Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Belegondoltatok, vagy csak én...

Belegondoltatok, vagy csak én vettem észre?

Figyelt kérdés

Csodálkoznak az emberek hogy miért "rabolják el" az embereket az idegenek Gondoljatok bele,mit csináltak az Elraboltakkal? Vérvétel, megvizsgálták stb vessétek ősze azzal amit a tudósok csinálnak a natgeowildon a cápákkal.kifogják őket,vérvétel jeladó rá,számára idegen eszközökkel megvizsgálják,majd viszadobják.

Csak én véltem felfedezni az összefüggést?

2010. szept. 18. 11:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
jéé ez tényleg érdekes észrevétel :) És egyben picit megnyugtató is, hiszen mi azért vizsgáljuk az állatokat, hogy segíthessünk rajtuk. Reméljük ők is hasonló céllal vizsgálnak minket.
2010. okt. 8. 20:24
 12/33 anonim ***** válasza:
Én is nagyon remélem, de azért humánusabban is megoldhatnák, mondjuk nem térítenének el hipnózissal, vagy mivel.
2010. okt. 8. 20:39
 13/33 reachbomb válasza:
nah ako má én is kérdeznék valmit hogy lehet hogy mindenhol más az ür hajojuk de cssaj 1 elrablási modszerük van "északa ablakon fény oszt elvisznek másnap vissza hoznak "de akkor az urhajoknak nem egyformának kéne leniuk? meg nincsen nszervuk akor vagy szemelszaporodnak vagy osztodnak vagy klonozák egymást de akkor hogy lehet hogy a 2-150cm kiterjedo ufo állomány látam a netem mindegyik máshogy nézki na ezt monja meg valki
2010. okt. 9. 17:17
 14/33 A kérdező kommentje:
emberekböl nincs több fajta ?=) nem azt mopndtam hogy pontos az egyezést,de mondjuk ha egy kínai meg egy angol kifogja akkor ugyan azzal a modszerrel fogja ki,de más a hajójuk,máshogy néznek ki. nekünk hiperteknologia a sugár, a cápáknak a kötél,nekünk 5000 felé halász hajónk van,nekik meg egy rakás űrhajójuk.
2010. okt. 10. 10:22
 15/33 anonim ***** válasza:
Mondjuk eléggé érdekes ez az egész. Vannak, akik azt állítják, hogy a bőrük alá kütyüket ültettek. Talán ezzel figyelnek meg minket, követik az illetőt, akibe beleültették. Ugyanolyan, mint mi az állatoknál. Vizsgálgatjuk őket. Hogy miért nem egyforma lényekről számolnak be, az egy jó kérdés. Lehet több faj is létezik egy élőhelyen belül, vagy mindegyik más bolygón él. Talán azért ilyen óvatosak, mert látják, hogy az ember milyen gonoszságokra képes. Valószínűleg jobban fejlettebbek intellektuálisan is. Nem hiszem, hogy félni kellene tőlük, ha tényleg köztünk járnak. Csak az ember olyan vadbarom, hogy a saját fajtáját is kiírtja a haszon érdekében....
2010. okt. 10. 13:21
 16/33 anonim ***** válasza:
Az senkinek nem jut az eszébe hogy az általunk UFO-nak nevezett lényeket is vizsgálhatja egy náluknál is fejletteb létforma? Ezek után... És az UFO-k csak az embert vizsgálják vagy az állatokat is? Bár én nem hiszek bennük. Legalábbis nem a naprendszerben.
2010. dec. 4. 18:58
 17/33 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyire igaz ez az észrevétel...

Engem mikor elraboltak akkor egy leszbikus idegennel csókolóztam egész éjjel, aztán a bugyim is letépték, de nem tudtak mit kezdeni velem... Persze utána kaptam szuvenírnek egy "UFO forever!" feliratú bugyit ;)

16/L

2010. dec. 4. 19:15
 18/33 anonim ***** válasza:
Igen mivel mi állatok vagyunk nekik. Nekik mi olyanok vagyunk mint nekünk egy ősember.
2010. dec. 4. 19:32
 19/33 anonim ***** válasza:
Ez a 16l jó sok filmet nézhet!!!
2010. dec. 4. 20:03
 20/33 anonim ***** válasza:
Úgy látom 44%-os, hogy nem esett le az irónia ;)
2010. dec. 4. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!