Hiszel a szellemekben?
Figyelt kérdés
Valami velük kapcsolatos sztorijaitok vannak?2012. júl. 15. 12:46
2/9 anonim válasza:
Nos, abban nem hiszek, hogy itt ragadnának lelkek a mi világunkban, alias kísértetetek. Az szerintem az emberi elme "hatalmával" magyarázható.
4/9 anonim válasza:
jah, a saját szellememben hiszek
6/9 anonim válasza:
én hiszek, és léteznek gonosz meg jó szellemek is!
7/9 anonim válasza:
Azóta hiszek, mióta éjjel rámborult egy vödör mesztelencsiga.... pedig nem volt otthon csigánk.
8/9 anonim válasza:
én hiszek...tegnap a szobában aludtam amikor a kinti emelet lépcsőjén vki mászkált...nem mertem oda menni és a tesóm csak direkt azért ,hogy ne féljünk azt mondta ,hogy csak a hinta teteje verődött oda a lépcsőhöz.Reggel kipróbáltam és egyáltalán nem olyan hangja volt....
9/9 Selly- válasza:
jeeezusom. ez durva, en tuti nagyon megijedtem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!