Mit lathattam a viharban?
Figyelt kérdés
Tegnapi nap este folyaman a viharban lattam egy feny csikot, kozeleben egy mozgo targgyal igaz a kepet nemtudom ugy atkuldeni hogy mozogjon de iphonem van es ezen eleve mozog kicsit a kep, en lattam amikor megneztem a fotot jobban es viszabtekertem, hogy elment jobbra egy cseszealj alaku valami annyira azert nem latszodik csak erdekes, akarhanyszor le akartam videozni eltunt de fotot sikerult elcsipnem!! Azt szivesen atkuldom privatban:) igazandibol nem szeretnek allitani semmit se csak segitseget kerni hatha valaki tudja mi lehetett ez mert hogy villam nem az is fix, meg hat azt nem lehet lefotozni, de mikor nem videoztam ujra lattam egy kis ideig nem tartott sokaig ez az egesz de ilyet eletembe nem lattam ahhoz kepest szerintem eleg jol lefotozta a telefonom! Aki szivesen segitene nekem es erdekli ez a dolog, az irjon privatba2022. júl. 2. 20:34
61/63 anonim válasza:
Biztosan vannak ilyesmikkel foglalkozó oldalak. Esetleg hasonló képek, videók. Bár ez a téma elég megosztó. És inkább többen nem fognak hinni. Én sem nagyon hiszem el ezeket. Annyi kérdéses dolog van, plusz még a sok sorozat/film. Ezek miatt már kb semmit sem hisz el az ember. Még azt sem amit a saját szemével lát.
62/63 anonim válasza:
Mivel a szemem nem egy pontos műszer ami hibátlan azért lehet jó lenne, ha mindenki megkérdőjelezné azt amit lát.
63/63 A kérdező kommentje:
Nem sirok az email cimekert!!! Nem erdekel az email cimetek kicsit se nem is ertek ezekhez a feltoresekhez de mert is tennem?! Ennek aemmi ertelme sincsen !
Azert nem teszem fel mert akkor megosztasok lennenek stb ezt meg nem akarom
2022. aug. 14. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!