Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az arcturusi faj a galaxis...

Az arcturusi faj a galaxis legfejlettebb humanoid faja?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 00:11
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
De hogy ezt mivel bizonyították be a reptiliánok, azt nem tudom konkrétan.
2020. ápr. 11. 08:35
 22/58 A kérdező kommentje:
Még egy fontos dolog, az arcturusiak tudomásom szerint nem magukról állították ezt.
2020. ápr. 11. 08:37
 23/58 A kérdező kommentje:

Vannak leírások fajokról, és ezekben olvastam a kérdésben szereplő állítást. Azt sajnos nem tudom, hogy ezt a következtetést miből vonták le, mert az ismert fajok mindegyike fejlettebb, mint az ember, hiszen akkor ugye, nem tudnának idejönni, ha ez nem így lenne.

Viszont amin nagyon meglepődtem, az Edgar Cayce, az ismert ezoterikus személy állítása volt. Amikor megtudtam, hogy ő is ezt mondta róluk, azon nagyon meglepődtem, már csak amiatt is, mert nem tudtam, hogy ő is foglalkozott földönkívüliekkel. Magyarul sajnos nem találtam ennél részletesebb információt, hogy ő miket mondott vagy írt általában a földönkívüliekről. Ha valaki esetleg tudna magyarul ilyen információkat, azt megköszönném, ha belinkelné. Ő ugye, mint az köztudott, nem ezzel a témával foglalkozott. Biztos, hogy nem a hasára ütött, és úgy állította ezt, ami a kérdésben szerepel, és ez a fajok leírására is vonatkozik, bár az is lehet, hogy Cayce állítása alapján írták ezt az arcturusiakról, ezt nem tudom.

2020. ápr. 11. 08:55
 24/58 anonim ***** válasza:
100%

17-es egy anunaki nem a mi galaxisunk lakója, és negatív faj, tehát nem jó szándékú. Ugyanúgy a felsorolt drakóniaiak , reptiliánok mind nem jó földönkívüli faj. A szürkék közül van amelyik jó de van amelyik nem.

Kérdező tudod linkelni amit olvastál? Mert ezt én sem olvastam az Arcturusziakról, amit olvastam, hogy a mi bolygónk egyik védő őrei, a jó földönkívüli fajokhoz tartoznak.

De írtam itt tárgyalni ilyesmiről azért necc, mert minden szót trollkodni fognak.

Az arcturusziak amúgy nem a mi galaxisunkban élnek, csak csöndben szólok. Én a technológiai fejlettséget aszerint számolom legfejlettebbnek, hogy mire használják, amelyik jóra használja, annak van legfejlettebb technológiája.

Amúgy az emberek nagyon csecsemők, hogy meg tudják érteni a technológia lányegét, és nem is való bizonyos technológia az emberek kezébe, maximum csak nagyon kevés ember, aki érti is és jóra használná.

2020. ápr. 11. 09:33
 25/58 A kérdező kommentje:

#24 Ez egy exopolitikai témájú oldal, ahol nagyon sok minden található, itt utalnak erre. Michael Salla írta le ezeket eredetileg, ő gyűjtötte össze.

Cayce állítása pedig talán valamelyik könyvben olvasható, már nem tudom, hogy melyikben.

Hol élnek az anunnakik és az arcturusiak, hogyha nem a mi galaxisunkban? Hogyha tényleg ők a bolygó őrei, akkor miért történik ennyi rossz dolog itt?

Azért ide írtam, mert ezeket a speciális témákat nincsen hol és kivel megbeszélni. Gondoltam, hogy hátha lesznek normális hozzászólók, és szerencsére vannak is ilyenek egy páran. Te meg úgy látom, hogy kifejezetten jártas vagy a témában.

2020. ápr. 11. 11:11
 26/58 anonim ***** válasza:
27%
Ennyi butaságot amit itt összehordotok te jó ég. Arcturusi faj nem létezik legalább is nem hallottam róluk. Meg az arcturus körül nem kering élhető bolygó.
2020. ápr. 11. 14:06
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért írtam, hogy nem érdemes itt semmit se tárgyalni, az ember nehezen fogná fel az egészet a jelenlegi ismeretei alapján.

