Van valóság alapja? Léteznek vámpírok?
Nos, én úgy gondolom, nem lenne öröm számodra ez az élet, de ha valaki, hát én megértem... és én még nem tettem ilyet és nagyon félek az esetleges következményektől. Ha tényleg komolyan gondolod akkor írj az e-mail címemre: rozka79@gmail.com Amióta azt a választ feltettem sikerült találnom pár vámpírt akik talán segítenének... Viszont nem tudok semmit biztosítani számodra, mert mint mondtam, életemben nem csináltam ilyet és tapasztalatból mondom, nem piskóta mikor a vérszomj ellen küzdesz!
Üdvözlettel: az azóta már friss vámpírrá változott Rose
Sziasztok!
Én sokat kutatgatok,sok Vámpírokról szóló filmet nézek,utána jártam egy-két dolognak amik érdekelnek. Rengeteg új dolgot találtam!Néha Én is úgy érzem jó lenne Vámpírrá válni,de rájön az ember hogy el kéne hagynia a családját,s szeretteit,barátait és talán az örökké valóságig egyedül élni és talán akiket szeretünk a legfontosabbak és ki tudja meddig élünk. Viszont szívesen beszélnék akár melyikőtökkel,mert rengeteget tudok a vámpírokról és a többi természetfeletti lényről is. Ha valaki kételkedne a Vámpírok létezésében kutakodjon kicsit a hálón és utána változnak a nézetei! Igen is léteznek igaz nem találkoztam még egyel sem,de 4 évvel ezelőtt volt egy 20 éves lány aki leírta történetét és ő találkozott egyel. De viszont egy tanács: Ha én Vámpír lennék nem kürtölném szét a világnak,mert most még lehet hogy a tinik körében vagány dolog, de meghúrcolhatják érte az embert.
Sziasztok
Elena930624
Sziasztok!
Ha valaki nagyon szeretne beszélgetni vegyen fel Facebook-on,mert az MSN verzióm nem jó és még nem töltöttem le az újat! Facebook: Vivien Cintia Zsámboki /Elena/!
Sziasztok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!