Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az ufókba?

Hiszel az ufókba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 19:19
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
Énmeg láttam 3 repül csészét, mikor a barátnőmmel veszekedtünk, és csak úgy szelte a levegőt xD
2010. aug. 15. 21:58
 22/57 anonim ***** válasza:
100%

Szia 21:57!

Nem számít a százalék. Mivel én ezoterikus kérdésekhez sokszor írok válaszokat, emiatt sok szkeptikus alaposan lepontozott. Ezért csak 63%.

2010. aug. 15. 22:01
 23/57 anonim ***** válasza:
Jah értem. Hát úgy van ez hogy amit maga nem lát az ember, nem nagyon hiszi el. Furcsa, fater is látott egyszer a barátnőjével a kocsiba egy mező mellett leállva egy nagyon fényes valamit, de nem villám meg ilyenek. Érdekes mindenesetre, én még nem találkoztam ilyennel szerencsére.
2010. aug. 15. 22:05
 24/57 anonim ***** válasza:
100%
Földönkívüliek léteznek, a tudósok képlete szerint csak a galaxisunkban több mint 100 000 civilizáció van, tehát már rég nem ezotéria hanem tudományos kérdés
2010. aug. 15. 22:58
 25/57 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van az előző válaszolónak.
2010. aug. 15. 22:59
 26/57 A kérdező kommentje:
Nekem, az az álláspontom, hogy úgymond "UFÓ"-k léteznek, csak nem a mi világegyetemünkbe. Az űrnek nincsenek határai! Több száz ezer bolygó létezhet még a világegyetembe, sőt több száz millió, amiket még nem fedeztünk fel. Ezek között meglehet, hogy található olyan, amiken vannak UFÓk. Vagy mi a csudák.Szerencsére, én még nem találkoztam velük. Az 100% hogy léteznek, de én azt még sem hiszek benne, hogy meglátogatták volna a földet.
2010. aug. 16. 11:50
 27/57 kayl18 ***** válasza:
tuti hogy léteznek, csak a mi galaxisunkban 200 milliárd csillag (Nap) van, és csak a mi világ egyetemünkben ezekből a galaxisokból több 100 milliárd van, szerintem egyértelmű
2010. aug. 17. 11:14
 28/57 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy egy ismerősöm mondta egy teliholdas éjjelen, mikor ilyenekről beszélgettünk haverokkal:

"Az a naiv, aki nem hisz benne."

És igazat adok neki. Biztosan van földön kívüli élet. Ez olyan biztos mint az uborkasaláta létezése:D Habár nem hiszem, hogy az "ufók" olyan finomak és olyan jól elmennek csirkepörkölttel, biztos, hogy ott vannak valahol odakint, a végtelen, fagyos sötétségben. És ha fejlettebbek, figyelnek minket, ha nem, akkor nem is tudják, hogy létezünk. Azért elgondolkodtató, hogy ha csak az utóbbi 50-60 évben kezdtünk rádiójeleket küldeni és fogni, akkor miért éppen ebben a korszakban ugrott meg a fejlődés? he? a középkor meg az ókor több száz, és ezer évig tartott, mégse fejlődtek annyit mint a mai világ az utóbbi években. nézz meg egy mai telót, meg egy tízévest. ég és föld, ugye? na, szerinted tényleg magunktól szülünk ilyeket, vagy ott bábáskodik egy idegen értelem is? az ókori leletekről nem is beszélve. nézd meg a hieroglifákat, a sztorikat égből jött "istenekről", a gilgames eposztól az ókori görögökön át egészen a szent jelenésekig, minden ott van. anno csak úgy jöttek-mentek közöttünk, de ma, már óvatosabbak. milyen zűrzavar lenne, ha csak úgy bejelenték magukat az inassal a buckingham palotánál? "hello, ufóka és pufoka vagyunk, mz/x küldött, hoztunk ezt-azt... a gyerekőcök régi cuccai, meg használt ruhák, lézervetők, antigravitátorok, tudod, retro stuffok" ugyanmár, butaság. és a marsi vulkánok meg a gízai piramisok elhelyezkedésének méterre pontos elhelyezkedése? na? totmesz bátyó átugrott a vörös planétára, hogy ugyanúgy lerakjon néhány 20km magas tűzhányót mint a gúláit? aha. én nem hiszek ebben. én tudom, hogy ott vannak valahol. legfeljebb nem foglalkoznak minden emberrel. téged érdekel mi megy kínában? ugye nem? akkor mé érdekelne valakit a maocetung diktatúra, meg hogy hány műanyag vackot sorjázott le a kis hatéves Li rabszolgamunkában egy buddha mögötti gyárban? aki fényéveket utazott, nem hiszem hogy ezért jött.

2010. aug. 18. 03:29
 29/57 kayl18 ***** válasza:
100%
néhány faj feltételezésem szerint képes átugrani a teret, ezzel képesek milliónyi fényéveket utazgatni egyik másodpercről a másikra, tehát aki ide eltud jönni, annak a fajnak a technológiáját nem a miénkhez kell hasonlítani, gondoljunk csak bele, ha már 2000 éve jártak itt, és akkor is csak úgy utazgattak ide, elképzelhetetlenül fejlett technológiájuk lehet
2010. aug. 18. 06:41
 30/57 anonim ***** válasza:
én nem hiszek az ufókba ... mertén : az ufókBAN hiszek :D
2010. aug. 18. 11:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!