Nagyon félek, mit tegyek?
01:09
hát..most már még jobban félek...:S
Foglald el magad valamivel, olvasassal,barmivel. De ne koncentralj ra.
01:09es valaszolo: Ezt milyen alapon allitod? Tapasztaltad? Kerlek ird meg. Koszi elore.
Figyu
Velem is volt ilyen mikor 10 eves voltam es 1 nap (nyari szunet volt) egyedul voltam otthon.Nagyon feltem alig mertem megmozdulni.Egyszer csak ereztem ,h valami figyel es megfordultam.Lattam ,h valami elmegy az ajtomnal ,es (barmilyen furcsa) utana szaladtam.A konyhaba ertem de nem volt ott semmi .De meg mindig nem ertem ,h volt mereszsegem utana futni.Ezek utan mar nem feltem es nem volt ilyen.
Ugy ,hogy azt mondom ,h nezd meg azt amitol felsz!!
"Nagyon félek, mit tegyek?"
Dobj be 1 rumos sört!:)
'jobb félni mint megijedni' ez nem nagyon igaz.... inkább megijedek 1x... mint h egész életembe féljek ...
amúgy télleg tudd meg mit akar, vagy miért van itt, az se biztos h te miattad van ott... lehet 1 családtag miatt, vagy 1 befejezetlen ügy miatt.. a lényeg h tudd meg mitszeretne
dúdolni szoktam :D magamban, vagy akár egészhangosan. Ja és a tuti módszerem, bár eddig csak nekem vált be xD
Takaró a fülemig, hason fekszem, melettem egyik kedvenc kis plüssöm, kispárnán a fejem, bal lábam felhuzva, becsuk a szem, és valami jó dolgora gondolok :D De ha ennyire félsz ne legyél fenn ilyenkor. Én nem szoktam félni mert nem jut eszembe, hogy lehet valaki egyáltalán velem :D nagyon nagy a szobám, és egy függöny elválasztja kétoldalra. Nem félek tőle, hogy mivan a függöny túloldalán, sokszor ott érzem magam biztonságba, és ha kicsoszogok WC-re sem félek. Nem tudom miért. Amugy lakásodban nem történt gyilkosság vagy ilyesmi? Lehet hogy a szellem épp neked akar jót vagy nincs is szellem csak te félsz nagyon. :)))) nyugi és fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!