Szerintetek az UFO-k valójában katonai fejlesztések?
Láttam egy dokumentum filmet,hogy még az 50es években készítettek repülő csészealjt.Nem repült rendesen,de a földtől pár méterre lebegett.Ezután megszaporodtak a következő évtizedekben az "ufo"észlelések.Meginterjúvoltak pár tervezőt akik még az ilyen korong gépeket csinálták.És a 70es évek végén,mondta a hapi,hogy felhívta az egyik barátja még a halála előtt 10 nappal,hogy az amerikaiak a sivatagban a korhoz képest 30 évvel előrébb vannak technika terén.De csak ennyit mondott neki semmi msát.
Lehet az ufok valójában katonai járművek :( én eléggé elszomorodnék tőle
A Déli-sarkot magyarul ANTARKTISZNAK hívjuk nem Atlantisznak...
Szóval hol van az Atlantisz kontinens "nagyokos"?
Diator írta :
"Egyébként a belső földön élő emberek nem fognak minket meg támadni :) ők kedves és fejlett nép. A Plejádok tudását birtokolják , a plejádok elhagytak minket, az utolsó hajók 2000 évvel ezelőtt mentek el és Jézust hagyták hátra. Egyébként meg vannak hírek Atlantiszról ( most a kontinensről beszélek) ahova amerikai flották mentek felderíteni hogy vannak még náci bunkerek és harci központok ez kb 70 évek körül lehetett de lehet hogy a 60 években volt nem emlékszek sajnos. És hát amikor a hatalmas nagy flotta oda ért , meglepetésben volt részük, gyorsan mozgó UFO-kat láttak a víz alatt és a víz felett is , egyetlen egy ilyen azonosítatlan repülő tárgy egy anyahajót pillanatok alatt elsüllyeztett, és ez még semmi, az ottan lévő katonák arról számoltak be, hogy lézer szerű fény sugárral lőttek rájuk , nem pusztították el az összes hajót , de 40-50 perc múlva úgy eltűntek hogy se hírük se hamvuk nem volt. Olvastam a belső földről olyan híreket , hogy oda lent olyan föld van mint nekünk ide fent, és a külső rétegünk csak 2000 kilométer és ez alatt van a belső föld, és ott is van egy nap az az a belső mag ami középen van. Engem elbűvöl ez a csodálatos világ és nagyon klassznak tartom , ahogy mondtam is hihetetlen az elmémnek hogy létezzen, de ki tudja nincs rá bizonyíték lehet, hogy létezik !!"
Igen, sajnos Diator összekeverte Atlantiszt Antarktisszal!
Ugyanakkor : A Belső Föld nagyon magasan fejlett népe nem a plejádokról származik, hanem az emberiség messzi őstörténete idején, Hiperborea korszakának végén foglalta el a Belső Földi kontinenseket ( ezt a Külső Földtől egy 1300 km-es földkéreg választja el. )
Aztán : a Byrd admirális vezette 1946-47-es Highjump-hadműveletet keverted össze egy későbbi időponttal, Diator! Ennek a hadműveletnek az volt a célja, hogy az antarktiszi Neuschwabenland területen megmaradt SS-bázist felszámolja. Viszont amikor 1947. február 19-én, mikor megakarták indítani hadműveleteket, ufók jelentek meg, melyek megakadályozták a bázis elpusztítását, magát pedig Byrd admirálist, aki éppen különrepülőgépével felfedező úton volt a kontinens belsejében, ufók kényszerítették - mint a modern elfogó-vadászgépek -, hogy szálljon le az ufók bázisán, mely Antarktisz közepén egy zöldellő, virágzó, napos, 25 fok körüli terület volt! Byrd admirálisnak persze majd leesett az álla a csodálkozástól. Majd az admirálist egy több száz éves idős bölcshöz vezették, aki a föld felszíne alatti Árja ország képviselője volt. A bölcs pedig egy üzenetet adott át Byrdnek, hogy adja át a washingtoni kormánynak.
Richard E. Byrd márciusra visszatér Washingtonba. Idézet a naplójából :
"1947. március 11. A Pentagonban vezérkari ülés volt. Beszámoltam felfedezésemről és a Mester üzenetéről. Mindent kötelességszerűen rögzítettek. Az elnököt értesítették róla. Több órán keresztül ott tartottak ( pontosan 6 óra 39 percig )A Top Security Force alaposan kikérdezett és egy orvoscsoport megvizsgált. Igazi kínszenvedés volt! Az USA Nemzetbiztonsági Irodája szoros megfigyelés alatt tart. Azt a parancsot kaptam, hogy az emberiség érdekében HALLGASSAK mindarról, amit megtudtam!!! EZ HIHETETLEN! Emlékeztettek, hogy katona vagyok, és engedelmeskednem kell a parancsnak."
