Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit lathattam a viharban?

Mit lathattam a viharban?

Figyelt kérdés
Tegnapi nap este folyaman a viharban lattam egy feny csikot, kozeleben egy mozgo targgyal igaz a kepet nemtudom ugy atkuldeni hogy mozogjon de iphonem van es ezen eleve mozog kicsit a kep, en lattam amikor megneztem a fotot jobban es viszabtekertem, hogy elment jobbra egy cseszealj alaku valami annyira azert nem latszodik csak erdekes, akarhanyszor le akartam videozni eltunt de fotot sikerult elcsipnem!! Azt szivesen atkuldom privatban:) igazandibol nem szeretnek allitani semmit se csak segitseget kerni hatha valaki tudja mi lehetett ez mert hogy villam nem az is fix, meg hat azt nem lehet lefotozni, de mikor nem videoztam ujra lattam egy kis ideig nem tartott sokaig ez az egesz de ilyet eletembe nem lattam ahhoz kepest szerintem eleg jol lefotozta a telefonom! Aki szivesen segitene nekem es erdekli ez a dolog, az irjon privatba
2022. júl. 2. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Igen, azt látjuk, hogy nem vagy ideges tipus :) Kép még mindig nincs?
2022. júl. 4. 15:04
 52/63 anonim ***** válasza:

Úgy tombol, mint egy kisgyerek, nem akarja mutatni a képet és elköszönt még két alkalommal.

De legalább bebizonyosodott, hogy magának akar bizonyítani, mint az igazat keresni.

Biztos irigy lehet rám, én tudok írni és nem kell emojit meg káromkodást spamelnem.

2022. júl. 4. 15:26
 53/63 A kérdező kommentje:
Utolso elotti mondtam atkuldom de nem fogok feltolteni nyilvanos oldalra neharagudjatok mar meg ezert ha igazan erdekel akkor kuldjetek privatbaan az email cimeteket es a kepet videot is szivesen atkuldom, kivancsi lennek mit gondolnatok rola de kedves utolso mar meg ne haragudjal ez nem nyelvtan ora, ugy irok ahogyan szeretnek megtehetnem hogy helyesen irjak szoktam is de regenyekhez mar nincsen idom meg ezzel is foglalkozni illetve ezzel b4szakodni mar bocs
2022. júl. 4. 18:06
 54/63 anonim ***** válasza:
100%
Valaki látta már ezt a titkos csodaképet? Mi a túrót ábrázol?
2022. júl. 4. 19:19
 55/63 A kérdező kommentje:
Utolso oszinten es nem roszbol, nem lenne egyszerubb ha megadnad privatban az emailedet??? Szivesen atkuldom tenyleg idaig egy valaki kerte csak, videot is kuldtem at es ha engedned neked is atkuldenem , en uj email cimet csinaltam pont a biztonsag kedveert es ezert se teszem ki netre nyilvanosan! Nemtudom mert feltek megadni, semmi rosz szandekom nincsen meg ezek utan sem , az nem en vagyok! Kedves utolso nem foglak gyozkodni ez a te dontesed szeretned e latni vagy sem
2022. júl. 4. 23:52
 56/63 anonim ***** válasza:
Húúú... nagyon szeretném már látni, de nem merem megadni az email címemet!
2022. júl. 5. 03:27
 57/63 A kérdező kommentje:

Miert amugy mitol felsz?

Most se en roszindulatoskodom hanem eppen hogy te , nem kel ahhoz olyat irj eleg latni az irasodat sbbol leesik, elegge gyerekesnek tartom mar bocsi

Ebben az esetben akkor nemtudok mit csinalni nem fogom ide feltolteni abban biztos lehetsz 🙂

2022. júl. 5. 15:50
 58/63 anonim ***** válasza:

"mondtam atkuldom de nem fogok feltolteni nyilvanos oldalra neharagudjatok"

Miért?

Mondj egy jó okot.

Kepkuldes.hu meg fel tudsz tölteni youtubera egy videót, amit le is privátolhatsz.

2 link és megvagy, de inkább itt sírsz 6 oldalon keresztül.

"nem lenne egyszerubb ha megadnad privatban az emailedet"

Nem.

Ha ide kiraknád a videót meg a képet, akkor mindenki láthatná az után is, ha te éppen nem használod a videót és le tudná írni a reakcióját.

Plusz nem fogom megadni, hogy kitrollkodd az emailem. Semmi közöd hozzá.

"en uj email cimet csinaltam pont a biztonsag kedveert"

Tudod youtubera és kepfeltoltes.hu-ra anonimen fel lehet tölteni.

És ott lehetnek évekig.

"Miert amugy mitol felsz?"

Bárhol használhatod az email címem, nincsen szükségem rá, hogy érdekes emailokat kapjak és netalántán a google lebokkolja, ha túl sokszor próbálnak bejelentkezni vele.

"nem kel ahhoz olyat irj eleg latni az irasodat sbbol leesik, elegge gyerekesnek tartom mar bocsi"

Igen, neked ez 5 perc emgoldás és mindenki anonim marad.

De inkább itt sírsz email címekért.

Most ki a gyerekes?

"nem fogom ide feltolteni abban biztos lehetsz"

Miért?

2022. júl. 5. 18:07
 59/63 A kérdező kommentje:
Ki akarja kitrollkodni az emailedet nehaarhudj de szarok az emailcimedre 😂😂😂 semmi ilyen nem all szandekomba nem veletlenul csinaltam uj emailcimet hogy arrol kuldhessem at mindnekinek aki latni akarja, pont azert hogy ne tudjatok a nevemet meg semmi ugyhogy nem kene mitol aggodjal de ahogy akarod ha nem hat nem az a te bajod akkor nem fogom belinkelni azert mert ez egy nyilvanos oldal es jogom van ahhoz h en dontsem el hova teszem ki vagy hova nem😂😂
2022. júl. 6. 13:23
 60/63 anonim ***** válasza:
még mindig nem adtál egy okot, hogy az email miért egyszerűbb
2022. júl. 6. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!