Az arcturusi faj a galaxis legfejlettebb humanoid faja?
Lövésed sincs :D
Cuki mufurc :D ha tudnád mi van a Marson visítva menekülnél,
Randy Creamer Milab-programos veterán olvasnivalója parancsolj:
Penny Breadley Milab és oda-vissza programos még durvább beszámolója:Azt hazudták nekik,hogy a föld elpusztult:
Nem a fényküldöttes kontaktokat kell komolyan venni,de ismerek elsőkézből vett infógyáros embereket távolbalátással is na puszi..
Én nem a sáska szörnyekről olvastam mint ti még egyszer jelzem. Egy amerikai professzor találkozott velük és volt köztük marsi is és ugy nézett ki mint az emberek szóval nem tudtad volna te se megmondani hogy nem ember.
Azért írtam hogy cuki mind a kettő mert itt a marsi először mufurc volt a bácsival aki várta sofőrként de a masik vénuszi és marsi elmagyarázta neki hogy ő ilyen távolságtartó tehát cuki mufurc 😃. A vénusziakkal egy katona kontakta is találkozott már aki ruhát és cipőt szerzett nekik es a magassarkun kacagtak mikor felvettek, nyílván a vénuszi nők, mert ők nem hordanak magassarkut. Tehát ők meg cuki viccesek.
Engem nem érdekel a fusztrációd megtennéd hogy nem akarsz kötözködni velem mert továbbra se vetted a lapot pedig próbáltam finoman és udvariasan jelezni.
Őszinte leszek engem nem érdekelnek az ártó szándékú földönkívüliek elolvasom amiket írtak de csak elolvasom és ennyi.
A jó földönkívüliekről is több mindent olvastam, de inkább csak róluk és nyilván pl. Az Asthar üzenetek szerintem egy nagy kamu mert ott pl. Aki csatornázza az nagyon nem fordítja jól és szerintem nem is földönkívüliek hanem tippem szerint valami indiai gyárthatta mert smiket mond erősen kaszt rendszerre emlékeztet. Asthar név amúgy indiai név.
Volt talán a 70-es évekbe egy tv adást megszakító üzenet valami Virllon üzenete jobban hihetőbb volt,mert nem volt semmi gyülölet beszéd benne nem úgy mint a mostani csatornázásba legalábbis az utolsó üzenetbe. Nem minden csatornázó alkalmas ezen dologra szerintem, és valoszinuleg biztos morci lenne egy foldonkivuli ha nem is azt csatornazna amit mond, de nem hiszem hogy egy plejádi ilyeneket közvetítene telepatikusan. Semjase látogatására is azt írtak később hogy kacsa mint ahogy olvastam mashol is. Két oldalrol is olvasok csak jelzem mert te egybol letámadtál hogy én mindent elhiszek. Irom mégegyszer többmindent elolvasok és levonom a következtetést magamnak de nem írom le itt a véleményem megtartom magamnak. Láttam tök nevetséges videót is ahogy ott ült a nő és állítólag telepatikusan szócsőnek használták ritka necc látvány volt. Nem ennyire hülye egy magasabb dimenzióban elő pacifista jó földönkívüli hogy hülyét csináljon az emberből és magából is szerintem. A többi személyes találkozas joval hihetobb volt amikrol beszamoltak es volt olyan venuszi akik politikusokkal is probaltak targyalni csak azt olvastam hogy bar Eisenhowernek jó érzese volt a vénuszi jelenlétében de később állítólag lepaktált a szürkékkel hogy ebből mi igaz vagy mi sem meg azokbol is amiket olvastam vagy amit te olvastal nem az en dolgom eldonteni. Érdekes volt olvasni. Én olvastam amit olvastam arrol írtam de csak három saját véleményt írtam. A találkozásról és hogy az olvasottak alapján én hogy látom mi a véleményem róluk. Megtennéd hogy békén hagysz mert én nem kezdtelek el győzködni semmiről se tiszteld már a