Miért hiszel/nem hiszel a szellemekben?
Napokban érkezett meg a legütősebb megerősítés arra, hogy szellemek nem léteznek: "A részecskefizika standard modelljében egyszerűen nincs helye olyan létformának, amely a halál után is információt hordoz, és a Nagy Hadronütköztető mégsem veszi észre."
"A részecskefizika standard modelljében egyszerűen nincs helye olyan létformának, amely a halál után is információt hordoz, és a Nagy Hadronütköztető mégsem veszi észre."
Az LHC-ra pedig adtam már választ egy témánál, ami ugyanezt a tudományos cikket taglalta, a 3. oldalon március 5-én 12:18-kor írt válaszomat olvasd el és ha van hozzáfűzni valód akkor közöld kedves kérdező:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-le..
Az elég bizonyíték, hogy azelőtt leírtam/lerajzoltam egy szellem kinézetét, hogy tudtam volna a halottról bármit is?
3-4 éves voltam, azt sem tudtam, mi az a szellem. Csak állandóan egy öregasszonyt láttam a folyosón mászkálni.
Később kiderült, hogy ott halt meg ahol láttam, és pontosan úgy nézett ki, amilyennek leírtam. 3 napig volt a holttest a lakásban.
Ezen kívül is láttam és tapasztaltam dolgokat olyan helyeken, ahol nemrég meghalt valaki. Barátom nagypapáját is éreztem a szobájában, és a mamám is megjelent egy látomásban a TV-m előtt, (amit ballagásra kaptam tőle) halála után pár órával.
A kérdező kicsit bagatelizál és komolytalankodik, ami nem méltó egy tudományos témájú kérdéshez...
De akkor had kérdezzem meg, ha már azt írtad mikor kértelek, nézz meg egy választ, hogy "nézem", hogy akkor ha "nézted" ismertesd már, hogy mi a véleményed a másik témánál általam felvázolt lehetőségről, mely egy elismert fizikushoz köthető elméleten alapul és ami szerint fennáll a lehetősége annak, hogy tudatunk a kvantumösszefonódás jelensége miatt akár a fizikai test halála után is fennmaradhat:
Magamat idézem:
"A Penrose-Hameroff elmélet Roger Penrose fizikus és Stuart Hameroff aneszteziológus közös elmélete, mely úgy képzeli el az emberi (és állati) agyat, mint egy kvantumszámítógépet és az elmélet szerint (ha jól értelmezem) a tudat fennmaradhat akár a fizikai test halála után is a kvantumösszefonódás jelensége miatt.
Az elmélet szerint pedig a tudatosság a sejtekben lévő mikrotubulusok szintjén van jelen, így gyakorlatilag már egy sejtre is jellemző valamilyen szintű tudatosság és az elmélet szerint, a tudat az univerzum alapszövetéhez kapcsolódik, a kvantum-összefonódás miatt, e miatt pedig gyakorlatilag mindannyian kapcsolódunk egymáshoz közvetve.
Na de kicsit messzire mentem, az elmélet lényege, hogy a tudat akár fenn is maradhat a fizikai test halála után...
Az elméletről itt találtam egy írást, ami nagyjából összefoglalja:
Kezdésképp pedig a wikin olvashattok az elmélet kidolgozókról is:
Mielőtt persze bárki nekem ugrana, ez egy elmélet én pedig nem vagyok fizikus és tudom, hogy ez még csak egy elmélet ezért kezelje mindenki helyén :)"
Előre leszögezem, hogy semmit sem mondok ki arany igazságként az elmélet alapján, csupán felvetem a lehetőségét, amennyiben az elmélet helytálló...
Ha bővebben szeretnél utána olvasni (én is ezt tettem), akkor angol nyelvű forrást bőven találsz, ahogy beírtad a keresőbe, hogy "penrose hameroff hypothesis"
Szóval egy kis olvasgatás után várom a válaszod, a galamemberes marhulást pedig hagyd máskorra, mert szeretnék érdemben beszélgetni, ha vevő vagy rá!
A tisztelt kérdezőnek!
"Én hiszek a zöld galambemberek törzsében. Most ezt cáfold meg. Zöld galambemberek törzse (értelmileg) = szellemek"
Én megcáfoltam a zöld galamemberek törzsének legendáját, a fényképeket amelyek a galambemeberekről készültek, fotólaborban megvizsgáltuk és szakértők is megerősítették, hogy mind a 147 fénykép hamisítvány, kb. 113 kép nagyon gyenge és szabad szemmel is kiszűrhető hamisítvány, volt e mellett 29 jobb minőségű hamisítvány és 5 fénykép, ami igen jó hamisítvány volt, de végül mégis mindnél találtunk arra utaló bizonyítékot, hogy a képek hamisítványok!
A videók esetén hasonló alapossággal jártunk el és egyetlen videót sem találtunk, ahol ne tudtuk volna megmagyarázni a látottakat, hiszen papírsárkánytól drónon át lufiig minden volt a rendkívül rossz minőségű videókon, csak zöld galambember nem!
Kihallgattuk a tanukat is, akik sokszor egymásnak ellentmondó elbeszéléseket mondtak nekünk, továbbá egyesek esetén összefüggést véltünk felfedezni a nagyobb dózisban bevitt pálinka és a galambember észlelések között!
A hangfelvételeket is elemeztük, de csak természetes hangok eltorzított változataira leltünk!
A beküldött "galamembernek" vélt tetemet pedig DNS vizsgálatnak vetettük alá és arra az eredményre jutottunk, hogy egyszerű a tetem egy egyszerű galamb, melynek kicsit károsodott a DNS-e de semmi több, mindenesetre Csernobil környéki falvak lelkes lakosságának megköszöntük a beküldött mintát és természetesen a hároméltű sárkánykígyó tetem DNS elemzését is hamarosan befejezzük!
Remélem elégedett vagy a munkákkal, de amennyiben nem fogadod el tudományos alapon küldött cáfolatom, akkor kérlek indokold, tehát pontról pontra kutatási eredményekkel bizonyítsd, hogy elnéztünk bármit is a vizsgálatok során, mert minden bizonyíték megdőlt vagy meg lett cáfolva, tehát így a galambember elméleted megbukott, de addig is a kutatási eredményeket, melyek titkosak zárt és titkos irattárunkban helyezzük el és 2222 évre letitkosítjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!