Szerintetek az UFO-k valójában katonai fejlesztések?
Láttam egy dokumentum filmet,hogy még az 50es években készítettek repülő csészealjt.Nem repült rendesen,de a földtől pár méterre lebegett.Ezután megszaporodtak a következő évtizedekben az "ufo"észlelések.Meginterjúvoltak pár tervezőt akik még az ilyen korong gépeket csinálták.És a 70es évek végén,mondta a hapi,hogy felhívta az egyik barátja még a halála előtt 10 nappal,hogy az amerikaiak a sivatagban a korhoz képest 30 évvel előrébb vannak technika terén.De csak ennyit mondott neki semmi msát.
Lehet az ufok valójában katonai járművek :( én eléggé elszomorodnék tőle
22:55 válaszoló nagy tévedésben vagy.
Nem akarok kitűnni csak a véleményemet mondom el arról a dologról amiről már sokat olvastam. Engem érdekelnek ezek a témák, és ahogy mondtam is csodálattal töltenek el ezek a dolgok. Hiszen hiszem azt hogy léteznek ilyenek, és belül a szívemben tudom hogy ezek a dolgok meg történtek. Azok nem hisznek az ilyen dolgokban akik keveset tudnak, nem mondom azt hogy én sokat tudok. Inkább azt mondom , hogy már sok mindent tudok de még sok mindent nem. Remélem kedves válaszoló hogy ezt meg érted. Ha lenne egy kérdésem hogy te hiszel istenben? Mit mondanál? Ha lenne egy kérdésem hogy te mért szereted a fagylaltot? azt válaszolnád mert finom. És hát nekem is finom az és jó érzéssel tölt el az hogy ilyen dolgokról tudok. stb.
diator:
Te aztán baromi olvasott lehetsz, ha harmadszori próbálkozásra sem bírod leírni azt, hogy ANTARKTISZ!
Biztos betekintésed van titkos amerikai hadügyi információkba, mikor az írásképed alapján vagy 9 éves vagy vagy csak 4 elemit sikerült elvégezni amellett, hogy non-stop be vagy drogozva és piálva. Nem tudom melyik a jobb.
A másik dolog, hogy gyönyörűen tudtok az elmeroggyant barátaiddal itt dobálózni ténynek látszó dolgokkal, de ha kérdezünk valamit, hogy ezt pl. honnan tudod úgy csinálsz, mint aki meg sem hallotta a kérdést...
Pl.:
"előkerült a 15 századból egy Anktaltiszi térkép"
Erre mutatnál nekem egy érdemleges hivatkozást? Egy fényképet róla? Egy újságcikket? TE HONNAN TUDSZ RÓLA?
Honnan tudsz az operation highjump valódi indíttatásáról? Hol olvastál róla? Mutatsd meg nekem!
Honnan veszed, hogy van Byrdnek titkos naplója? Láttad? Fénykép? Hol olvastad?
Ezekre válaszolj, ezek nélkül egy álmodozó maradsz csak.
Na igen meg van , aki keres az talál, a tudósok sem tudták , megmagyarázni azt hogy abban az időben hogyan tudtak a partot szárazan ábrázolni.
itt a linked öreg [link]
Még egy kicsi forás még nem olvastam el mert nincs rá időm sajnos más dolgok kötnek le.
[link] jó olvasgatást !
És remélem aki nem hisz ebben a dolgokban azok kinyissák szemeiket, és a kritikus írásaikat is meg gondolják hogy leírják-e!!
" [link]
LoL.
Hát ennél egy icipicit közkeletűbbre gondoltam, mondjuk kezdetnek akár egy Blikk szintű bulvárlap is megfelel, ha normálisat nem találsz...
Ja és ez eddig "1".
Volt ám még kérdésem, hogy honnan tájékozódtál! Ne játszd azt, hogy ami kérdés nem tetszik arra nem válaszolsz, öreg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!