másikat hogy nem érdekelnek az ártó földönkívüliek. A kérdező remélem bőven kapott választ a kérdésére az arcturusi kérdést én is most olvastam a cikket amit valoszinuleg o is es ott az urhajojuk technologiajara ertettek hogy nagyon fejlett mert ott a nap energiajat hasznaljak es van meg egy kulonlegessege az urhajonak de tobb is de ezt nagyon hangsulyoztak. Szerintem tenyleges tudas nelkul ramondani barmire is hogy fejlettebb botorsag. Szerintem a dimenzio amiben élnek ez is kulcs a fejlettsegukre az olvasottak alapjan es nyilvan egy magasabb dimenzioban elo joval fejlettebb de ott mar nincs dark side. Ezert furcsaltam hogy 8. Dimenzios lenynek vallod magad, de a sotet oldal vonz. Egyeb Bibliai cucc magyarazatatol kimelj meg es Luciferrel se akarj magyarazkodni mert nem erdekel. Se a dark side remélem világos voltam. 🙂
Hogy én hogy viselkednék ha találkoznék jó földönkívüliekkel szerintem velem nem lenne könnyű dolguk, nem tudom lehet eleinte észre se venném őket vagy hárítanék ösztönösen vagy jót beszélgetnék velük anélkül hogy tudnám kik is ők de megtisztelő lenne tudni és jó földönkívüliekkel találkozni, de ugyanakkor csak remélném, hogy nem ismerve az ő protokolukat jól reagálnék és ösztönösen tudnék velük kommunikálni de mint írtam csak remélném. Szóval ezt is csak azért írom hogy erősítsem a véleményem hogy nem könnyű nekik az emberrel a személyes találkozás szerintem. De a többi jó földönkívüli amiket olvastam róluk milliárdszor érdekesebb mint amiket te próbálsz nyomatni csak mert téged a dark side vonz. Na és? Megtennéd hogy elfogadod hogy engem nem vonz és megtennéd hogy ne akarj győzködni mert jeleztem hogy többmindent csak olvastam nem azt hogy mit hiszek el vagy mit sem.
Na én megyek tovább jó topikozast.
Köszönöm még egyszer, rendkívül sajnálom, hogy ez történt. Feljön végre két olyan hozzászóló, akiket az elejétől kezdve szerettem volna látni, olvasni, és egymásnak esnek. Persze ezt nem úgy értettem, hogy nagyon, mert annál nyilván sokkal okosabbak, hogy hosszú ideig itt bírkózzanak.
Én is úgy gondolom, hogy akiket érdekel a téma, mindent érdemes elolvasni, vagy végigfutni rajta, akár jó, akár rossz idegenekről van szó.
Szerintem mivel nagy az ellenérdekeltség, emiatt a mindenkori hatalom mindent megtett és megtesz azért, hogy lejárassa a kontaktszemélyeket, meg ezt az egész témát, ha már nem tudja teljesen elhallgatni.
Az is nagyon érdekes téma, hogy vajon hogyan jött létre ennyiféle emberi faj, és mitől ilyen sokszínű és fajgazdag a Földön a természet. És ehhez köthetően az, hogy a földönkívüliek beavatkozása az hogyan történt a gyakorlatban, mert, rengeteg fajta nép, kultúra létezik itt. 12, vagy egyesek szerint 22 faj avatkozott be, meg máshonnan is érkeztek menekültek, a Marsról, Maldekről. Ezt a linkelt Sal Rachele-cikkben is lehet olvasni, ahogyan látom.
A földönkívüliek beszámolója alapján ez nem nagyon jellemző a galaxisban. Ezt valakik valamikor így akarták szerintem.
Ez a Sal Rachele leírás is elképesztően jó, meg persze a többi link is. Rachele-t már olvastam, csak régen. Úgy láttam, hogy ez könyvből van, nagyon nagy kár, hogy ilyen könyvek nem jelennek meg magyarul, ezer hála azoknak, akik valamennyit lefordítottak ezekből. Simon Parkest meg Gigi Youngot is ideje már felelevenítenem, meg a Rejtett kézben is van sok érdekesség.
