Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit lathattam a viharban?

Mit lathattam a viharban?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap este folyaman a viharban lattam egy feny csikot, kozeleben egy mozgo targgyal igaz a kepet nemtudom ugy atkuldeni hogy mozogjon de iphonem van es ezen eleve mozog kicsit a kep, en lattam amikor megneztem a fotot jobban es viszabtekertem, hogy elment jobbra egy cseszealj alaku valami annyira azert nem latszodik csak erdekes, akarhanyszor le akartam videozni eltunt de fotot sikerult elcsipnem!! Azt szivesen atkuldom privatban:) igazandibol nem szeretnek allitani semmit se csak segitseget kerni hatha valaki tudja mi lehetett ez mert hogy villam nem az is fix, meg hat azt nem lehet lefotozni, de mikor nem videoztam ujra lattam egy kis ideig nem tartott sokaig ez az egesz de ilyet eletembe nem lattam ahhoz kepest szerintem eleg jol lefotozta a telefonom! Aki szivesen segitene nekem es erdekli ez a dolog, az irjon privatba
2022. júl. 2. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Meg jo hogy azt irom biztos vagyok abban amit lattam ha olyan baromsagokat irnak hogy dron….

2. Meg az hogy kozel se ugy nezki mint egy dron vagy villam vagy akarmi , ez mas volt! De mindegy te kotekedesbe vagy a legjobb dijat erdemelnel🤷🏾‍♀️

2022. júl. 2. 23:59
 22/63 anonim ***** válasza:
75%

Hát az a baj, hogy nem vagy őszinte.

Sem velünk, sem magaddal.

2022. júl. 3. 00:00
 23/63 A kérdező kommentje:

Rendben van

Akkor legyel ebben a tudatban!🤗

2022. júl. 3. 00:16
 24/63 anonim ***** válasza:
81%

Így viselkedsz és így írsz.

Itt a bizonytékom.

2022. júl. 3. 00:26
 25/63 A kérdező kommentje:

Jolvan en nem veszekszem egy ilyen miatt! Inkabb rad hagyom 😘

Nem alacsonyodok le a szintedre babam

2022. júl. 3. 08:51
 26/63 anonim ***** válasza:
74%

Ez nem veszekedés, van egy egyet nem értés és ennyi.

De mondjuk érdekes, elkezded az embert személyesen támadni és becézgetni, majd azt mondod nem akarsz lealacsonyodni.

Milyen érdekes érzelmi reakció, mondom túlságosan is félsz, hogy a hited megrenghet.

2022. júl. 3. 09:19
 27/63 anonim ***** válasza:
62%

Mert az UFO-k viharban repkednek?:D

Sokkal valószínűbb

2022. júl. 3. 09:38
 28/63 anonim ***** válasza:
74%

Mindenki tudja, hogy a gömbvillámok ufók.

Meg azt is, hogy a lila tehén valódi a milka reklámokból.

2022. júl. 3. 12:12
 29/63 A kérdező kommentje:

Jajjj jezus en aztan nem felek senkitol es semmitol pont nem az a fajta vagyok ebben nagyon tevedsz anyam😂😂😂😂😂😂😂

Nem erdekel mar ez a dolog ennyi le van szarva

2022. júl. 3. 15:22
 30/63 A kérdező kommentje:

Engem nem tudtok felidegesiteni ezekkel a negativ hozzaszolasotokkal okoskodasotokkal “ndm egyetertesetekkel” nem izgat anyira .. hidjetek el ☺️🤗

Na helloka

2022. júl. 3. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!