Boszorkány vagyok? Azt vettem észre, hogy amikor elkezd "motoszkálni" bennem egy gondolat, vagy furcsa érzés valamivel vagy valakivel kapcsolatban az rövid időn belül bekövetkezik.
Konkrétan: Egyszer a Páromnak szóltam, hogy állítsa a motorját máshová a kémény mellől, mert rá fog dőlni, kinevetett, de hogy megnyugodjak arréb tette. Mit mondjak, reggelre ledőlt a kémény. Vagy pl. megéreztem, édesapám halálát.
Csak az a baj, hogy a rosszat érzem meg, a jót nem.
Velem is szokott ilyen történni..csak bele kell nézzek egy ember szemébe, és egyszerűen belelátok és tudom a jövőjét--inkább a közeljövőt. vagy megérzek előre dolgokat. pl hogy az előttem lévő ember el fog esni a lépcsőn és el is esett. 6 évesen, mikor először megláttam a mostohaapámat, azt mondtam anyámnak hogy ne menjen hozzá. de akkor ez nem volt téma, csak ismik voltak. és lám idővel összeházasodtak és csúnya körülménaek között elválltak.
Ezek mind adottságok, amiket átvettél egy nem emberi világból. Azt hogy jóra v rosszra használod őket, rajtad múlik...mindenesetre örülj nekik, nem mindenkinek adatik meg. Az elnevezés nem számit. boszorkány, jós v paranómiás..., ezeket csak az emberek ragasztották rá az ilyen képességekkel rendelkezőkre. Annak nevezed magad, aminek akarod : ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!