Az arcturusi faj a galaxis legfejlettebb humanoid faja?
29-es nagyon szívesen.Örülök,hogy segíthettem.Meg annak is,hogy azért akadnak hozzád hasonló értelmes nyitott lények.. :)
A teremtéstörténet eredetét ne kérdezd,mert sajnos nem tudom,már megpróbáltam lenyomozni eredménytelenül.De egy nagyon átfogó gyönyörűen megszerkesztett anyag ha a képektől eltekintünk..
A második link az amerikai Gaia tv fordításai bennfentesek beszámolóival.A Lyrai traumás emlék pedig azért érdekes,mert a legelső drakonida lerohanása volt a humanoid fajnak és ahol valójában elkezdődtek a konfliktusok.Egy következő plejádi inkarnációjában kezdték összeszedni magukat és kifejleszteni a saját technológiájukat..pl. már 4 éves korában agymintát vettek tőlük,hogy belenövesszék az organikus űrhajókba amit azután pszichikus energiával telepatikusan vezéreltek.A hajók pedig együtt növekedtek velük mint önmaguk kiterjesztései..és ez csak az 5. dimenzió mi lehet feljebb..
Marsi őshonos humanoid fajról nem hallottam,csak azokról akik a nagy galaktikus háború közben voltak ott harcolni,de ők is hibridek voltak asszem tehát az óriások..Az ottani őshonosok sáskafaj Mantidek mellet vannak odaát drakók és a háttérkormányzati Milab-programos földiek,akiket már az anyaméhben beoltottak,hogy születésük után marsi létesítményekben neveljék tovább őket.Biztos olvastál a szuperkatonákról.A felerősített pszichikus energiájukat kihasználva küldik őket ki harcolni de ez lényegtelen...
Az arcturusziakról bevallom keveset tudok csak azt,hogy jóindulatú magasan fejlett spirituális faj és itt vannak,mert mi is itt vagyunk..Sokan nem tudják pl.hogy az "Őrangyal" az egy az ő saját csillagnmezetségéből való egyed felsőbb dimenziós segítője tehát nem mehetnek messzire tőlünk...
Írtál a jó és a negatív oldalról...A drakik valóban az agresszorok,de sok esetben a humanoid testbe való inkarnációs ciklusok alatt fejlesztik őkis az empátiát..Ilyen tipikusan drakó lélek pl. Müller Péter,ha ránézel a fejére egy borzalom,szinte szét van csúszva az arca és dülledt a szeme,viszont segítőkész,spiritulaista,az általa magyarra fordatott Ji-Kinget pedig az ő egykori kínai mestere és "őrangyala" sugallta ennek bármikor utánanézhetsz..Mindkettő sárkányenergia ami az második nagy Őrzőfaj...elkalandoztam,ha van kedved kifejteni,hogy az egységtudatban való teremtéssel kapcsolatban mit akartál szívesen olvasnám engem nem érdekelnek a trollok...
Én nem sáskaszerűlényeknek mantoidoknak olvastam a marsiakat, hanem ugyanúgy humanoidok mint a vénusziak egyik kontakta beszámolója alapján.
Igazából egy professzor kontakta beszámolói, aki gyakran találkozott velük személyesen és űrutazásra is vitték őt és a beszámolója alapján nagyon kedves nép.Egy masik kontakta beszamoloja alapjan nagyon kiváncsiak az emberre és emiatt nagyon viccesek is mikor emberi tárgyakkal ruhákkal kerülnek kontaktba. A masik kontakta azt hiszem katona volt. Tudok plejádi kontaktról is.
Ez az exopolitikai oldal nekem szokatlan pláne hogy ilyen vers formába van az eredet történetük, de pl olvastam, hogy a plejádoknak egy egész élő múzeumok van a Földtörténeti korszakokról ne kérdezd hol olvastam az interneten már kb 10 éve olvastam ezeket is amiket írtam.
