tervezőt akik még az ilyen korong gépeket csinálták.És a 70es évek végén,mondta a hapi,hogy felhívta az egyik barátja még a halála előtt 10 nappal,hogy az amerikaiak a sivatagban a korhoz képest 30 évvel előrébb vannak technika terén.De csak ennyit mondott neki semmi msát.

Lehet az ufok valójában katonai járművek :( én eléggé elszomorodnék tőle

2010. nov. 16. 16:14
 51/91 anonim ***** válasza:
89%
Ja és egy érdekes videó aki ezt nem hiszi el az bolond szerintem , én még ilyen hitelesnek tűnő videót még nem láttam. [link]
2010. nov. 20. 20:03
 52/91 anonim ***** válasza:
75%

Márpedig tényleg vannak az Antarktisz jege alatt építmények, amiket egy ősi civilizáció épített.

Ezt is ott találták:

[link]

[link]

[link]

Ráadásul a földönkívüliekkel tényleg kapcsolatban áll az amerikai kormány:

http://www.youtube.com/watch?v=qXpVdcwCWNM

[link]

[link]

Aki ezt nem hiszi el, az bolond!

2010. nov. 20. 20:42
 53/91 BlackSword ***** válasza:
60%

ma 20:42!

Remélem ezt csak ironikusan írtad, mert a scifi Word eléggé sokat mond... Főleg arra irányulóan, hogy csak kitaláció!!!

2010. nov. 20. 21:10
 54/91 anonim ***** válasza:
60%

21:10

Igen, az előttem linkelgető UFO hívőn felbuzdulva lőttem be ezeket.

Az Antarktiszi képeket magam fényképeztem ki, mielőtt megírtam a hozzászólást.

2010. nov. 20. 21:14
 55/91 anonim ***** válasza:
68%

"

Hogy honnan tájékozódok , egyszerűen minden honnan. Itt a fórumon is és a googléban is. De általában onnan tudom a dolgokat hogy már 3 éve olvasgatok róluk. Hiszem azt hogy 2012-ben eljönnek a földre!"

Értem.

Tehát egy anomin, fantáziáló tinikkel és komplett őrültekkel teli oldalról és a google-ben található szintén tök hülyék által csinált *****.uw.hu jellegű oldalakból veszed a "tudásod".

Hát, meg kell, hogy hajoljak előtted...

2010. nov. 20. 22:13
 56/91 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell irigykedni utolsó :)

Én nem akarok ezzel feltűnést kelteni. Csak le írom azt amit tudok, veled ellentétben és hozzá tudok szólni a dolgokhoz. Ahogy mondtam is, írok egy cikket olvasd el.

[link]

2010. nov. 20. 22:39
 57/91 anonim ***** válasza:
89%

*én hozzá

bocsi javítok elírtam.

2010. nov. 20. 22:40
 58/91 anonim ***** válasza:
62%

"A Virtus kísérlet egy új típusú, szabad és minõségi sajtó megteremtésére."

A minőségin elröhögtem magam - bocs.

Két dolgot had mondjak neked:

1., Ha már írkálsz bárhova legalább a böngésző vagy a word beépített helyesírás-ellenőrzőjét engedd rá, mert förtelmes, hogy kb. 170 helyesírási hiba van egy 2 oldalas irományba.

2., Értsd meg, hogy F A N T Á Z I Á L S Z!

Nincsenek űrlények, nem lakik a föld alatt senki, nincsen titkos összeesküvés a kormányok és az USA között, nem voltak titkos náci bunkerek a ii. vh után az Antarktiszon, senki nem csinált a 15. században az Antarktiszról olyan térképet, ami a jég alatti földrészeket ábrázolná, nem lakik a föld alatt 200 km-re senki, nem léteznek a plejádok sem és nincsenek a földlakók egy idegen fajjal sem semmiféle kapcsolatban.

Lassan elfogadom, hogy te ezeket mind elhiszed, de NINCS így. Ha valaki ezt mesélte neked átvert, ha magad "raktad össze" akkor pedig te is tudod, hogy nincsen így...

2010. nov. 21. 00:21
 59/91 anonim ***** válasza:
81%

Kedves utolsó, nem értem, hogy mért ne lenne igazam?

Talán lehet, hogy nincs igazam de az biztos hogy a 1513-évben készítettek egy ilyen térképet, ha tudatlan vagy akkor sajnálom, a youtubon megtudod nézni a ufok a harmadik birodalomban. Jó film nézést.Ja és akkor írj nekem legközelebb ha azt a videót meg nézted.

2010. nov. 21. 12:47
 60/91 anonim ***** válasza:
100%

Bizony-bizony, volták földönkívüliek a náci birodalomban:

[link]

És fejlett technológiákat is adtak nekik:

[link]

És bizony repülő csészealjaik is voltak:

[link]

Rejtély, hogy ilyen segítséggel hogy voltak képesek elveszteni a háborút.

Vagy várjunk csak! Lehet, hogy megnyerték, csak egy titkos kormány-összeesküvés eltitkolja?

(még mindig irónia)

2010. nov. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!