Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel a szellemekben, Ufókban...

Hiszel a szellemekben, Ufókban, más hasonló dolgokban? Alátámasztja valami a hitedet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 15:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
50%
Csak és kizárólag az UFO-ban, abban is a Drake-egyenlet okán. A halál utáni életben nem.
2010. máj. 3. 17:13
 12/40 anonim válasza:
69%

kiskoromban(5-6) többször láttam ugyanazt a nőt, más helyeken, pl.autóban, de amikor szóltam anyunak, hogy megint látom és visszafordultam már nem volt ott, de láttam már a nappaliban a tv elött is...

aztán egy ídő után nem láttam soha többet

utóirat: Normális vagyok!!!

2010. máj. 3. 17:22
 13/40 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Tudom, hogy vannak.

Földön kívülit még nem láttam, de elég énközpontú az emberiség, ha azt gondolja, rajtunk kívül senki-és semmi nincs.

Szeretnék találkozni fk-vel.

A szellemekkel kapcsolatban pedig igen, hiszem, hogy már látogatott meg, több alkalommal is. Ugyanazon személyre gondolok. Aztán elment, többé nem érzékeltem a jelenlétét.

2010. máj. 3. 17:33
 14/40 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem léteznek "szellemek", amik vagy akik egy testből kivált lélek, de hogy mi szerepük van a halál után, azt talán még saját halálunk után se fogjuk megtudni (hisz még azt se tudjuk miért születtünk). Gondolom jön nekik a következő élet, és aki azt állítja hogy nincs következő élet és pont, az szerintem marhaság...ha csak körbenézünk a világunkban, az univerzumban, láthatjuk, minden egy körforgás, az élet és halál, a teremtés és pusztítás tökéletes egyensúlya...nagyon durván kitalálta ezt valaki :)

Az ufokban illetve földönkívüli lényekben is hiszek, a tejútrendszer azért már jó néhány millió éves, és ha csak egy olyan faj fenn tudott maradni, akik előttünk járnak mondjuk úgy 50ezer évvel, akkor ők akár már képesek is lehetnek nagy távolságokat megtenni űrhajókkal, vagy valami számunkra ismeretlen eszközzel, nem tartom olyan nagyon hietetlen dolognak hogy máshol is kialakult az élet. De erről még sokat írhatnék, de szerintem senkit nem érdekel:)

2010. máj. 3. 19:23
 15/40 anonim ***** válasza:
50%
előző..ha te földönkívüli lennél egy harmónikus társadalomban,szeretnél idejönni? :D mert én nem!Szóval vannak igen fejlettek,csak annyira fejlettek,hogy az emberi intelligenciát veszélyes fertőzésnek tartják a Föld nevü bolygón.. :D
2010. máj. 3. 20:57
 16/40 anonim ***** válasza:
50%
Nem mondtam hogy ide jönnék, sőt inkább azt mondom hogy mint földlakó inkább eltűnnék innét, mert az emberiség valóban nagyon veszélyes (jelenleg csak önmagára, és a Föld bolygóra).
2010. máj. 3. 21:21
 17/40 anonim ***** válasza:
28%
akkor kérlek,menjünk együtt!!
2010. máj. 3. 21:40
 18/40 anonim válasza:
28%
UFO-k vannak ...hiszen óriási a világegyetem. szellemek nincsenek, csak az emberek képzelődnek...csodálatos, mire képes az agyunk
2010. máj. 4. 16:16
 19/40 anonim ***** válasza:
28%
UFO = Ugyszólván Felfoghatatlan Objektum
2010. máj. 4. 19:19
 20/40 anonim ***** válasza:
28%
ufo 100% hogy létezik (kémrepülők is azok amíg le nem buknak:P)űrlény az valószínű létezik mert nagy a világ számos naprendszer van számos bolygóval ha csak minden 1milliárdadik van olyan távolságra a csillagától hogy kialakulhasson ott a szén alapú élet(az sem biztos hogy szén alapú) szellemben meg nem mert 1 csomó helyen lehet látni hogy cáfolják meg derítenek fényt a "szellemészlelésekre" meg nem látom benne a logikát
2010. máj. 4. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!