Hiszel a szellemekben, Ufókban, más hasonló dolgokban? Alátámasztja valami a hitedet?
UFO-kban (Unidentified Flying Object=Azonosítatlan Repülő Tárgy) nem hiszek, hanem tudom, hogy vannak.
Földönkívüliekben nem hiszek, ez nem hit kérdése. Nem zárom ki a lehetőséget, elvégre nagy a világ, de amíg nem látom...
Szellemekben nem és a lehetőséget sem hagyom nyitva.
Nem támasztja alá semmi nálam hogy léteznek szellemek, de szerintem vannak, különben hova tűnne a sok halott ember lelke? (az hogy visszajárnak-e kísérteni, az egy más kérdés, erről nem tudok dönteni, mert engem még nem kísértett szellem sose..)
A földönkívüliek létezését szerintem kár lenne tagadni, ha a Földön kialakulhatott intelligens élet, akkor egyértelmű hogy máshol is.
Az ilyen jellegű hitemet az támasztja alá, hogy...
1.számtalan tapasztalatom volt, ami alig-alig magyarázható meg racionális módon (A piciny valószínűségű események, egybeesések sorozata elég hihetetlen, nemde?)
2.minden korábbi korban és kultúrában is voltak/vannak ilyen emlékek, esetek, nyomok, leírások, stb.
3.ha manapság beszélsz 10 ilyen emberrel (akinek van releváns tapasztalata), akkor csak 2-3 az aki élből hülyének tűnik, 2-3-nál bizonytalankodsz, a maradékból elég egy is, aki miatt megborzongsz, a hideg végigfut a hátadon és elgondolkodsz. Ez a jó út előre.
Kedves Kérdező!
Hadd kérdezzem meg, hogy Te hiszel-e a tudomány tévedhetetlenségében?
Abban, hogy nagyjából már mindent értünk, csak kis praktikus apróságok vannak hátra, mint pl. a nanotechnológia, génsebészet, stb.
Az 1900-as évek végén is ezt hitték, sokakat eltanácsoltak a tudománytól, mert már "alig van mit tenni".
Én tájékozottnak vélem magam, de szinte semmit sem értenék akkor, ha nem néztem volna kijjebb az ezotéria, és a paratudományok világa felé.
Az UFO-k és más civilizációk simán beleférnek a racionális világnézetbe, de a szellemvilág "felszínes" megismerése már több ismeretet, elmélyülést, bölcsességet igényel.
Bocs.
"Az 1900-as évek végén is ezt hitték" helyesen:
Az 1900-as évek ELEJÉN is ezt hitték.
Max Planck és társai a legjobb példa erre, majdnem lemaradtunk a kvantumfizikáról.
mindkettőben..alátámasztja a tapasztalat..de ide nem írom le,mert jönnek az emberek,akik kételkednek,és hülyének néznek..ezt nem akarom..
cica
Is-is.
Amit az interneten láttam videókat mind hihető,de az nem azt jelenti,hogy igaz : )
Lehet,hogy van benne igaz is de azt nem tudhatjuk : D
Egyszer majd csak kiderül.>.<' : DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!