Most már hiszel a Reptiliánokban?
Nagyon sok kérdés volt itt róluk. A reptoid ugyanazt jelenti mint a reptilián, föld alatt élő gyíkembereket. Most dobok néhány linket, melyben a beavatottak írnak róluk. 404 is tartja velük a kapcsolatot, tehát biztosan léteznek, mert ő igazat mond és itt nagyon sokan hisznek neki.
Találtam érdekes fossziliákat a multból amik a Reptiliánok létét bizonyítják.
http://www.youtube.com/watch?v=rK8cMLgRIzs
http://www.youtube.com/watch?v=T4B9-awm2B4
Azt olvastam a neten, hogy földönkívüli démonok a reptiliánok, ezt írta a sátánista oldal, akkor a sátánisták a gyíkemberekhez imádkoznak ? Ők teremtettek minket ? Lényeg, hogy 404 is írta hogy velük megy el földönkívülre.
Ezek legendák, a reptoidok pedig (Reptoid Ezredes kivételével :D) nem léteznek.
Tény: több millió évvel ezelőtt éltek őshüllők a földön, amik kihaltak, ma már csak a leszármazottaikat ismerjük (lsd.: hüllők, kétéltűek)
Azt olvastam a neten, hogy földönkívüli démonok a reptiliánok, ezt írta a sátánista oldal, akkor a sátánisták a gyíkemberekhez imádkoznak ?
Meik az az oldal? Mert minden sátánista oldal a sátánt írja le ésa démonokat, de nem ezeket.
Ok valóban teljesen szimmetrikusak a fossziliák, akkor ez elvetve :(
Fisz, éppen azért kérdezem, hogy végül tiszta legyen a kép. Akkor viszont a Sátán az melyik földönkívüli faj ? Hol vannak most ? Milyen befolyást gyakorolnak az emberiségre ? Ha a gyíkemberek irányítják a világot, akkor a Sátánnak és Istennek semmilyen hatalma nincsen itt, nem kelene összefogniuk a Reptiliánok ellen ?
Azt nem értem, hogy minden video a youtubeon arról szól, hogy a Reptiliánok sátánisták és hogy démonok, meg gonoszok, de akkor ez miért van és milyen összefüggések vannak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!