Belegondoltatok, vagy csak én vettem észre?
Csodálkoznak az emberek hogy miért "rabolják el" az embereket az idegenek Gondoljatok bele,mit csináltak az Elraboltakkal? Vérvétel, megvizsgálták stb vessétek ősze azzal amit a tudósok csinálnak a natgeowildon a cápákkal.kifogják őket,vérvétel jeladó rá,számára idegen eszközökkel megvizsgálják,majd viszadobják.
Csak én véltem felfedezni az összefüggést?
ezzel azt akarod állítani hogy az idegenek a natgeowild-osok?
xD
Na most komolyan: Ezek szerint lefigyelnek minket, a vérünket és ki akarják találni a vérünkből hogy hogyan jöttünk létre? hm...érdekes feltevés...
Szerintem meg azzal hasonlította össze, hogy van az ember aki azt képzeli, hogy bármit megtehet az állatvilággal.
Azt csinál vele amit akar, ott rombolja le az élővilágát ahol akarja és ahogy neki tetszik. Abba bele sem gondol, h ogy az állatok is érző lények és van lelkük.
Tehát az ember egy undorító faj, aki csak a saját maga kényelmeit nézi, és ott tesz keresztbe másnak ahol akar.
Így van ez az állatvilággal is.
A szegénységet is meglehetett volna már szűntetni, de ahhoz a multimilliomos embereknek eszüknek is kellene, hogy legyen na meg szíve. Na ez a kettő ami nincs nekik.
Mert nem mindig csak az észre kell hallgatni, hanem a szívre is. De mivel érzelmileg nullák ,ezért csak a saját érdekeiket nézik.
És a földönkívűli lények is ugyanezt csinálják velünk. Nekik mi vagyunk az 'állatok'.
télleg :S
mi sem vagyunk másak :(
de hozzánkérnek azokkal az undorító latyakos kezükkel :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!