Amiért úgy gondolom hogy hasonló a technológiai fejlettségük hogy ugyanabban a dimenzióban élnek. Én kb el tudom képzelni mit jelent ez de a különböző dimenzió lépcsők de ezt már fizikával nem igazán tudnák elmagyarázni és ezért nem akartam ezt írni, mert elkezdenék a trolkodást és a f*kázást közbe csak azt kéne elfogadni hogy van olyan is aki tudományosan is nyitott és olvas és mivel jobban szeretne érteni ezért elolvas mindent és nem kezd el höbörögni csak elmélkedni. Tehát ebben a topicban ami nem tudományos és megmagyarázhatatlan azt is elolvasom, ezt nevezik topic térképezésnek a saját szlengemben. Elolvasok ilyenkor mindent és levonom a saját következtetéseim. Ezért írtam hogy köszönöm ezeket a linkeket mert ezt az oldalt nem ismertem.
De amugy vannak tőlük is fejlettebbek az Andromediaiak ők nem abban a dimenzioban élnek de ugye ők a szomszéd galaxisban élnek és a felsoroltak közül ők több mindenre képesek.
Azt nem tudtam hogy a Lyrai földönkívüliekből származik a többi az Andromédiai is, azt tudtam hogy ők is fejlettebbek mint az Andromédiaiak. Ők a felsoroltak közül mind jók.
Azt is tudtam hogy egyszer nagyon régen mindnek menekülnie kellett a drakoniak miatt mert leigaztak a bolygojukat. Pl. Én azt sem tudtam hogy az anunakik csak kozmikus egyezmény alapján létrejött faj és azt se hogy kaptak egy bolygót talán az Oriont? Amit kizsákmányoltak teljesen.
Én amúgy ateista vagyok csak jelzem. Az őrangyalos példa miatt.
Én ezekről a jó földönkívüliekről többet tudok mint az ártókról, de olvastam hogy köztük is vannak jók. Pl. Nem mindegy milyen szürke mert a szürkéknek is van több fajtája fajon belül. Talán a Lacerta interjúban olvastam és jó földönkívüliek beszámolói alapján.
Köszönöm mindkettőtöknek, hihetetlenül érdekes és izgalmas dolgokat írtatok le! Most én is leírok bővebben néhány dolgot.
Én már nagyon sok mindent olvastam, és kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még itt hasonlók, úgy látom, hogy szerencsére vannak.
Itt ezen az exopolitikai oldalon csak az eleje versszerű, utána már hagyományos formában van levezetve a galaktikus történelem. Itt is utalás van az arcturusiak rendkívüli fejlettségére.
Érdekes, hogy ez az ember, aki a linkben olvasható, meg még mások is, sok millió éves reinkarnációs emlékekkel rendelkezik. Úgy tűnik akkor az írások alapján egységesen, hogy történt egy első, eredeti kiáramlás a Lyráról, a Vegáról. Valószínűleg olyan fejlettek voltak, hogy élhetővé tudtak tenni más bolygókat, meg utazni tudtak a galaxisban.
Itt a Naprendszerben gondolom a Vénusz, a Mars és a Maldek volt az, ahol az élet először megjelent. Gondolom a Vénusz sem volt mindig ilyen, mint most. A mai vénusziak szerintem már nem fizikai lények, hanem meg tudnak jelenni úgy is itt a Földön. A mai Vénuszon fizikailag sajnos már nem lehet élet. A Mars és a Maldek is külön téma lehetne.
Gondolom, hogy ide a Naprendszerbe is a Lyráról, a Vega rendszerből érkeztek a humanoidok. Kérdés, hogy akik ide érkeztek annak idején a Földre a Marsról, Maldekről vagy akár közvetlenül a Lyráról meg máshonnan, azok itt maradtak-e? Vajon hová lett a technológiájuk? Esetleg lementek a Föld alá?
