Belegondoltatok, vagy csak én vettem észre?
Figyelt kérdés
Csodálkoznak az emberek hogy miért "rabolják el" az embereket az idegenek Gondoljatok bele,mit csináltak az Elraboltakkal? Vérvétel, megvizsgálták stb vessétek ősze azzal amit a tudósok csinálnak a natgeowildon a cápákkal.kifogják őket,vérvétel jeladó rá,számára idegen eszközökkel megvizsgálják,majd viszadobják.
Csak én véltem felfedezni az összefüggést?
2010. szept. 18. 11:26
21/33 anonim válasza:
Ja, igazad van 71-es nem esett le! Bocsi 16l! Azt hittem komoly! Annyi dilettáns van itt, már néha nehéz kiszűrni...
22/33 anonim válasza:
Elhiszem, hogy nem esett le... tele van az Ezo ilyen kreténekkel akik még ezt is komolyan gondolnák akár... Én is már csak röhögni tudok rajtuk :)
23/33 anonim válasza:
Tettem fel nekik egy kérdést amit törölt a moderátor, majdnem ki is tiltottak ami így szólt: "Miért van az ezotéria oldalon ennyi primitív lény?" Szívom a vérüket ahogy a vegákét is...
24/33 anonim válasza:
Nagyon jól mondod kérdező. Mások is észre vették, itt erröl van szó.
25/33 anonim válasza:
ááá
dehogy!!!
rosszul látjátok. nagyobb dologról van itt szó.
az egész földi élet egy hatalmas valóságshow.
26/33 A kérdező kommentje:
valaki túl sok southparkot nézett ...
2010. dec. 5. 12:18
29/33 anonim válasza:
Én már belegondoltam, valóban vannak olyan földönkívüli fajok amelyek pusztán csak tanulmányoznak minket.
30/33 anonim válasza:
Persze mert te is olyan vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!