Utolsó tudjuk, hogy az Arcturus egy vörös óriás. :)

Fizikát is és kémiát is tanultunk.

Szerintem kérdező nem a gyakorin kéne kérdezgetned az embereket, hanem olyan oldalakon akik ezzel foglalkoznak, és nem fognak trollkodni, se lecseszegetni.

Jók legyetek! :D

2020. ápr. 11. 14:25
 28/58 anonim ***** válasza:
76%

Az Exomítosz szerint a Lyrai humanoid faj a legősibb amiből az arcturusziak is származnak elég fejlettek:

[link]

Itt a teljes teremtéstörténet a közepe táján találod a Földi projektet:

[link]

A Draconida és reptilián fajnak közös a gyökere és nem humanoid hanem a hűllőfajhoz tartozik.Összesen 13 csillagnemzetség van amik a végtelenségig keresztezik egymást olvass utánuk,másrészről pedig mi sem vagyunk "emberek" ami a lélekesszenciánkat illeti,vannak köztünk is mindenfélék ez egy nagyon gazdag téma.Az annuk is ilyen dracóval hibridizált lények azért olyan nagy a mellényük...

Aztán a mi galaxisunk valódi Őrzői a vénusziak és nem az arcturusziak de vannak más Őrző fajok is galaxis szerte ilyen a Szárnyas oroszlán-nagymacska csillagnemzetség (piramis építők) az eredeti uralkodói faj...

Hogy technikai oldalról ki a fejlettebb azt én sem tudom megmondani.itt van egy leírás közvetlen beszámoló egy ilyen reinkarnációs emlékezetű szoftverfejlesztőtől,a "Lírai-trauma":

[link]

Ezen a blogon tudsz kérdezni is ha szerencséd van lesz aki válaszol,mert mostanra elég kihalt,de itt gyakorin tényleg felesleges..

A spiritualitás és az ufológia viszont nem válaszható szét egymástól,amelyik faj spirituálisan fejlett azok egységtudatban teremtenek közvetlenül bármit és bármikor...

2020. ápr. 12. 19:51
 29/58 anonim ***** válasza:
100%

28-as olvastam, hogy a vénusziak is őrzők, tudom, de nem csak a galaxist óvják, ugyanúgy a bolygónkat is, és ők a mi galaxisunk lakói, de ugyanígy a marsiak is.

Az arcturusiak nem a mi galaxisunkban élnek, de olvastam, hogy védik az embereket és a bolygót ugyanúgy.

Tippem szerint a vénusziak és az arcturusiak kb. technológiailag hasonló szinten lehetnek,bár ők tudnák megmondani ismervén egymást, hogy kinek fejlettebb a technológiája, de tudom hogy ők ezen nem versengenek, mivel te is az egység tudattal való teremtést emlegetted és egy valami miatt gondolom ezt, de nem fejteném itt ki, de szeretném megköszönni a linkeket, több mindenről tudtam, de itt bővebben tudok olvasni ezekről a dolgokról.

Örülök, hogy nem csak én látom így, hogy itt a gyk-n tényleg felesleges bármit írni, de szeretném megköszönni a linkeket amit írtál, mert ezeket nem ismertem.

28-as köszönöm szépen a linkeket én is el fogom olvasni.

2020. ápr. 12. 20:30
 30/58 anonim ***** válasza:
0%
Te jó isten ti minden hülyeséget elhisztek ami szembe jön veletek az interneten? :D Gondolom akkor azt is elhiszitek hogy soros györgy meg putyin meg obama mind illimuati tag és gyíkemberek meg hogy a vízöntő férfiak szerszámában 5°-os görbület van, meg hogy az 5G aktiválja a chemtrailben lévő koronavírust ugye? :D
2020. ápr. 12. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!