Bár tudjuk, hogy voltak már előző fejlett civilizációk is a Földön, és már többször is újra kellett indulnia az életnek. Az említett linkelt ufo mitológia cikkben is, meg még máshol is az olvasható, hogy itt a Földön is kifejlődött egy intelligens hüllő fáj, állítólag ők voltak az első intelligens lények itt. Erről szól a Lacerta- interjú is. Aztán később konfliktusba keveredtek a humanoidokkal.
Amit írtál kedves előző hozzászóló, hogy a plejádiaknak múzeumuk van a Földről, szerintem ez az Arany bolygó üzenete könyvben olvasható. Azt nem értem, hogy ez a lény, Thaó miért nem mondta meg Michelnek, a könyv írójának, hogy honnan származik? Ez a könyv végén van egy mellékletben, hogy valószínűleg a plejádokról érkezhetett. De hozzá kell tenni, hogy a plejádok sem egységes, mert csillagok csoportjáról van szó.
Ez nagyon érdekes, ha esetleg Müller Péter nagyon régi életeiben reptilián volt. Ő be is számol egy pár előző életéről, bár ilyet nem említ. Lehet, hogy ez sokkal régebben volt, amikor a lelke hüllő testben élt. Gondolom én is, hogy jóindulatú hüllő lehetett, ha ez igaz volt. Önmagában az arcforma az szerintem még nem jelent semmit, bár ki tudja.
Az annunakikról nagyon sok mindent lehet olvasni, általában hibrideknek, sziriuszi-orioni keverék lényeknek írják le őket. A Nibirut is szokták említeni, meg a közismert Sitchin-féle "történetet", bár ez utóbbi nekem sántít, ez egy külön téma lehetne. A Nibiru sem bolygó szerintem a hagyományos értelemben, mert már rég fel kellett volna fedezni, elhallgatni sem lehetne az amatőr csillagászok miatt sem, meg egyébként sem. Maximum más nevet adnának neki. Ez a hosszú linkelt ufo-mitológia nem említi a Nibirut. Kérdés, hogy akkor vajon miről szólnak egyes ókori hagyományok? Lehet, hogy nem is mindenütt ugyanazokat a lényeket értik anunnakik alatt?
A Marson élő titkos földi harcosoknak gondolom kialakítottak egy élhető mesterséges környezetet, ha ezek az írások igazak.
A szürkéket állítólag egy ideje már nem engedik ide, már nagyon régóta érkeztek, egyesek szerint sok ezer éve itt vannak, illetve voltak. De nyilván ők sem egységesek kinézetre sem, meg a szándékuk alapján sem.
Egyesek szerint most már a reptiliánok sem a fizikai világban élnek, de nem is magas szinten. Akkor viszont az a kérdés, hogy vajon miért van szükségük emberi húsra meg vérre? Mert azt még megértem, hogy a negatív érzelmekből táplálkoznak. Vagy pedig az előbb említett fizikai dolgok csak azoknak kellenek, akik emberi testben vannak inkarnálódva? Kár, hogy a vénusziak nem beszéltek a hüllőkről a kontaktszemélyeknek.
Tehát nagyon sok minden történt itt a Naprendszerben is, most jó sok mindent összeírtam, mert jó látni, hogy másokat is érdekelnek ezek a dolgok.
Kérdező nem könyvben olvastam a bolygó élő múzeumról, de nagy kincsnek tartják a plejádok ezt a múzeumot emlékeim szerint.
Már nem tudom hol, már nagyon rég volt.
A vénusziak beszéltek a szürkékről, de nem a jó szürkékről.
Amúgy lehet beszéltek a hűlőkről is, de nem olvastam el minden irodalmat egyelőre.
Valamit csak elkezdtem de nem tudtam lelkileg elolvasni.
Amit megosztott a válaszoló linkeket, ott ír a nibiruról is és az annunakikról is, csak átfutva láttam, de majd elolvasom az egészet.