Ezek a milab-dolgok is nagyon érdekesek, csak az a szörnyű, hogy ilyen gonosz emberek vannak, akik ilyen borzalmas dolgokat művelnek ezekkel az ebben résztvevő emberekkel, akik erről beszámolnak, ha mindez igaz.
Érdemes mindenféle dolgot olvasni, csak az a baj, hogy vannak hamis információk is, és ezeket nagyon nehéz kiszűrni ebből a rengeteg információból, amikkel találkozik az ember.
Kérdező visszanéztem, én nem estem neki a másiknak, de nyilvánosan elkezdett provokálni miközben én csak a kérdésre válaszoltam és jeleztem hogy én olvasok több mindent, de csak olvasok, én csak jeleztem neki udvariasan, hogy ne kötözködjön és ne provokáljon. Az olvasottak alapján tegnap elolvastam a milab-os dolgot, azt hiszem az amerikai indiánról is valami ilyemit olvastam, de neki egészen más volt a feladata, de nem értem hogy mi köze a kérdéshez, mivel ezeket állítólag emberek csinálták, és a te kérdésed az arcturusiakra vonatkozott, és a jó földönkívüliekre, a vénusziakat és a marsiakat akik humanoidok, azért írtam, mert ők a Galaxis lakói az arcturusiak nem, de a nevükből is kiolvasható hol élnek. Tegnap egyet olvastam csak el amiket olvastam ott egyből lehetett szűrni mi kamu:
Idézek párat Randy Cramer-től:
"Randy első elrablásának emlékei kb 3 éves korából származnak, amikor is "kivették" őt az anyaméhből és "genetikai frissítést" végeztek rajta."
3 évesen "kivették" az anyaméhből, javítsatok ha tévednék, de 3 évesen már rég kész vagyunk és nem anyaméhben élünk.
Vagy ez valami hibernációs sztázis folyadék amibe lebeg 3 évesen? Mert nem hiszem utána arról ír, hogy 3 évesen el is viszik és egy szobába tartják ahol nincs semmi, és ott kezdődik a kiképzése, 3 és fél évesen, de azt lehet a hölgy beszámolójába olvastam, de ott csak beleolvastam, mert fáradt voltam.
"A Marson belélegezhető levegő van, igaz, a szabad lélegzés nehézségekkel jár, így aztán normál esetben egy speciális öltözéket kellett viselniük, amikor a bolygó felszínén jártak. Elmondta ugyanakkor, hogy a Mars bolygó egyenlítője körül lehetséges e speciális ruha nélkül is a lélegzés. A levegő olyan ritkás, mint a földi magas hegységekben, de segítség nélkül lehet lélegezni. Alkalomadtán még havazott is a Marson, de a hópelyhek sokkal lassabban hullanak annál, mint amit megszoktunk itt a Földön."
A 3D-s Marson a Mars légköre 98%-ban széndioxid, szóval ez nagy bibi a beszámolóba, és itt már hiteltelennek is éreztem az egészet. Nagyon lehet ezek alapján a Mars egyenlítőjénél maszk nélkül lélegezni. De már a 3 éves korában kiszedték az anyaméhből hogy módosítsanak rajta mielőtt megszuletiknél is már. Nem volt szó arról, hogy 4D vagy 5D, bár ezt is nehéz az embernek megérteni, hogy 4D, 5D 6D és etc, de nyilván ott ilyennel nem lenne probléma.
Én azt sem értem, hogy a Mars utazásra vállalkozó emberek, hogy fognak létezni ott ilyen opciókkal, és szerintem ezek alapján hülyék is már bocsánat a szóért hog yilyenre vállalkoznak, pláne azt se, hogy míg eljutnak odáig, hogy lesz annyi oxigénük, na és a bolygón hogy oldják meg, mert az egész légköre szén-dioxid, bár bizonyos kutató kütyük kimutatták, hogy bizonyos évszakban emelkedik pár %-ot az oxigén szint, ami mindig ugyanannyi, és ezért arra gyanakodtak, hogy a Mars légköre alatt van valami Bázis alul.
