Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az arcturusi faj a galaxis...

Az arcturusi faj a galaxis legfejlettebb humanoid faja?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 00:11
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
23%
Ennyi baromságot összehordani te jó isten :'D kifolyik a szemem esküszöm
2020. ápr. 23. 17:56
 52/58 anonim ***** válasza:
65%

A csillagtérkép szerint nem a mi galaxisunkban van, vagy elolvastam volna?

George Adamskit olvastam amúgy, és ezt próbáltam elmagyarázni hogy ő a többi kontakthoz képest életszerűbben számolt be, csak ugye a problem az volt, hogy elfelejtette a beszámolójában és a könyveiben írni, hogy nem a 3D-ben élnek a vénusziak, de a technológiájuknak köszönhetően tudnak 3D-ben is élni.

Olvastam ezen dologról is.

A három vénuszi látogatása is életszerű, csak nem igazán értem miért ilyen embereket kerestek meg, mert a jó irányban lévő változást általában mindig ismeretlen kis emberek hozzák.

Pl. nem ehhez tartozik de csak nézd meg Jane Goodall életét, irofai aszisztensként kezdte, ma már mindenki tiszteli és szereti és nagyon értékes dolgokat szokott mondani a környezetünk és a természet megóvásáért.

Én a helyükben nem politikusokat kerestem volna meg,hanem ilyen embereket, de az is lehet, hogy náluk ez egyfajta protokoll volt, mert úgy gondolták, hogy talán így tudnak jobban segíteni az embereken, és az is érdekes hogy inkább Amerikában vannak ilyen kapcsolatfelvételek, és észlelések. Láttam egy ilyen U.F.O. térképet.

2020. ápr. 23. 19:37
 53/58 anonim ***** válasza:
100%
*irodai asszisztensként kezdte javítva
2020. ápr. 23. 19:37
 54/58 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit mutat erről a csillagtérkép, de tudomásom szerint itt van a Tejútrendszerben az Arcturus, az úgynevezett Ökörhajcsár csillagképben található. Sőt hozzánk is viszonylag közel van.
2020. ápr. 27. 09:22
 55/58 A kérdező kommentje:
Ez a harmadik legfényesebb csillag az éjszakai égen.
2020. ápr. 27. 09:22
 56/58 anonim válasza:
100%

Az Arkturusziak technologilag a legfejlettebbek a mi galaxisunkban . Hatalmas anyahajoik vannak a legfejletebb technologiaval felszerelve . Tobb mas idegen faj is tart toluk nem veletlen .... a gyogyitasban az elsok kozt vannak . Fejlett 6 .7. Dimenzios lenyek. Az egyik ismertebb anyahajojuk neve az Athene ami a mi naprendszerunkhoz kozel allomasozik . Fedelzeten gyogyitok kik mind pszihesen is es fizikailag is segitenek az embereknek . Kedves bekes az emberiseg fejlodeseben segitok.

Egyes hajoik nagyobbak is lehetnek a legnagyobb varosainknal is.

2020. szept. 17. 09:06
 57/58 anonim ***** válasza:
56-os Irodalmat tudsz linkelni, én is olvastam róluk de írtál uj infokat is.
2020. szept. 17. 11:31
 58/58 anonim ***** válasza:
47%

Az arcturusi faj nem más mint az ökörhajcsároidok. Ezért is hívják magyarul Ökörhajcsárnak azt a csillagképek.

[link]

2023. ápr. 21. 12:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!