Hiszel az ufókba?
Szia 21:57!
Nem számít a százalék. Mivel én ezoterikus kérdésekhez sokszor írok válaszokat, emiatt sok szkeptikus alaposan lepontozott. Ezért csak 63%.
Ahogy egy ismerősöm mondta egy teliholdas éjjelen, mikor ilyenekről beszélgettünk haverokkal:
"Az a naiv, aki nem hisz benne."
És igazat adok neki. Biztosan van földön kívüli élet. Ez olyan biztos mint az uborkasaláta létezése:D Habár nem hiszem, hogy az "ufók" olyan finomak és olyan jól elmennek csirkepörkölttel, biztos, hogy ott vannak valahol odakint, a végtelen, fagyos sötétségben. És ha fejlettebbek, figyelnek minket, ha nem, akkor nem is tudják, hogy létezünk. Azért elgondolkodtató, hogy ha csak az utóbbi 50-60 évben kezdtünk rádiójeleket küldeni és fogni, akkor miért éppen ebben a korszakban ugrott meg a fejlődés? he? a középkor meg az ókor több száz, és ezer évig tartott, mégse fejlődtek annyit mint a mai világ az utóbbi években. nézz meg egy mai telót, meg egy tízévest. ég és föld, ugye? na, szerinted tényleg magunktól szülünk ilyeket, vagy ott bábáskodik egy idegen értelem is? az ókori leletekről nem is beszélve. nézd meg a hieroglifákat, a sztorikat égből jött "istenekről", a gilgames eposztól az ókori görögökön át egészen a szent jelenésekig, minden ott van. anno csak úgy jöttek-mentek közöttünk, de ma, már óvatosabbak. milyen zűrzavar lenne, ha csak úgy bejelenték magukat az inassal a buckingham palotánál? "hello, ufóka és pufoka vagyunk, mz/x küldött, hoztunk ezt-azt... a gyerekőcök régi cuccai, meg használt ruhák, lézervetők, antigravitátorok, tudod, retro stuffok" ugyanmár, butaság. és a marsi vulkánok meg a gízai piramisok elhelyezkedésének méterre pontos elhelyezkedése? na? totmesz bátyó átugrott a vörös planétára, hogy ugyanúgy lerakjon néhány 20km magas tűzhányót mint a gúláit? aha. én nem hiszek ebben. én tudom, hogy ott vannak valahol. legfeljebb nem foglalkoznak minden emberrel. téged érdekel mi megy kínában? ugye nem? akkor mé érdekelne valakit a maocetung diktatúra, meg hogy hány műanyag vackot sorjázott le a kis hatéves Li rabszolgamunkában egy buddha mögötti gyárban? aki fényéveket utazott, nem hiszem hogy ezért jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!