Hiszel az űrlényekben?
18:26
mert talán az a topik neve hogy ufo észlelések
és talán ős is akar látni egyet
hát potion rossz helyen keresi mert egy topikban nem fog látni, de ha veszi a fáratságot és nézné 2 órán át éjjel az eget, akkor valószínűbb hogy látna. Lefényképezné, feltenné másnap ide kérdésnek hogy:
- Nézzétek milyen UFO ez? Tegnap éjjel láttam!
Utána sírna szerencsétlen mert senki nem hiszi el neki mert ezt szoktátok ti szkeptikusok válaszolni hogy:
- Beteg vagy
- Menj psyhológushoz
- Ez kamu képszerkesztővel van csinálva
Na végre mehetek a "lista a dolgokról amiket megakarok csinálni"-hoz és kihúzhatom azt hogy egyesszámú közellenség legyek!
Köszönöm!
!Ez nem hit kérdése.
Űrlények, földönkívüliek vagy a leggyakoribban használt kifejezés az "Ufó"-k kétségtelenül léteznek, olyan nincs sőt az nem létezik hogy egyedül legyünk az egész Univerzumban aki megkérdőjelezi más idegen életforma létezését az kb. olyan mint ha saját létezését vonná kérdőbe pedig ő van akkor mért ne lehetnének ők is. Még ha egy szép napon nem is egy intelligens fejlett technológiával rendelkező idegen civilizációt fedezünk fel egy távoli naprendszerben ha nem csak pár baktériumot egy kövön már az is áttörő bizonyíték arra hogy létezik élet még a Földön kívül is. És ez nem olyan dolog hogy "hiszem ha látom" mert én ilyen vagyok, mert nem mindent kell így megközelíteni amiről nem tudunk semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!