Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Belegondoltatok, vagy csak én...

Belegondoltatok, vagy csak én vettem észre?

Figyelt kérdés

Csodálkoznak az emberek hogy miért "rabolják el" az embereket az idegenek Gondoljatok bele,mit csináltak az Elraboltakkal? Vérvétel, megvizsgálták stb vessétek ősze azzal amit a tudósok csinálnak a natgeowildon a cápákkal.kifogják őket,vérvétel jeladó rá,számára idegen eszközökkel megvizsgálják,majd viszadobják.

Csak én véltem felfedezni az összefüggést?

2010. szept. 18. 11:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

A kérdés feltevője nagyon szerencsés, odáig nem jutott el, hogy minden sci-fi és más fantazmagória valami VALÓS eseményből gyökerezteti magát, még ha felismerhetetlenségig is eltorzítva.

Nem a cápák kifogása és a jeladók elhelyezése hasonlít az UFO-s mesékhez, hanem pont fordítva.

2010. dec. 5. 19:41
 32/33 anonim ***** válasza:
dwhogyis. a sci-fi és a valóság két különböző dolog.
2010. dec. 5. 23:27
 33/33 anonim ***** válasza:

Kiss Tamás Zoltán, ezúttal sem okoztál csalódást.

Szövegértés nulla, viszont a sületlenség szajkózása mindenhol kifogástalanul megy.

2010. dec. 5. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!