Mit lathattam a viharban?
Mint mondtam, nem vagy őszinte.
Ez a gyerekes szint megmutatja, hogy miért hiszel.
Mert tetszik plusz megnyugtat.
Nem kell itt egész nap kapálózni ám.
Tudjuk hogy nem változik meg a véleményed és csak újra leírod ugyan azt.
Köszi, de random embereknek nem adom meg az emailem.
De akkor is óvodás szinten vagy érzelmileg és logikai szinten is.
Bocsánat, de olvasd már vissza miket írkálsz.
Meg valami ha nem vagy kepes megadni az emailedet ne is erdekeljen ez az egesz akkor mi a f4sznak vagy itt? Ja tudom h kotekedj velem mert annyira unalmas eleted van hogy ebben talalod az oromodet csak🙂
Koszonom ebbol nem kerek, keress mast akivel kotekedhetsz mert mostantol barmit is irsz ki ide figyelembe nem veszem
Na helloka
Na most már káromkodunk is.
Szegény kérdező ideges lett :c
Meg sírást és erőlködést.
De teszek egy szivességet mindenkinek.
kepfeltoltes.hu
Kedves kérdező káromkodás helyett ide feltöltheted és megoszthatod a linket.
Nem voltam ideges es nem is sirtam nem ertek annyit hogy en sirjak 😂😂😂😂 nem az a fajta vagyok akinek gondoltok! Csupan csak kiallok az igazamert!
Ja és leirtam akit erdekel irjon, sajat jogom eldonteni hogy hol kuldom en el vagy hol nem, nem vagyok annyira buta hogy ide feltoltsem a netre ti idiotak
De annyi agyatok nincsen mint egy lepkenek
De sirjatok meg nekem irjatok csak irigyek nyugodtan titeket sajnallak hogy ennyit idegeskedtek a semmiert😂
Engem nem lehet se felidegesiteni mint mondtam nem is ertek annyit se mint egy darab ko az irasotok alapjan, ja es nem nyelvtan ora ne faraaszatok a tipikus kotekedos szovegeitekkel probalkozzatok masnal elettelenek😌
Ezt csak azoknak szol aki velem kotekedett a semmiert igazandibol, es ne faradjatok ujabb szovegekkel nem leszek ideges esdig sem voltam az nevetek rajtatok csak 😂😂☺️
Na bye🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!