A földönkívüliek és az emberek képesek lesznek valaha utódot nemzeni?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 12:51
1/51 anonim válasza:
Mivel nincsenek földökívűliek ezért nem
3/51 anonim válasza:
Már most is tele van a politikai elit hibridekkel.
4/51 A kérdező kommentje:
ID Hack válaszát is várom úgy tudom ő szakértő a témában és több földönkívülivel is beszélt már. Azt rebesgetik, hogy az egyikkel szorosabb viszonyba is került.
2015. dec. 21. 13:12
5/51 anonim válasza:
A földönkívüliek már most is képesek hibridek létrehozására, de ez szerintem nem csak annyiból áll, hogy lejönnek a Földre és megerőszakolnak egy nőt, ehhez nagyon bonyolult kütyükre lehet szükség.
6/51 A kérdező kommentje:
Ilyen felcsatolható technológiákra gondolsz?
2015. dec. 21. 13:35
7/51 Ozmium42 válasza:
Úgy tudom, hogy a vulkániakkal, a kriptoniakkal és a csillagharcosokkal képes az emberi faj szaporodni, de a másodikban nem vagyok biztos.
8/51 Ozmium42 válasza:
Jaj, a kromagokat majdnem elfelejtettem.
9/51 A kérdező kommentje:
És a Pánspermia elméletről mi a véleményetek? Tényleg bizonyíték arra, hogy évezredek óta a Föld magjában élnek idegen civilizációk?
2015. dec. 21. 13:49
10/51 A kérdező kommentje:
Kromagoknak van közük a Cro Magnoni emberhez?
2015. dec. 21. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!