Mit lathattam a viharban?
igen egy űrlény sokkal valószínűbb, mint egy drón
te géniusz
Na koszonom kedves utolso valaszolo!
Hat mint ahogy leirtam nem akarok semmit se allitani de tenyleg elegge erdekes, igazabol lenyegtelen mert nem nagyon tudok mihez kezdeni ezzel a fotoval!
Igazandibol csak cigizni akartam kimenni es csak ultem neztem mi lehet az es rogton arra jutottam hogy ezt gyorsan lefotozom aztan utana mar nem is lattam mar! Meg idaig meg soha ilyet na mindegy :D
De amugy meg lehet barmi vegulis ez is igaz, ezt nem is vitatom tovabb mert nincsen ertelme ,en magam se tudom!
Errol mindenkinek megvan a sajat velemenye
Figyelj dehogy is nem és láttam amit láttam, de eddig en magam se hittem nagyon benne (Istenbe hiszek csak) ezert is nem vitatom mar inkabb ezt a dolgot! De az nem azt jelenti hogy nem tortent semmi se!
Egyszeru, aki hisz benne hisz aki meg nem az ugyis talal valami magyarazatot mint mindenre.
Ertelmetlen ezt vitatni, azt gondolom!
De biztos lehet valami igazsagalapja ennek a letezeseben, ha ez ennyire elterjedt dolog lett szerintem es nem a semmibol talalta ki valaki, attol fuggetlenul hogy kezen fogott bizonyitek nincsen erre!
De ha lenne ra valamilyen uton modon akar a jovobe biztos megvaltozna sokak velemenye..
Van aki hisz ebben van aki nem🤷🏾♀️
"és láttam amit láttam"
Szóval te nem tévedhetsz és az érzékeid nem csaphatnak be, értem.
"Istenbe hiszek csak"
Igen itt kezdődik a probléma.
"aki hisz benne hisz aki meg nem az ugyis talal valami magyarazatot mint mindenre"
Igen, de nekem nem magyarázat kell arra amit én gondolok, hanem a valóságról szeretnék tudni.
"Ertelmetlen ezt vitatni, azt gondolom!"
Igen, nyilvánvalóan az nem vesz fel ilyen védekező pozíciót aki biztos magában és nem fél, hogy nincs igaza.
"De biztos lehet"
Hát ahhoz ennél több kellene, mint valaki más látott valamit ami nem létezik.
"De ha lenne ra valamilyen uton modon akar a jovobe biztos megvaltozna sokak velemenye"
Igen és kihangúlyozhatnád a "DE" szót.
"Van aki hisz ebben van aki nem🤷🏾♀️"
Köszi ezt a használhatatlan állítást nem kell ismételgetned.
Tautológia és semmi köze sincs az igazsághoz, hogy hiszel benne vagy sem.
Latom szeretsz kotozkodni es okoskodni is kedves utolso 😂😂😂
Akkor mit akarsz leirtam mit lattam de mit er ha egyesek bizonyitekokat varnak tolem😂😂😂
Igen nem hittem eddig benne es elegge osszezavart ez engem olyan ertelembe meg mielott ebbe is belekotsz, hogy mar nemtudom mit hidjek errol! De lenyegtelen pontosan azert mert nem szamit mit lattam nincs bizonyitekom csak a kep , de ez is nagyon keves ahhoz hogy azt mondja valaki arra hogy igen ez biztosan urleny volt😂
Kicsit gondolkozz el magadon azt javaslom!😘
Mielott kiforditod minden mondatomat, csak jo tanacskent mondom🥱
Joejszakat mindenkinek!
"de mit er ha egyesek bizonyitekokat varnak tolem"
Értelmes emberek azt várják, főleg ha az igazad állítod.
"hogy mar nemtudom mit hidjek errol!"
Azt állítottad, hogy volt egy fura tapasztalatod.
Ennyi, semmi több.
"de ez is nagyon keves ahhoz hogy azt mondja valaki arra hogy igen ez biztosan urleny volt"
Az előbb még olyanokat írtál, hogy szinte biztos stb... szóval ne változtassunk a sztorin jó?
"kiforditod minden mondatomat"
pl?
Te bolond vagy!
Biztos amit lattam de attol meg en se hiszem el 100% ig nyilvan amig le nem szall vagy kozelebb nem jon egy fogjatok mar fel , amugy meg sok mindent lat sok mindenki megse hiszik el sokan amit latnak mert egyszeruen nem megszokott dologrol van szo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!