Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Boszorkány vagyok? Azt vettem...

Boszorkány vagyok? Azt vettem észre, hogy amikor elkezd "motoszkálni" bennem egy gondolat, vagy furcsa érzés valamivel vagy valakivel kapcsolatban az rövid időn belül bekövetkezik.

Figyelt kérdés

Konkrétan: Egyszer a Páromnak szóltam, hogy állítsa a motorját máshová a kémény mellől, mert rá fog dőlni, kinevetett, de hogy megnyugodjak arréb tette. Mit mondjak, reggelre ledőlt a kémény. Vagy pl. megéreztem, édesapám halálát.

Csak az a baj, hogy a rosszat érzem meg, a jót nem.

2009. szept. 29. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Velem is szokott ilyen történni..csak bele kell nézzek egy ember szemébe, és egyszerűen belelátok és tudom a jövőjét--inkább a közeljövőt. vagy megérzek előre dolgokat. pl hogy az előttem lévő ember el fog esni a lépcsőn és el is esett. 6 évesen, mikor először megláttam a mostohaapámat, azt mondtam anyámnak hogy ne menjen hozzá. de akkor ez nem volt téma, csak ismik voltak. és lám idővel összeházasodtak és csúnya körülménaek között elválltak.

Ezek mind adottságok, amiket átvettél egy nem emberi világból. Azt hogy jóra v rosszra használod őket, rajtad múlik...mindenesetre örülj nekik, nem mindenkinek adatik meg. Az elnevezés nem számit. boszorkány, jós v paranómiás..., ezeket csak az emberek ragasztották rá az ilyen képességekkel rendelkezőkre. Annak nevezed magad, aminek akarod : ))

2009. szept. 29. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Ilyen minden emberel előfordul:) de aztis számold meg hogy hányszor láátál roszat és abbol mennyi nem következett be :D
2010. jan. 25. 18:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Éppen ez az hogy eddig az összes bekövetkezett, előbb-utóbb!
2010. jan. 26. 07:34
 4/10 anonim ***** válasza:
a boszorkányok tudatos mágia használó, a mágus filozófikus gondolkodású tudatos mágiahsználó
2010. máj. 17. 18:39
 5/10 anonim válasza:
női megérzés. vagy midnegy hogy hívod, a lényeg h légy boldog :)
2010. júl. 5. 00:41
 6/10 anonim válasza:
szia én boszorkány vagyok tudom magamról és velem is történtek hasonló esetek először 4 éves koromban kezdődött mikormeghalt a nagypapám
2010. júl. 22. 12:25
 7/10 anonim ***** válasza:
őőőőőő nem hsiezm de nekem is suzokott lenni ilyen megérzésem sőtt szinte minden nap :8 én is kérdeztem már magamtól hogy én normális vok eggyátalán?
2010. szept. 4. 11:15
 8/10 Törpetacseszhwok válasza:
te kis pimasz boszi. nehogy békává varázsolj te nagy varázsó.
2012. ápr. 12. 20:59
 9/10 Törpetacseszhwok válasza:
ya és feyezd be ömyl
2012. ápr. 13. 16:52
 10/10 anonim válasza:
Egyszer sétálni voltam a párommal . Amikor egy omladozó fal alatt mentünk el a párom fejére majdnem ráesett egy nagy darab szikla . Ekkor mintha egy sugárral megfogtamm volna a sziklát majd odébb tettem . Azóta is használom a varázserőmet de csak is jó célra . Belelátok ajövőbe beszélek a halottakkal . És az a legfurább hogy egy fekete angyal vagyok . Feketemágiával rendelkező angyal . Ezt onnan tudom hogy egyszer beszéltem egy halott felmennőmmel .
2020. máj. 24. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!