Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az ufókba?

Hiszel az ufókba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 19:19
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
az ürlény szószoros értelmében nem, biztos vannak rajtunk kívül, hiszen hatalmas a világegyetem, de nem hiszem, hogy egyméter magas, csápokkal rendelkező nagyszemű izék XD
2010. aug. 15. 20:39
 12/57 anonim ***** válasza:

Nem nem hiszek benük :DD hát persze hogy nem léteznek ufok :D

Hallod Még jó hogy vanak ufok te ufok léteznek+++!!!

2010. aug. 15. 20:58
 13/57 anonim ***** válasza:
90%

"Elmesélem" a találkozásokat:

1., 1993-95 körüli találkozás:

Egy őszi estén , amikor bementem a szobámba, egy kb. 1 méter átmérőjű, kb. 120 cm magasságban egyhelyben lebegő fénygömb jelent meg. Halk, búgó hangot adott ki. Fehéren világított. Hirtelen "elment" az áram. A következő emlékem az volt, hogy a földön fekszem. A fénygömb már nem volt ott, de a helyén egy kör alakú perzselődés volt látható.

2., 2003-as találkozás:

2003 július közepe környékén egy este nem tudtam elaludni, csak forgolódtam az ágyamban. Hajnali 2 óra körül egy kb. 2 méter magas, nagy fejű és nagy, fekete szemű lényt vettem észre tőlem kb. 4-5 méterre. Először azt hittem, hogy képzelődöm, de nem sokkal később elindult felém. Ekkor vettem észre, hogy három nagyon hosszú és vékony ujja van egy kézfején. Félelmemben bebújtam a takaró alá és Istenhez könyörögtem. Miután kibújtam alóla, még mindig ott volt, egy méterre az ágyamtól. Csak nézett, nem mondott semmit. Ezután hirtelen eltűnt.

A lény így nézett ki:

[link]

3., 2004-es találkozás:

Egyszer 2004 nyarán, kb. reggel 4:30 körül arra ébredtem, hogy a szoba másik végén egy ilyen lény áll:

[link]

Sajnos nem tudok valami jól rajzolni, de szinte teljesen így nézett ki. Az alsó testét nem figyeltem meg, mert a fejét és a felső testét néztem. Elég szomorúnak tűnt...

Kb. 175 cm magas volt és sötétbarna, fénylő bőrű. Félelmemben az előző "találkozáshoz" hasonlóan bebújtam a takaró alá. Kb. 3-4 percig remegtem alatta, majd miután kibújtam alóla, már nem volt ott.

4., szintén 2004-es találkozás:

Az előző találkozáshoz nagyon hasonlóan, szintén egy nyári reggelen,kb. 5-6 óra között arra ébredtem, hogy a szoba túlsó végén egy kb. 120 cm magas, nagyfejű, nagy, fekete szemű, szürkés-zöldes bőrű lény áll. Így nézett ki:

[link]

Ugyanúgy reagáltam rá, mint az előző esetnél.

Ezek voltak az eddigi találkozásaim.

Teljesen őszinte vagyok, nem találtam ki.

A negyedik "találkozásnak" van egy másik szemtanúja is.

2010. aug. 15. 21:28
 14/57 anonim ***** válasza:
0%

uccsó válaszoló!

És hova lettek a betörők? Elpárologtak? :D x]

2010. aug. 15. 21:37
 15/57 anonim ***** válasza:
64%

bocsi, de ez LOL XD

Am, erre az oldalra járnak 13 év alattiak is, akik szerintem kíváncsiak a kérdésre, és most a válaszoknak köszönhetően nem fognak merni aludni :P

2010. aug. 15. 21:39
 16/57 anonim ***** válasza:
Nem volt sehol sem betörésnek nyoma. És egy betörő nem így néz ki, és nem tűnik el egy szempillantásnyi idő alatt.
2010. aug. 15. 21:42
 17/57 anonim ***** válasza:
39%
Na jó! Most kezdődik az X-akták a sorozat+-on. Megyek, mert ki nem hagynám. (Bár 15x láttam...)
2010. aug. 15. 21:50
 18/57 anonim ***** válasza:
76%
Azonosítatlan repülőtárgy az is amit én legyártok pl tányért és eldobom XD
2010. aug. 15. 21:53
 19/57 anonim ***** válasza:
100%
Az én hugom látott 3 repülő csészealjat (egyszerre) még a búgásukat is hallotta és ő nem szokott hazudni.
2010. aug. 15. 21:57
 20/57 anonim ***** válasza:
63% nem akarok kételkedni, de ha 93%-al írtad volna azt mondom okés :)
2010. aug. 15. 21:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!