M@x kérdése:
Hiszel az űrlényekben?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 18:05
13/20 anonim válasza:
Igen az igaziakba. De nem a plejádokba.
14/20 anonim válasza:
A Plejádok egy ember(ek) által kitalált idegenfaj.
15/20 anonim válasza:
Én inkább azt mondom, hogy azt NEM hiszem el, hogy csak a Földön lennének értelmes lények.
16/20 anonim válasza:
Én azt sem hiszem, hogy a Földön "belül" vannak intelligens lények.
Esetleg az is igaz lehet, hogy annak, hogy a földönkívüli lények intelligensek, annak egyetlen bizonyítéka, hogy nem próbálják felvenni a kapcsolatot velünk.
17/20 anonim válasza:
száz százalék hogy van még élet valahol máshol, hiszen a világűr rohadt nagy... de ezek a lények nem biztos hogy zöldek, intelligesnsek és nagy a szemük... lehet hogy nincs is szemük hanem vmilyen más érzékük...figyu képzeld el milyen durva lenne ha egy űrlény valahol távol az űrben pont azon gondolkozna hogy vannak e földönkívüliek...
18/20 anonim válasza:
hiszek. nem lehet ekkora egójuk az embereknek h azt hiszik az egész univerzumban ők a legokosabbak -.-
19/20 anonim válasza:
Én hiszek bennük!Mert mekkora ez a világ 100.000 galaxis van vagy több nem tom pontosan igaz mi nem tudunk elmenni a messzi galxisba valaki örül hogy a mi galaxisunkba el jutt!És ki tudja lehet hogy fejlettebbek!
20/20 anonim válasza:
aha :D
nem hiszem hogy mi lennénk az egyedüliek ebben az egész világegyetemben :))
meg múltkor youtube-on láttam egy videót hogy valami et-nek kinéző lényt ott felboncoltak ... bár lehet hogy csak valami bábu volt de elég élethűnek látszott ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!