Az arcturusi faj a galaxis legfejlettebb humanoid faja?
nem. nagyjából minden ami közkézen forog ilyen témában az fasság.
emberi agyak ostoba kreálmánya.
Ilyenkor szoktak lenni napokig tartó viták itt fent. Nos, én ezt már sokszor megtettem az évek folyamán, nem akarok most egy újabb valakivel erről értelmetlen vitába bocsátkozni. Aki jobban elmélyed ebben a témában, az tudja, hogy a tudomány ezen állítását minimum fenntartásokkal kell fogadni.
De egyébként nem is ez a kérdés témája. Lehet, hogy hozzá kellett volna tennem a kérdésem alatt, hogy a kellően nyitott és rugalmas hozzászólásokra vagyok kíváncsi. Nyilvánvalóan tisztában vagyok vele, hogy az emberek többségének ez a véleménye, ami neked, viszont nem az volt a kérdés.
Persze fenntartásokkal kell kezelni mert ez nem feltétlenül egy lezárt állapot hogy nincs máshol élet csak a földön. Viszont jelenleg a mai napig nincs rá semmi bizonyíték hogy ez másképp lenne. Eszerint pedig nem lehet tényként állapítani hogy van. Ez szimpla logika.
Egyébként ha úgy vesszük te sem vagy túl nyitott mivel csak azt fogadod el amit te akarsz hallani.
Az attól függ, kedves Kérdező, hogy melyik faj fejlettségi mércéjét fogadjuk el.
Nyilván az arcturusiak szerint ők azok. De csak kérdezz meg egy annunakit…
Nem kell ide tudomány. Szimpla logika, hogy ha valamiről nem tudjuk hogy létezik, akkor nem releváns a kérdésben.
A két tagadó hozzászólóval kapcsolatban azt jutott még az eszembe, hogy régen én is ezt hittem, amit a tudomány állít, aztán nyitottan, rugalmas hozzáállással elkezdtem elmélyülten foglalkozni ezzel a témával is. Azóta teljesen megváltozott a véleményem, megdöbbentem, hogy mennyi minden van ebben az egész témában.
#17 Az anunnakik lehet, hogy magukat tartják annak, ez lehetséges. Egyes fajok hajlamosak magukat istennek tartani, főleg más, náluk fejletlenebbek előtt, de attól még nem lesz igazuk. Bár nem tudom, hogy ők most hogy állnak ebben a tekintetben. Az arcturusiak magukat sosem istenítették tudomásom szerint.
#19 Hát pont emiatt emeltem ki, hogy humanoid, mert én a reptiliánokat nem tekintem annak, bár lehet, hogy tévedek ebben a tekintetben. Hogyha ők is azok, akkor már valóban nem ennyire egyértelmű a helyzet, legalábbis ami a technikai fejlettséget illeti. Hozzá kell tenni, hogy én most itt erre céloztam ebben a kérdésben, nem pedig a lelki fejlettségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!