Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az ufókba?

Hiszel az ufókba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 19:19
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:
0% :)) Ezt hogy érted el?
2010. aug. 21. 17:03
 42/57 anonim válasza:
100%

Hát elképzelhető

ha már mi emberek és állatok vagyunk a földön akkor miért is ne?

De azért nem örülnék ha az ablakomba bekukucskálna egy :D

2010. aug. 22. 23:58
 43/57 anonim válasza:
100%

Valószínüleg léteznek.Valakik észreveszik valakik nem:)

De állitólag nem bántanak,tehát nincs ok az aggodalomra.

2010. aug. 23. 14:05
 44/57 anonim ***** válasza:

Én hiszek... a barátnőm is az. épp tegnap igázták le a falunkat a zombi hadseregükkel..... :D Mostmár rajtam és 3 bnőmön kívül mindenki zombi a falunkban....

Komolyan, Ti normálisak vagytok...?? Ennyi őrült képzelgést... :D :D :D

2010. aug. 26. 13:00
 45/57 anonim ***** válasza:

Az UFO nem az idegen életformát jelenti.

Ha lenne egy repülőm és engedély nélkül felszállnék vele, akkor UFO lennék :D azaz azonosítatlan repülő tárgy.

És ki írta ufó-nak?

U.F.O.: unidentified flying object. :D nahoppá

2010. aug. 28. 11:48
 46/57 anonim válasza:
Nem nagyon.
2010. aug. 31. 08:21
 47/57 anonim válasza:

Miért ne ?:D

Megfogok egy tárgyat és feléd hajítom, azt te nem tudod jól megnézni hogy mi az és tessék UFO : azonosítatlan repülő tárgy. :D

De szerintem amúgy is vannak..:D

2010. okt. 26. 21:18
 48/57 anonim ***** válasza:
Az ufók olyanok, mint oroszország....őket nem lehet megérteni, bennük hinni kell... :)
2010. nov. 2. 17:35
 49/57 anonim válasza:
Tegnap láttam.Billegett és acélból voltés fényeket bocsátott ki de olyan gyors volt hogy 3 mp ra néztem.
2011. márc. 15. 13:38
 50/57 anonim ***** válasza:
én még sose láttam,de ha léteznek nem biztos,hogy okosabbak,mint mi és nem biztos,hogy a földünkre látogattak,csak élnek valahol fény évekre innen. ha okosabbak nálunk is,lehet,hogy azért nem bujnak elő,mert félnek tőlünk. Én ha felfedeznék 1 bolygót addig nem mernék fel bukkanni közöttük,míg egymást lövik,egymással küzdenek.Világ szerte,mi emberek is harcoltunk ,harcolunk és ezt mutatjuk ,akkor mégis mért várjuk,hogy elő bukkanjanak? Ezért félnek tőlünk,és nem csodálkoznék,ha azért bujkálnának előlünk,mert félnek tőlünk. szomorú,de az ember már csak ilyen. Szerintem létezhet,de addig nem mondhatom, míg a saját szememmel,nem látok 1 et is erre bujkálni. (esetleg, ha valaki látna 1 et de komolyan,és komoly bizonyítékokkal állna elő azzal, hogy léteznek könnyebb lenne el hinni.) állítólag lezuhant 3 csészealj v hol és az51 es körzetben titkolóztak róla,ha tényleg titkoloztak ,akkor lehet,hogy találtak,valami bizonyítékot. :)
2011. ápr. 15. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!