Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Belegondoltatok, vagy csak én...

Belegondoltatok, vagy csak én vettem észre?

Figyelt kérdés

Csodálkoznak az emberek hogy miért "rabolják el" az embereket az idegenek Gondoljatok bele,mit csináltak az Elraboltakkal? Vérvétel, megvizsgálták stb vessétek ősze azzal amit a tudósok csinálnak a natgeowildon a cápákkal.kifogják őket,vérvétel jeladó rá,számára idegen eszközökkel megvizsgálják,majd viszadobják.

Csak én véltem felfedezni az összefüggést?

2010. szept. 18. 11:26
1 2 3 4
 1/33 M@x ***** válasza:
69%

ezzel azt akarod állítani hogy az idegenek a natgeowild-osok?

xD

Na most komolyan: Ezek szerint lefigyelnek minket, a vérünket és ki akarják találni a vérünkből hogy hogyan jöttünk létre? hm...érdekes feltevés...

2010. szept. 18. 11:30
 2/33 anonim ***** válasza:
39%
UFO-k eleve nem léteznek, de amúgy épp azért képzelik úgy az elrablásokat, ahogy, mert az emberek is így csinálják pl a cápákkal... Nem tudnak semmi újat kitalálni
2010. szept. 18. 11:37
 3/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ő csak összehasonlította az emberek-cápák és az emberek-földönkivüliek kapcsolatát ...
2010. szept. 18. 11:39
 4/33 anonim ***** válasza:

Szerintem meg azzal hasonlította össze, hogy van az ember aki azt képzeli, hogy bármit megtehet az állatvilággal.

Azt csinál vele amit akar, ott rombolja le az élővilágát ahol akarja és ahogy neki tetszik. Abba bele sem gondol, h ogy az állatok is érző lények és van lelkük.

Tehát az ember egy undorító faj, aki csak a saját maga kényelmeit nézi, és ott tesz keresztbe másnak ahol akar.

Így van ez az állatvilággal is.

A szegénységet is meglehetett volna már szűntetni, de ahhoz a multimilliomos embereknek eszüknek is kellene, hogy legyen na meg szíve. Na ez a kettő ami nincs nekik.

Mert nem mindig csak az észre kell hallgatni, hanem a szívre is. De mivel érzelmileg nullák ,ezért csak a saját érdekeiket nézik.

És a földönkívűli lények is ugyanezt csinálják velünk. Nekik mi vagyunk az 'állatok'.

2010. szept. 18. 12:17
 5/33 Cirmos kandúr ***** válasza:
szerintem igaza van a kérdezőnek, mi emberek azért fogjuk be az állatokat, hogy vizsgáljuk őket vagy hogy meggyógyítsuk őket, az ufók is ezt csinálják elvileg, én hiszek ufókban de az már más tészta hogy el is rabolnak minket
2010. szept. 18. 17:09
 6/33 anonim ***** válasza:
igen ez érdekes észrevétel,biztos az ufo-k is ezt csinálják az emberekkel.
2010. szept. 19. 20:34
 7/33 anonim ***** válasza:
58%

télleg :S

mi sem vagyunk másak :(

de hozzánkérnek azokkal az undorító latyakos kezükkel :S

2010. szept. 26. 02:10
 8/33 anonim ***** válasza:
Első! :D Nagyon ŁoŁ
2010. szept. 27. 14:24
 9/33 anonim ***** válasza:
gondolj bele! mi is küldünk "UFO"-kat a világűrbe csak mi űrhajósnak vagy asztronautának hívjuk őket. am meg sztem egy nagy tévhit az. hogy az UFO-k is 2 lábú 2 kezű emberi testalkatú lények. Lehet, hogy szimplán pici manók de az is lehet, hogy bődületes orkok. És különben is, ha az ő technológiájuk fejlettebb, mint a miénk (márpedig, ha eljutottak hozzánk fejlettebbnek kell lennie, mert nekünk nem sikerült ugyanez) akkor nem hinném, hogy személyesen, erre a célra kiképzett "katonákat" küldenének, inkább robotokat. De ez csak sztem..
2010. szept. 28. 10:09
 10/33 anonim ***** válasza:
Állítólag, akiket/amiket (?) találtak lényeket, azok egymás klónjai. Szóval lehetséges, hogy náluk nincsenek robotok, hanem olyan fejlett tudással rendelkeznek a génmanipuláció, klónozás terén, hogy inkább a klónjaikat küldik felderítő utakra. Nem tudom mit higgyek, de a mostani repteres eset nagyon megrázott.
2010. okt. 8. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!