Nyilván mert van esze a Földönkívülinek is, hogy egyrészt ne csináljon hülyét a kontaktából se magából, másrészt meg igazából semmi közük hozzá nem, hogy hova való. Nekem ez a véleményem, tisztelni kell, és megtisztelő ha szóba állnak az emberrel, de ugyanakkor szerintem ez fordítva is így van a jó földönkívülinek is megtisztelő, hogy emberekkel szóba elegyedhetnek, és nem rémülnek meg tőlük, hanem barátságosan fogadják őket, akik csupán még kisbaba cipőben járnak minden téren.
Ez kb. olyan mint ismeretlen chat oldalon azzal indítanak, hogy szia, hol laksz, név, iszonyat udvariatlan, és nem mellesleg semmi köze hozzá, mert anonim oldal, masreszt mindenkinek van egy privát szférája, amit tisztelniuk kéne, és ha csak valaki beszélgetni szeretne csak, akkor csak beszélget.
De szerintem azért nem mondta, mert igazából az információk voltak a lényegesek, a többi nem, és valószínűleg egy ember amúgy sem értené meg, honnan származik a földönkívüli aki felvette a kontakt ismerkedést vele, és ezt tisztelni kell.
A szürkék nem egységesek kinézetre sem szándékra sem. Szóval a rossz szándékúak teljesen különbözően néznek ki a jó szándékúaktól.
Sőt vannak magas fehérek is, ők is jók. Egy katona feladata az volt, hogy kommunikáljon velük, nem tudom a rangját, se a nevét, csak olvastam vagy valami videó interjúban láttam ezt is már nem most. De ezen kívül is vannak jó földönkívüli fajok, ahogy írtad vannak macska fejű földönkívüliek is, róluk olvastam szintén egy kontakta írt róluk, ők tudnak kommunikálni a növényekkel is és az álaltokkal is, de olvastam hogy van medve kinézetűek is :), ja mosolyogtató ez az egész, de a Yetikre is azt írták, hogy tulajdonképpen földönkívüliek. Sőt biztos vannak olyanok is akikről nem tud senki. 10 évvel ezelőtt többet olvastam ebben a topicban, azóta szerintem bővült az irodalom, pl. nyilvánossá tették a blue book-ot, de azt olvastam valahol mert megoszlanak a vélemények, hogy itt sem a teljes igazságot írják le, és egy része kamu és van még egy könyv. Szóval az ember olvas és levonja a következtetést, de csak szimpla internetes cikkeket olvastam, könyvet nem eddig, de tervezem, hogy majd olvasok ilyen könyveket is. Pl. a blue book megjelent magyarul is, szóval ezt is elolvasom majd egyszer.
Szerintem a földönkívülieknek egyáltalán nincs könnyű dolguk cimbizés terén, pláne, hogy az emberek nagy többsége be is pánikolna, lsd. Orson Walles műsora 1938-ban, pedig csak ártatlan rádiójáték volt, nem valóság, de mindenki menekülve szaladt a házából. Ma már technológia ügyileg, már olyan videókat tudnak rittyenteni green screen segítségével, hogy egy átlag ember elhiszi, tegnap is láttam ilyen videót, a cím mellé volt írva, hogy nem valóság.
Szegény jószándékú földönkívüli ezek alapján, hogy cimbizzen egy szimpla hétköznapi emberrel aki mondjuk minden téren alkalmas lenne a kapcsolatfelvételre, de az emberek nagy többsége nem nyitott ezen dologra, sőt butaságnak és hülyeségnek titulálva ezeket a dolgokat, én úgy vagyok ezzel, hogy az Univerzum nagysága bőven adhat otthont különböző élőlényeknek, akkor miért ne, olvasok, elmélekedek aztán levonom a következtetést ahogy írtam, de nyilván van már tapasztalatuk pl. a vénusziaknak is vagy a többi jószándékú földönkívülinek kit kell hosszabb idő után megszólítaniuk, de nem ijesztő külsőben pénzt kunyerálva, de azzal is tisztában vannak szerintem, hogy első pár próbálkozáskor nem tulajdonít nekik semmit az ember, vagy lehet eleinte hitetlenkednek, de nyilván ezzel mind tisztába van, hiszen fejlettebbek mint mi, nem csak technológiában. :)
Szóval azért vannak különbségek emberi cuccok és földönkívüli ismerkedés között szerintem.
