Különösképp nem hiszek ezekben a dolgokban. De mégis valami van: a tesóm teliholdkor (farkasemberhez kapcsolódóan) azon az estén a földön fetreng ; morog ,mint egy kutya ; és volt rá példa hogy nyersen evett húst ( nem lett beteg ).Szóval nem azt mondom , hogy léteznek farkasemberek, hanem vannak természet feletti spirituális dolgok.
2010. júl. 13. 18:15
32/40 anonim válasza:
Én azt mondom: van szellem,de mint mikor valaki szellemes vagy ilyesmi :D
UFO-van olyan repülő dolog amire azt mondják:mi a fran*c ez?
tehát art (ufo)
A többiben(pl unikornis vagy ogre,küklopsz) nem hiszek kb 2-3 éves korom óta,
a MIKULÁS pedig a legrosszabb mind közül...(3 évesen azt hittem apám a télapó és mikor kiderült hogy nem ő...SÍRTAM!)
2010. júl. 22. 14:45
33/40 anonim válasza:
tényleg van valami.anyámék 93 nyarán sóderért mentek bugyira.és követte őket valami fényes leálították a teher autót és leereszkedett úgy 20m-re aztán eltűnt.ja és 3kor volt hajnalba
2010. szept. 9. 16:21
34/40 anonim válasza:
Biztos van élet a földön kívül, magyarul hiszek az UFOkban, de ők nem állnak kapcsolatban velünk, nem visznek el embereket, stb.. A "szellemek"et nem nevezném szellemeknek, ők az elődeink, akik időnként reinkarnálódnak.
2011. febr. 21. 16:08
35/40 anonim válasza:
urlenyek illetve idegen lenyek egy masik bolygon leteznek szellemek nem es lelek sem es semmi hasonlo ! Peldaul megmondod en mitol kulombozok egy macskatol neki van lelke es egy kukacnak ??? Mind elolenyek vagyunk :P es mondd meg az idegeneknek is van szellemuk ebben nemhiszek...Az idegenekben biztosan !
2011. febr. 21. 19:32
36/40 anonim válasza:
A dolgokat alátámasztja több millió dolog... :) a bizonyítékok a ufós kérdések itt a gyik.hu-n
2011. febr. 21. 21:33
37/40 anonim válasza:
én nem hiszek a szellemekben hanem tudom hogy léteznek,én is elhagytam a testemet de nem tudja senki csak ti :) és akkor áttam sokat mivel én is az voltam
ufokat szintén tudom hogy léteznek
2011. febr. 21. 23:20
38/40 anonim válasza:
Én a saját szobámba láttam a szellemet, testvérem is látta és ugyanúgy írtuk le mindketten. Sokszor lesz csak úgy hideg a szobámba, sőt volt hogy felkeltem este és mozdulni se bírtam valami lefogott.
2011. febr. 22. 07:36
39/40 anonim válasza:
Én nem hiszem,hanem tudom,hogy van Földön kívüli élet...hisz amilyen nagy lehet a világegyetem kizárt,hogy nincs.
Szellemekben? hm...majd akkor ha látok az én saját szememmel...de addig nem is állítom azt,hogy nincsenek.De ha vannak is szerintem nem rosszindulatúak.
Ilyen ,hogy vámpír,kobold,manó,egyszarvú,kisördög, és társai...nem,nem hiszek(de ezekkel is úgy vagyok,hogy majd akkor hiszek,ha látok)!
2011. febr. 22. 16:20
40/40 anonim válasza:
Én hiszek minden ijesmiben. Sok videót láttam már ezekröl és egyszer láttam egy UFO-t az égen legalább is szerintem az volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!