Hm, szerintetek ez már bizonyíték az UFO-k létezésére?
Újabb pilóták által filmezett UFOk. Egyre gyakoribb jelenség.
Szerintetek az "istenek" készülnek megmutatni magukat, és a Coviddal csupán a rosszindulatú embereket akarják eltüntetni a Földről?
Igen, nyilvánvalóan, a felhők között pedig rendszeresek a repülő bolyhos nyuszik, lovak, stb :D
Úgyis mindenbe azt látsz bele amit akarsz, se a tények, se az észérvek nem érdekelnek, akkor csináld! Az alusisakodat se felejtsd el!
Nem csak én látom bele. De az hogy te mégis azt is letagadod, ami ott van előtted, az már szánalmas. Nem én vagyok az elvakult "hívő" hanem te.
Látszik hogy a kövek a sima földön vannak, és látszik köztük a hely.
Az elméleted szerint ezek a föld alól felnyomódott kövek amik így törtek szét.
De teljesen egyértelmű hogy itt nem ez történt.
Aki szerint nem léteznek "szögletes kövek" az hallott már a kristályokról?
Nem csak ilyen csillogó rózsaszínűek vannak. Nézd saját szemeddel a bazaltorgonákat a Mátrában.
Az a vicc az egészben, hogy a Holdon szinte kizárólag szögletes kövek léteznek.
A gömbölyűhöz ugyanis vagy láva kellene, ami ott nagyon régen volt utoljára (és azóta azok a kövek szögletesen törtek) - vagy pedig víz, ami csiszolja. Na, az ott egyáltalán nem volt.
A sok szögletes között ez meglepő?
Amúgy... láttátok már a többi oldalát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!