A jó földönkívüliek biztos hogy nem csinálnak hülyét az emberből, nem ártanak, sőt segítenek is, sőt olvastam, hogy a vénusziak mellett a kontaktoknak nagyon jó érzése volt, ergo mivel van már bőven tapasztalatuk emberi pszihológia terén, tehát a lehető legjobb megoldást választják a kontakt felvételére.
Nem nem harmadik dimenziós lények a vénusziak, pl. a vénusziak a 4. és 5. dimenzióban léteznek, de képesek a 3. dimenzióban is élni. A vénusziak 3. dimenziós történetéről is elkezdtem olvasni, de mondom nem sikerült pedig a mezőgazdaságukról sőt a környezettudatosságukról is írnak.
A 6. dimenziótól már több mindenre képesek.
Volt még egy kontakta valami férfi, egy házas pár volt amúgy, a felesége támogatta ebben a kontakta munkájában, na ő kommunikált telepatikusan drakoni hüllő földönkívülivel is, de ez a földönkívüli is már nem a rosszakhoz tartozott, de nyilván ők nem olyan létsíkon élnek mint a jók.
Én amiket olvastam eddig nem könyvből olvastam, szóval lehet ti többet tudtok mint én vagy passz.
De pl. az andromédiaiak igazi polihisztorok, ők állandóan tanulnak, és több szakmában nagyon profik, de ők már nem a 4. és 5. dimenzió lakói, emlékeim szerint mikor olvastam róluk, de lehet, hogy tévedek.
33-hoz: Ezt az egészet nyugodtan elfelejtheted,úgy látom elég sok hülyeséget összeolvastál és ha nincs meg a belső szűrőd amivel szelektálni tudod az információt melyik a hiteles,akkor könnyen abba a csapdába esel,hogy bármit elhiszel sajnos..Az ateizmus sem zárja ki az igazságok keresését.Ez csak jó tanács..egy idő után pedig minden tudás összeér..
A vénusziak magasan fejlett 6. dimenziós entitások hasonló rangú és tudatú szellemek akik fizikailag is jelen vannak,hogy az emberiséget és az univerzumunk egyéb lakóit egy lélekevolúciós présbe helyezve visszavezessék a forráshoz.Ez most az elsődleges feladatuk,a sötét oldal,vagyis a kollektív tudatalatti biztosítása és ezen energiák lehorgonyzása a választhatóság végett jó és rossz között,valamint a szabad akarat kiteljesedéséért,mert nem volt itt magától.Olvasd el a "Rejtett kéz" beszámolót és akkor talán megvilágosodsz miért ők itt az Őrzők...Ezért írtam,hogy a felsőbb dimenziókban alulról fölfelé haladva természetesen már nincs meg ez a dualitás negatív-pozitív oldalra való kiélezés,mert ez gyerekes hozzáállás..Csak az átfogóbb szemlélettel és tudattal rendelkező fajok a képességeikhez mérten a megfelelő pozíciókban..
Ezt főleg neked kedves kérdező,mert te sem vagy vele tisztában "miért történik itt ennyi rossz dolog"...Az univerzumunk teremtésekor még nem a fizikai sűrűségben volt a föld,hanem az egész a magasabb 5. dimenzióban.Az első civilizációk megjelenésével kezdett el lesüllyedni azok pusztító tevékenysége által..Én azt olvastam Simon Parkestól,hogy az itt magukat őshonosnak mondott reptíliánok arra sem emlékeznek,hogy valójában itt fejlődtek volna ki.Sokkal inkább egy magasabb beavatkozás eredménye,mert valakiknek már nagyon elege lett belőlük és az egész fajukat átrakták ebbe az eldugott galaxisba.Ezért van a karantén..
