Mit lathattam a viharban?
Úgy tombol, mint egy kisgyerek, nem akarja mutatni a képet és elköszönt még két alkalommal.
De legalább bebizonyosodott, hogy magának akar bizonyítani, mint az igazat keresni.
Biztos irigy lehet rám, én tudok írni és nem kell emojit meg káromkodást spamelnem.
Miert amugy mitol felsz?
Most se en roszindulatoskodom hanem eppen hogy te , nem kel ahhoz olyat irj eleg latni az irasodat sbbol leesik, elegge gyerekesnek tartom mar bocsi
Ebben az esetben akkor nemtudok mit csinalni nem fogom ide feltolteni abban biztos lehetsz 🙂
"mondtam atkuldom de nem fogok feltolteni nyilvanos oldalra neharagudjatok"
Miért?
Mondj egy jó okot.
Kepkuldes.hu meg fel tudsz tölteni youtubera egy videót, amit le is privátolhatsz.
2 link és megvagy, de inkább itt sírsz 6 oldalon keresztül.
"nem lenne egyszerubb ha megadnad privatban az emailedet"
Nem.
Ha ide kiraknád a videót meg a képet, akkor mindenki láthatná az után is, ha te éppen nem használod a videót és le tudná írni a reakcióját.
Plusz nem fogom megadni, hogy kitrollkodd az emailem. Semmi közöd hozzá.
"en uj email cimet csinaltam pont a biztonsag kedveert"
Tudod youtubera és kepfeltoltes.hu-ra anonimen fel lehet tölteni.
És ott lehetnek évekig.
"Miert amugy mitol felsz?"
Bárhol használhatod az email címem, nincsen szükségem rá, hogy érdekes emailokat kapjak és netalántán a google lebokkolja, ha túl sokszor próbálnak bejelentkezni vele.
"nem kel ahhoz olyat irj eleg latni az irasodat sbbol leesik, elegge gyerekesnek tartom mar bocsi"
Igen, neked ez 5 perc emgoldás és mindenki anonim marad.
De inkább itt sírsz email címekért.
Most ki a gyerekes?
"nem fogom ide feltolteni abban biztos lehetsz"
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!