Ti mit szívtok ilyenkor, hogy ennyi képtelen badarságot össze tudtok hordani??? Küldjetek már nekem is, mert én is jól akarom magamat érezni...
Arra még nem gondoltatok, hogy ezeknek a történeteknek az alapja mind amerikai, és ott manapság divat összeesküvéseket gyártani... Amiben a gaz kormány, a hadsereggel összefonódva pénzeli az ufózsidókkal tárgyaló Oszama Bin Laden-t, hogy kiírtsák az átlag amerikaiakat, és hogy ne derüljön fény arra, hogy az USA elnökei már a 11. század óta idegenek?
Hát ez fenomenális, mert kb annyi a valóságtartalma, mint a Ti írásaitoknak!!!
Ébresztő fel! Kezet ki a biliből! Reggeli osztáshoz sorakozó!!!
Na te vagy a párja a másik idiótának...
Az operation highjump-ban egyszerűen feltérképzni indultak a déli sarkot, nem kerestek semmiféle titkos náci bázist és pláne nem találtak zöldellő mezővel alieneket. Byrd-öt nem térítették el, nem kényszerítették leszállásra és rajta kívül ott volt még 4000 katona, akit szintén nem...
A napló amiről beszélsz egy KAMU, egy fake kitalációja egy másik "neves UFO kutatónak".
Byrd naplója megvan, abban ilyesmiről szó sincs, titkos naplója meg nem volt.
Békésen halt meg otthon, Bostonban az ágyában.
Ezt írja egy névtelen hazudozó :
"Na te vagy a párja a másik idiótának...
Az operation highjump-ban egyszerűen feltérképzni indultak a déli sarkot, nem kerestek semmiféle titkos náci bázist és pláne nem találtak zöldellő mezővel alieneket. Byrd-öt nem térítették el, nem kényszerítették leszállásra és rajta kívül ott volt még 4000 katona, akit szintén nem...
A napló amiről beszélsz egy KAMU, egy fake kitalációja egy másik "neves UFO kutatónak".
Byrd naplója megvan, abban ilyesmiről szó sincs, titkos naplója meg nem volt.
Békésen halt meg otthon, Bostonban az ágyában."
Viszont :
Kár, hogy ennyi ügynök van már ezen a fórumon is!
Mert ha csak hülyék lennének, akkor OLYKOR, még igazat is mondanának - vagy legalábbis odahallgatnának!
Téged viszont maga Tényeket Tisztelők Társasága ( Hazugságot Bálványozók Bűnszövetkezete )küldött, mivel minden cáfolatod pont a valós állításokat akarja hitelteleníteni!
De másoknak azt üzenem, hogy Richard E. Byrd életéről annyi az elsőkézben maradt dokumentum, hogy sem a CIA, sem más dezinformatív szolgálatok nem tudták hitelteleníteni a beszámolóját ( A Fake a CIA fiók-intézménye, barátocskám )
Aztakurv@ miket meg nem tudok magamról?!
TTT tag vagyok! Hurrá!
17:41
Hű b@zmeg! Hogy lehet belépni?
Sajnos nem tudom elég agysejtemet elpusztítani, hogy UFO hívő legyek, de remélem a másik oldal azért befogd.
Azok a hajók nem térképet készíteni mentek hanem a náci bázisokat lerombolni de sajnálatukra , a föld alatti világ csészealjaikkal találkoztak, amik a belső földről jöttek, mivel az (Anktaltiszon)-van az átjáró a belső földre. És gondolom a Telosiak védelmezték ezt a helyet. És hát ha térképet akartak volna készíteni akkor minek a fenének indultak el anyahajók többszörösével?
Ja és ez még semmi, előkerült a 15 századból egy Anktaltiszi térkép ahol a partokat száraz és jégmentesen ábrázolták, a 15 században, hát nem elképesztő, hogyan lehetett a 15 században egy ilyen pontos térképet készíteni, ahogy meg figyelték a tudósok napjainkban ezeket a részeket jég borítja de a térkép pontosan ábrázolja a partokat amit a tudósok is megerősítenek hogy a térkép pontos!Meg lepődtem rajta. Egyébként azért hitték az amerikaiak hogy ott náci bázisok vannak, mert olyan hírekhez jutottak hogy a németek titkos teknologiákra akadtak a Antalktiszon és ezért bázisokat telepítettek oda és ahogy ufó kutató is mondta a 50 évek vége felé , anya hajókat küldtek a felszámolásukra. röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!