Nehéz ezt elképzelni is, pláne hogy ott vállt hiteltelenné, hogy a Mars felszíne 98%-ban széndioxid, és szerinte így is lehet maszk nélkül lélegezni.
Csak két rész amit egyből lehet szűrni, és nem is folytatom tovább.
De nem ez volt a kérdés!
Amúgy amiket olvastam személyes találkozásokat kézzel foghatóbb volt mint amikor vki ül a széken és youtube-on vonaglik és furcsán gesztikulál. Szerintem egy telepatikus kapcsolat nem ilyen vonagló hanem nagyon óvatos és észrevehetetlen tehát ha csatornáz tulajdonképpen szerintem nincs különbség a viselkedésében mert egy fejlett intelligens faj tisztában van vele hogy bohócot csinálna az emberből ilyen formán. Pl egy 😃 , ami után kb. 2 mp után kész voltam és nem is néztem tovább.
És ez: 😃
Nehogy valaki pünkösdöt emlegesse mert szerintem nagyon necc ahogy művelik. 😂
Én ilyeneket nem is nézek és nem tartom kontaktának mert látszik hogy nem is kommunikál senkivel csak játszik.
Az ilyen emberek is lejáratják az igazi kontaktokat akiket személyesen kerestek meg a jó földönkívüliek.
És nekem jó földönkívüliek helyében égne a pofikám hogy idétlen lénynek csatornázna.
Az Arcturus is a mi galaxisunkban található. A galaxis alatt a Tejútrendszert értem, mert ezt jelenti ez a kifejezés.
A Randy Cramer és a hozzá hasonlók beszámolói nekem is elég zavarosak. Viszont hozzá kell tenni, hogy a NASA állítólag sok mindent meghamisított a Marssal meg a Holddal kapcsolatban.
Itt jön a képbe George Adamski és a többi vénusziakkal kapcsolatban lévő kontaktszemély. Adamskit és a többi ilyen embert sokan azért támadják, mert állítása szerint elvitték a Vénuszra vagy a Szaturnuszra, meg talán a Holdra is, és azt mondta, hogy a földihez hasonló tájakat, élő környezetet látott. Na most, ezután jöttek a hivatalos űrkutatási eredmények, és ezek a Vénusz egyértelmű lakhatatlanságát bizonyították. Erről szerintem nem hazudik a hivatalos űrkutatás, a szondák eredményeit, adatait illetően. Emiatt szegény Adamskiékat még a mai napig is hiteltelennek tartják, pedig szerintem nem hiteltelen, csak valószínűleg őt valamilyen módon átvitték a 4d-be, vagy pedig az 5d-be, amikor ezeken a szomszédos bolygókon jártak. Ő pedig szerintem nem fogalmazott egyértelműen, hogy ez melyik dimenzió lehetett. Maguk a vénusziak sem 3d-sek, csak meg tudnak jelenni így is, tehát fizikailag, hogy mi is lássuk őket. Erre még rájön az is, hogy a hatalom mindig is megpróbálta lejáratni ezeket a kontaktszemélyeket, a hiteleseket is. Ott volt például a legendás Ummo, a Jarga meg a Korendor-eset is, az utóbbi Bob Renaud-dal. És még hosszasan lehetne sorolni. Ezeket az eseteket is elhallgatják, vagy pedig lejáratják.
A hivatalos ufo-kutatás pedig még napjainkban is alapjában véve materialista sajnos, és emiatt nem ismeri el ezeket a kontaktszemélyeket, vagy pedig nagyon kritikus velük szemben.
Randy Cramer állításaiban azért lehet némi igazság is. Szerintem vannak bázisok a marsi felszín alatt. Csak az a kérdés, hogy amiben nem mond igazat, ha tényleg nem mond igazat bizonyos dolgokban, akkor azt vajon miért teszi? Szándékosan, vagy pedig tévedésből? Tehát én azért nem vetem el egy az egyben ezeket a dolgokat, mert léteznek titkos űrprogramok minden valószínűség szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!