Az orioniak megjelenésével a Marson pedig tovább fokozta a problémát.Jöttek mások is.Az ember 12 fajból való dns-e már a békeszerződés eredményeként jött létre,de a föld és az univ. 4. dimenziós sűrűségében mi készlénynek számítottunk.Tehát fejlődésképtelen édeni alaphangulattal és tudattal.A spirituális csatornák működtek,de a racionális elmével való megkülönböztetés nem..Ezért kellett a sötét őrzői befolyás az arra vállalkozó vénuszi humán-dracó hibridek által,de ők már nem mondhatóak csupán 6. désnek,a fejlődés az angyali hierarchiákba egyenesen a forrásig a megszerzett tudás által történik és plusz csillagkódokat jelent..
Itt van egy vénuszi magyar rosszfiú:
A hüllők eredetileg 4.Dés hideg lények érzelmi test nélkül.Ahhoz hogy a megrekedésből fejlődni tudjon bármi érzelmek kellenek.A föld 3débe való süllyedése által nekik is fel kellett venni az anyagi formát amit a humán testbe való inkarnációval 50-50 %-osra produkáltak az ügyesebbek..Ez egyfajta büntetés és lehetőség is,mert azóta is ki akarnak törni a karanténból,de ez csak rajtunk keresztül lehetséges..Ezeknek a hibrideknek van szükségük emberi dns fogyasztásra egyrészt a humán formába való maradás miatt másrészt mert ez tudatalatti szükséglet...
A szürkék elrablásai mögött is hasonló okok vannak,csak ők az AI beengedésével a bolygójukra saját fajukat tették tönkre..technikailag másfelé mentek de a hibridizálási programjukkal ugyanaz a céljuk mint a hüllőknek...Az új generációjuk pedig jelenleg is a Holdunk felszíne alatt várja a föld következő ciklusát...Állítólag ők lesznek au eljövendő civilizáció tehát nem mentek ők sehova,de ezt mind elolvashatod az általam linkelt blogon pl. Gigi Joungtól,ő egy plejádi:
Aztán nem minden a fizikai síkról indul én pl. 8. dimenziós vagyok angyali kódokkal mégis a sötét oldalhoz vonzódom,de ez egy másik történet..
A Nibiru sem fizikai,ami meg pusztulása után megmaradt belőle azt harcibolygóvá alakították..A nagy ítélőbolygó...A Maldekről itt is olvashatsz:
És ezis egy hiteles oldal:
😃 Többek között 29, 32, 33, és 38 vagyok.
Ha 8. Dimenziós lény lennél akkor nem fikáznál és tudnád is értelmezni azt amiket írtam, többek között azt hogy több mindent elolvasok amiből következtetéseket vonok le amiket ide leírtam azok amiket olvastam de nem írtam saját véleményt csak egyet, hogy a földönkívülieknek nem könnyű cimbizni az emberekkel. Egy 8. Dimenziós lény nem ismeri azt a szót se érzést hogy lenézése a másiknak csak azert mert olvas. 😂
Ja és a vénusziak 5. Dimenziós lények hol olvastad hogy 6. Dimenziósak? Vagy lehet azóta szintet léptek egy évtized alatt. De 6. Dimenzióba már nem akarnak térítgetni sőt az 5. Dimenzióba se tették.
Amiket meg leírtam ugyanezen a véleményen volt Eisenhover is mikor találkozott velük. Bár a Fehér Házba állítólag fogva tartották őket de ők úgy jártak keltek mint a vendégek és akkor mentek ki amikor ők akartak 😃 szóval hagyjuk ezt jó hogy mi a véleményed rólam. Én nem alkotok rólad véleményt! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!