Ezek az emberek léteznek, vagy ez nem is valóság, hanem valami álom, és most egy kabinban fekszem? Avatar? Matrix?
Második
Azért lássuk be, valahol szomorú, hogy eddig az a mesekönyv volt a _legtöbb_ amit a kölykökért tettek, hogy tudják, mi is az a gazdaság. Tulajdonképpen ma nem oktatnak sem alapvető pénzügyi ismereteket - ami azért jó lenne, mert ha Lacikával megértetik, hogy mi az összefüggés az adó és a családi pótlék a tb kassza és a tb befizetés között, vagy hogy miért kap segélyt, aki segélyt kap, akkor kevésbé lenne manipulálható - sem pedig elsősegélynyújtást, ami azzal jár, hogy ha valaki balesetet szenved, még akkor jár a legjobban, ha nem segítenek rajta, mert beláthatatlan károkat okoznak ellenkező esetben.
Nekem az adómanó jobban tetszett :-)))
Ott szépen elmagyarázták a gyerekeknek, hogy ha a manók dolgoznak, akkor bizonyos százalékot levesz a bérükből a főmanó, hogy fejleszteni tudja manóországot.
Csak arról felejtették el tájékoztatni az apróságokat, hogy manapság 100 manóból mindössze kb. 25 manó adózik, és ezek tartják el azokat a heverésző manókat is, akik inkább csak a manógyártásban jeleskednek, de b@sznak tenni a közösbe.
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:05
És hogy a főmanók előszerettel szeretik zsebreb_szni a manók által befizetett pénzt. :)
Amúgy komolyra véve a szót látszik, hogy alig vannak a teremben és egyszerűen a kicsikkel pótolják. Nem kíváncsi rájuk semmi. Az EU pénzből épített utat meg átadni még egyszer.
Én vagy kizavarnám az országból ezeket a senkiháziakat vagy kivégeztetném őket élő adásba, szerintem senkinek nem lehetne egy szava sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!