Mit lathattam a viharban?
Én nem kérem a képet, a bemozdult képen lesz egy 10 pixeles elmodósott valami, mert ennyi látható egy megtévedt cserebogárból. Tipikus.
"villam nem az is fix, meg hat azt nem lehet lefotozni,"
Ja.
Biztos le lehet fotozni a villamot, de ha villamot akartam volna fotozni akkor mielott ramennek a kamerara el is tunne es nyilvan nem arra varttam hogy lassam ujra a villamot!!
Igy ertettem, kulomben meg videom is vann a feny sugar szeru valamirol! Azt is at tudom kuldeni szivesen barkinek
Hat nem hiszem hogy letezne akkora cserebogar, kozvetlen a feny sugar szerusegnel. A feny tisztan lathato, a videoban. De ami kozvetlen ott volt az egy cseszealj alakhoz hasonlitott azt viszont a kepen latni amit csinaltam jo igaz nem teljesen latszodik nyilvan este anyira nem latszodna normalisan mint nappal de ahhoz kepest eleg jol elcsiptem a kepet szerintem akarmi is volt ez
Most en nem allitom egy szoval se hogy ufo csak ezek szerint arra hasonlitott es tenyleg soha nem lattam meg csak ilyen feny sugarat se az egen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!