Hiszel az ufókba?
UFO=azonosítatlan repülő tárgy.Úgy kellett volna írnod hogy földönkívüli!
Én hiszek abban hogy nem egyedül vagyunk a világegyetemben,biztos hogy vannak földönkívüli élőlények,most nem a zöld kis emberkékre gondolok amit a hülye amerikaiak találtak ki ,hanem az egysejtűekre vagy baktériumokra,vagy növényekre.
Megkell hogy mondjam hogy az ufok nem Isten hogy hinni kell bennuk
.... Tudomanyilag csak 10% hogy leteznek mert meg olyan bolygot mint a Fold nem ismerunk ... hogy Viz , O2, Co2,szen, Hidrogen, legyen rajta sok mas ...
s ez meg nem eleg kell energia termeszetes energia forras mint egy csillag pl nalunk a Nap ...
es egy megfelelo elhelyezkedese a bolygonak mert fontos a homerseklet ... kell legyen magneses tere hogy az atmoszferat a napszel ne fujja el ... egyensujban kell legyen ... vagyis lenni kell egy vagy tobb egitestnek korulotte melyek egyensujozzak ... s ha ez mind megvan lenni kell evmilliardos fejlodesnek ahoz hogy kifejlodjon egy mutacio amely annyira feltalalo s torekedo mint az ember akkor is meg sok evmillio kell hogy kijusson az urbe s fenyeveket utazzon ... Ez az en elmeletem s tudomanyosan igy is van reszben ...
Hmm, az, hogy a miénkhez hasonló élet létezik, lehet, hogy csak 10%, de!
Nem feltétlenül csak szén alapú élet jelenhet meg máshol... Amúgy meg tényleg, ki tudja? Egyszer jutnánk csak ki jó messzire innen, lehet hanyatt esnénk a csodálkozástól, hogy valójában mi mehet odakint...
És a kérdésre is válaszolva, igen... Én hiszek az űrlényekben... És nem, nem a zöld nagyfejű amcsi bábokban...
Az egyik kommentező irta az első UFÓ-val való találkozásánál, hogy megperzselte azt a területet ahol ő állt aztán hirtelen elment az áram ez valószínűleg egy gömbvillám volt.
Gömbvillám az egy UFÓ, hiszen egy azonosítatlan repülő valami a tudósok a mai napig nem tudják hogy mi lehet ez a természeti jelenség.
Szerintem az ürlényeknek nem feltétlenül kel H2O meg hidrogén meg mágneses mező lehet hogy nekik nem pontosan ugyan az a megfelelő ami egy embernek lét szükséglete.
Fel sem merül senkiben, hogy vajon az UFO-k hisznek bennünk???
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!