Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeret csókolozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret csókolozni a párom? Az egy kapcsolatban egy kkétéves kapcsolatban, élettáesi viszonyban nem furcsa? Vagy tényleg csak egyszerüen nem szeret csókolozni, vagy nem tud? Nemértem?

Figyelt kérdés
Bezzeg azt megnézné ha egy növel csókoloznék?
2011. szept. 10. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

1; homokos

2; összenyálazod a pofáját

3; büdös a pofád

2011. szept. 10. 20:57
 2/8 Moszuke ***** válasza:
fentebb leírtak minden lehetséges okot
2011. szept. 10. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Lehet,kössz a nsgy segitséget!
2011. szept. 10. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ő érzi magát büdinek.De egyébként létezik,hogy nem nagyon van kedve hozzá.Csak új kapcsolatnál.
2011. szept. 10. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy nem szereti ahogy csókolsz. velem is ez volt, utáltam csókolózni a barátommal, nem tudom miért de valahogy kellemetlen volt - mondjuk nem volt túl ápolt se a szája se a fogai, és biztos rosszul is csinálta.

lényeg a lényeg, kérdezd meg, hogy mit csinálsz rosszul vagy mi nem tetszik neki.

2011. szept. 10. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nincs kedve hozzá, nem a csak arról szól az élet.
2011. szept. 10. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szúrja a bajuszod.
2011. szept. 10. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Ha korábban sűrűbben csókolt meg, akkor kezd elhidegülni

2. Eleve nem szeret téged

3. Tényleg nem szeret csókolózni, bár ilyenről még nem hallottam. Ha vágyunk a másikra, szinte minden percben csókolnánk

2011. szept. 10. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!