Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel az ufókba?

Hiszel az ufókba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 19:19
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:
75%

UFO=azonosítatlan repülő tárgy.Úgy kellett volna írnod hogy földönkívüli!

Én hiszek abban hogy nem egyedül vagyunk a világegyetemben,biztos hogy vannak földönkívüli élőlények,most nem a zöld kis emberkékre gondolok amit a hülye amerikaiak találtak ki ,hanem az egysejtűekre vagy baktériumokra,vagy növényekre.

2010. aug. 18. 22:01
 32/57 anonim ***** válasza:

Megkell hogy mondjam hogy az ufok nem Isten hogy hinni kell bennuk

.... Tudomanyilag csak 10% hogy leteznek mert meg olyan bolygot mint a Fold nem ismerunk ... hogy Viz , O2, Co2,szen, Hidrogen, legyen rajta sok mas ...

s ez meg nem eleg kell energia termeszetes energia forras mint egy csillag pl nalunk a Nap ...

es egy megfelelo elhelyezkedese a bolygonak mert fontos a homerseklet ... kell legyen magneses tere hogy az atmoszferat a napszel ne fujja el ... egyensujban kell legyen ... vagyis lenni kell egy vagy tobb egitestnek korulotte melyek egyensujozzak ... s ha ez mind megvan lenni kell evmilliardos fejlodesnek ahoz hogy kifejlodjon egy mutacio amely annyira feltalalo s torekedo mint az ember akkor is meg sok evmillio kell hogy kijusson az urbe s fenyeveket utazzon ... Ez az en elmeletem s tudomanyosan igy is van reszben ...

2010. aug. 19. 11:00
 33/57 kayl18 ***** válasza:
100%
utolsó, túl tájékozatlan vagy, attól hogy pár 100 bolygót megvizsgáltunk és nem találtunk rajtuk életet, attól még ott van több 1000 trillió bolygó, és ezekből többen is kialakulhat az a fajta élet amit mi ismerünk, de az életnek ezernyi fenntartási módja van, lehet van olyan bolygó ahol nem vizet isznak hanem folyékony metánt, rengeteg féle élet lehet odakint
2010. aug. 19. 17:32
 34/57 anonim válasza:
Hát szerintem egy másik galaxisban csak van valami életforma akár egy ősember szerűség is de erre kevés esélyt gondolok.
2010. aug. 20. 19:59
 35/57 A kérdező kommentje:
Szreintem se muszájminden lénynek oxigénen, és vizen élnie. A biológusok, találtak már olyan baktériumokat, amik metánond élnek. Szóval...
2010. aug. 20. 22:09
 36/57 anonim válasza:

Hmm, az, hogy a miénkhez hasonló élet létezik, lehet, hogy csak 10%, de!

Nem feltétlenül csak szén alapú élet jelenhet meg máshol... Amúgy meg tényleg, ki tudja? Egyszer jutnánk csak ki jó messzire innen, lehet hanyatt esnénk a csodálkozástól, hogy valójában mi mehet odakint...

És a kérdésre is válaszolva, igen... Én hiszek az űrlényekben... És nem, nem a zöld nagyfejű amcsi bábokban...

2010. aug. 20. 22:10
 37/57 anonim válasza:

Az egyik kommentező irta az első UFÓ-val való találkozásánál, hogy megperzselte azt a területet ahol ő állt aztán hirtelen elment az áram ez valószínűleg egy gömbvillám volt.

Gömbvillám az egy UFÓ, hiszen egy azonosítatlan repülő valami a tudósok a mai napig nem tudják hogy mi lehet ez a természeti jelenség.

Szerintem az ürlényeknek nem feltétlenül kel H2O meg hidrogén meg mágneses mező lehet hogy nekik nem pontosan ugyan az a megfelelő ami egy embernek lét szükséglete.

2010. aug. 21. 09:33
 38/57 anonim ***** válasza:

Fel sem merül senkiben, hogy vajon az UFO-k hisznek bennünk???

;)

2010. aug. 21. 14:38
 39/57 anonim válasza:
nekem egyszer viszonyom volt egy ufóval:P kajakra nem hazudok kicsi zöldre számított szegényke de kapott helyette nagy feketét :) aztán meg sértődött rám küldött egy SMS-t fogta magát és haza ment de a ruháimat kimosta elötte
2010. aug. 21. 16:15
 40/57 kayl18 ***** válasza:
elhisszük hogy te sárgacsempés vagy, hihető...neked:D
2010. aug. 21. 16:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!