Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek az UFO-k valójában...

Szerintetek az UFO-k valójában katonai fejlesztések?

Figyelt kérdés

Láttam egy dokumentum filmet,hogy még az 50es években készítettek repülő csészealjt.Nem repült rendesen,de a földtől pár méterre lebegett.Ezután megszaporodtak a következő évtizedekben az "ufo"észlelések.Meginterjúvoltak pár tervezőt akik még az ilyen korong gépeket csinálták.És a 70es évek végén,mondta a hapi,hogy felhívta az egyik barátja még a halála előtt 10 nappal,hogy az amerikaiak a sivatagban a korhoz képest 30 évvel előrébb vannak technika terén.De csak ennyit mondott neki semmi msát.

Lehet az ufok valójában katonai járművek :( én eléggé elszomorodnék tőle

2010. nov. 16. 16:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
67%
Fogalomzavar... ufo lehet akármi ami repül és te nem tudod mi az.
2010. nov. 16. 16:16
 2/91 anonim ***** válasza:
66%

Így van UFO = azonosítatlan repülő tárgy

Vagyis minden repülő tárgy, amit nem tudsz beazonosítani. Lehet az egy madár is, vagy egy papírsárkány, bármi.

Te amire gondolsz, az a földönkívüli, de sajnos a témához nem tudok hozzászólni. Én elképzelhetőnek tartom, hogy vannak más hasonló, a Földhöz hasonló bolygók, ha mi is itt vagyunk. Miért ne lehetne máshol is hasonló? De nem tudom, hogy ők ide tudnak-e jönni. Lehet igen, lehet nem.

2010. nov. 16. 16:31
 3/91 anonim ***** válasza:
85%

Voltak ilyen dokumentációk, miszerint pl. a németek fejlesztették ki az N-1 és N-2 jelzésű, korong alakú repülő járműveket, vagy a "Feuerball" nevű tűzrepülőket. Ha a jenkik megkaparintották a technológiai leírást, akkor elméletben nem tartom kizártnak, hogy sok UFO-észlelés valójában katonai kísérletek eredménye.

Azt mindenesetre furcsának találom, hogy a jenkik hagyják pusztulni a katonáikat az arab sivatagokban, semmint hogy bevetnék a "csodafegyvereiket".

2010. nov. 16. 16:46
 4/91 anonim ***** válasza:
64%

ezt ugye te se gondoltad komolyan h majd egy közel-keleti megszállás miatt bevetik a ,,csodafegyvereiket'' a nagy nyilvánosság előtt?egy olyan ellenség ellen akiknek sanszuk sincs?majd pont hülyék lennének...

és gondolom az emberveszteség kevésbé lényeges nekik. mint h megtudják azt h mikkel is rendelkeznek...

na persze ha ezek egyáltalán katonai fejlesztések...

2010. nov. 16. 17:56
 5/91 anonim ***** válasza:
65%

"Lehet az ufok valójában katonai járművek"

Lehet, hogy biztos!

Képzeld csak bele magad a egy 50-es, 70-es évekbeli amerikai helyébe.

Dúl a hidegháború, a kormány sokat titkolózik, és időnként mindenféle fura, már-már földöntúli kinézetű járművek bukkannak fel, olykor le is zuhannak.

Például itt van ez:

[link]

Vagy a sok egyéb németektől "lopott" kísérleti modell:

[link]

Esetleg a rendszerváltásra hadrendbe állt másik jószág:

[link]

[link]

Ebbe egy egyszerű farmer:

[link]

Vagy egy beszívott hippi:

[link]

simán belelát egy földönkívüli űrhajót.

És még ki tudja mi mindennel kísérleteztek.

2010. nov. 16. 18:26
 6/91 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is lehetnek katonai fejlesztések, egy példát mondok, Schauberger, A első csészealjakat Schauberger alkotta meg.1944-ben készítette el teljesen találmányát, a heringek koportjuját figyelte meg a folybóban, és arra lett figyelmes hogy a hal nagyon hírtelen tudja változtatni a helyet egyik helyről a másikra, ő ezt kifilozta és ez álltal meg tudta alkotni a csészealjat. De nem írnák róla többet mer sokáig tartana és már nagyon sok szór leírtam.
2010. nov. 16. 20:22
 7/91 anonim ***** válasza:
93%
2010. nov. 16. 20:23
 8/91 anonim ***** válasza:
38%

Az észlelt ufók egészen a hatvanas évekig, vagy földönkívüli eredetűek voltak, vagy a Belső Földről, vagy tenger alatti bázisról jöttek - azaz 100%-ig nem a mi Külső Földi ( szó szerint ) felszínes civilizációnkhoz tartoztak.

A hatvanas évektől viszont a titkos katonai kutatóbázisokon sok lezuhant ufóroncsot újítottak fel, és bizonyos ( negatív ) földönkívüliek is adtak át technológiai ismeretet, amivel aztán a titkos ( földi )technológia olyan fejlett lett, hogy a hetvenes évektől egyre gyakoribb lett a földi készítésű ufók észlelései ( made in USA ). Mára úgy néz ki, hogy az ufó-észleléseknek kb. 50%-t teszik ki a földi gyártmányúak!

2010. nov. 17. 09:16
 9/91 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is valószínű, hogy emberi eredetűek. Gondolod, hogy egy olyan faj aki fényévekről képes ide utazni az le fog bukni, vagy lezuhan Roswellben? Ugyan már! Láttam egyszer a History channelen egy olyan műsort, amiben pár nyugdíjazott amerikai katonai vezető nyilatkozott, hogy olyan fejlesztések vannak, hogy ahhoz képest a star trek elavult. Nem tudom mennyire igaz vagy sem, de elgondolkodtató! Ilyen belső bolygókban meg ne higgy!
2010. nov. 17. 17:27
 10/91 BlackSword ***** válasza:
58%

Hát ezen a belső bolygón én is szakadtam... Ilyen nincs... És Földönkívüliek sem igazáűn zuhantak még le... Talán azért,. mert el sem jöttek idáig, vagy talán azért, mert nem zuhantak le...

A katonai kutatás egy kicsit előrébb jár a fejlesztésekben, mint a polgári technológia... Azok a fejlesztések ráadásul bizalmasan kezelt információk, de se az 51-es körzetben, sem máshol nem őríznek idegeneket... Idáig magunktól jutottunk el...

2010. nov. 17. 21:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!