Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az ufókba?

Hiszel az ufókba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 19:19
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
magyar égre magyar ufó!
2011. jún. 4. 10:59
 52/57 anonim válasza:
Én hiszek minden paranormális jelenségben. pl: szellemek,ufók stb.
2011. jún. 21. 11:58
 53/57 anonim válasza:

tudom én hülye de nem láttam kétszer ufót! nem vicc!

egyszer munkahelyen szünetbe nagy világosság mi a st@r mondtuk nézzük két nap van az éget sajnos nem kaptuk le (fénykép)!

2011. júl. 9. 21:30
 54/57 anonim válasza:

[link]

na erről beszéltem!

csak magyarországon és jobban ki lehetett venni!

2011. júl. 9. 21:36
 55/57 anonim válasza:
Igen, csak várom, hogy végre mindenki beismerje az igazunkat!
2011. aug. 27. 12:53
 56/57 anonim ***** válasza:

Meg ijedtem,mikor anyám felhívott telefonon,hogy haza jött és menjek ki a kapuba elé a fényképezőmmel,és mikor kimentem csak fel mutatott az égre,és két vörös pulzáló fényes golyó szerű tárgynak látszó valami, lebegett egy helyben,több mint 5 percen keresztül! És anyám le is fotózta,de én nem tudtam,aztán mire fotóztam volna, el tűntek,mint a köd. És itt jön a furcsaság

tiszta volt az égbolt olyan tiszta,hogy még a csillagokat is láttuk. Magasság:(és nem volt annyira magasan,kb olyan madár repkedő magasságban,amíg lehet látni a madarat szabad szemmel.) 10 perccel később be mentem a házba úgy remegett kezem lábam,hogy kiváncsiságom hajtván még 1x kimentem a házból és videóval akartam fel venni hátha vissza jön,de egyszer csak meg pillantottam még 1-et,ami úgy szint egy helyben állt ekkor úgy be paráztam,hogy remegett a kezem,mikor le videóztam,és egyszer csak az is el halványult. Mikor le lassítottam a felvételt,akkor azt tapasztaltam,hogy 1 mp alatt 4x vagy 5x villant meg az a tárgy ,és egyszer csak köddé vált a szemem előtt. Hatalmas nagy sebesség kell ahhoz,hogy egy tárgy íj gyorsan el tűnjön.

2011. okt. 4. 20:33
 57/57 anonim válasza:

Én hiszek az űrlényekben. Sokan gyakran arról számolnak be hogy láttak furcsa lényeket vagy repülő csészealj szerű dolgokat.

Az idegen lényeket mások úgy magyarázták hogy álmodott vagy képzelődött esetleg hazudik. Állítólag egyes rádióhullámok is okozhatnak ilyen élethű hallucinációkat. Viszont úgy gondolom hogy az illető nem híresztelne ilyeneket ha nem lenne biztos a dolgában.

A csészealjakról pedig olyat olvastam hogy a második világháborúban a németek létrehoztak egy ilyen repülő tányér szerű akármit csak nem indult be a sorozatgyártása.

De manapság is sokan látnak fénylő lebegő dolgokat melyek hirtelen eltűnnek amiket nem tudunk megmagyarázni hiszen képtelenek vagyunk fénysebességgel haladni. Úgy gondolom, hogy vagy űrlények jönnek ilyenkor vagy valamilyen csoport számunkra ismeretlen módon készít ilyen tárgyakat.

Másrészről nem tartanám túl jó dolognak ha létezne nálunk fejlettebb civilizáció.

Egyrészről: valószínűleg úgy bánnának velünk mint ahogy mi bánunk a nálunk fejletlenebb élőlényekkel (elfoglaljuk élőhelyüket, állatkertekben mutogatjuk őket, szolgasorba állítjuk.)

Másrészről: lehet újfajta baktériumokat hoznának valamint mi is megfertőznénk őket és mind a két faj elpusztulna.

2011. okt. 7. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!