Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit lathattam a viharban?

Mit lathattam a viharban?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap este folyaman a viharban lattam egy feny csikot, kozeleben egy mozgo targgyal igaz a kepet nemtudom ugy atkuldeni hogy mozogjon de iphonem van es ezen eleve mozog kicsit a kep, en lattam amikor megneztem a fotot jobban es viszabtekertem, hogy elment jobbra egy cseszealj alaku valami annyira azert nem latszodik csak erdekes, akarhanyszor le akartam videozni eltunt de fotot sikerult elcsipnem!! Azt szivesen atkuldom privatban:) igazandibol nem szeretnek allitani semmit se csak segitseget kerni hatha valaki tudja mi lehetett ez mert hogy villam nem az is fix, meg hat azt nem lehet lefotozni, de mikor nem videoztam ujra lattam egy kis ideig nem tartott sokaig ez az egesz de ilyet eletembe nem lattam ahhoz kepest szerintem eleg jol lefotozta a telefonom! Aki szivesen segitene nekem es erdekli ez a dolog, az irjon privatba
2022. júl. 2. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
62%
Még köszönj el vagy 2x
2022. júl. 3. 15:26
 32/63 anonim ***** válasza:
74%

Kedves kérdező köszönöm, hogy nem válaszolsz arra amit írok és csak simán viccet csinálsz magadból.

Várom még a bohóckodásod.

2022. júl. 3. 15:40
 33/63 A kérdező kommentje:
Utolso mire varsz mit irtal nem is tudom mire gondolsz hat mond mar el email????? Vagy mi a fasz ha lattam bolna ertesitest de itt privatba se kaptam semmit cska egy valaki leirta a email cimet es annak el is kuldtem a kepet ha nem nezted meg sajnallak
2022. júl. 3. 17:11
 34/63 A kérdező kommentje:

Szerintetek erdekel hogy hanyan irkaltok nekem itt meg okoskodtok???

Irigy g3cik ennyi eletetek van ezert kotekedtek ott es abba amibe csak bele lehet😂😂😂

Sajnallak titeket hogy ennyire unalmas eletetek lehet tenyleg de ezzel nem tudtok streszese tenni nem adom meg tovabbra se az oromotoket! Be fejeztem nem lepek tobbet vissza ide 🤗 mert ti mar csak direktbol csinaljatok ezt

2022. júl. 3. 17:16
 35/63 anonim ***** válasza:
62%

Mi legalább tudunk ékezetet használni. Neked a nagy felvilágosultságban még az sem megy:P

Látszik hogy suliban is csak fantáziáltál tanulás helyett.

2022. júl. 3. 17:35
 36/63 anonim ***** válasza:
Lehet gömbvillám volt.
2022. júl. 3. 22:01
 37/63 A kérdező kommentje:
Emberek! Nem jottem volna vissza de pont az iment videoztam le valamit, lattam es gyorsan le is videoztam rakozelitve, piros feheren vilagitott valtva a kettot, eloszor megjelent aztan hirtelen eltunt majd masik pillanatba mashol es mashol es igy haladt, ezt is szivesen elkuldom barkinek emailen es kivancsi lennek hogy szerintetek ez mi lehetett vajonn elegge furi volt
2022. júl. 3. 23:25
 38/63 anonim ***** válasza:

Amit te láttál az egy utasszállító repülőgép volt. Ilyen fényjelzést használnak hogy tudjanak egymásról ha gebasz van.

2022. júl. 3. 23:28
 39/63 A kérdező kommentje:
De és hirtelen megjelenik egy pillanattal kesobb sokkal elorebb? Azt hogyan? Meg jobbra kicsit aztan balra ossze vissza?tenyleg igy vilagitana?
2022. júl. 3. 23:34
 40/63 A kérdező kommentje:

De es utana alig telt el egy naygon kicsi ido es utana el is tunt nem lattam mar errdekes lekapcsolodott volna a vilagitasa?🙂Xd

Aki megnezne atkuldom erdekel a velemenyetek most mar

2022. júl. 3. 23:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!