Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Vannak még hozzánk hasonló...

Vannak még hozzánk hasonló tárgyiasult világban élő, "racionális" beállítottságú lények az univerzumban?

Figyelt kérdés
ha a legtöbben használják az intelligensebb lények közül a telepátiát ,akkor az emberek miért nem, vagy már eleve valami rossz irányba kezdett el fejlődni a kezdetektől fogva?
2011. márc. 21. 15:06
 1/6 anonim válasza:
"legtöbben az intelligens lények közül"? például?
2011. márc. 21. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Erre pillanatnyilag nem lehet válaszolni, mert nincs róla adat. Elvileg nagy eséllyel van máshol is a miénkhez hasonló élet, de eddig KOMOLYANVEHETŐ infója nincs róla senkinek. (a plejádozást meg hagyjuk mán)
2011. márc. 21. 16:04
 3/6 A kérdező kommentje:
én sem tudok róla adatot ,de azt nem hiszem hogy ne lenne olyan ember a földön aki ne tudna róla, mert az hogy a gugliba nincs benn az egy dolog..:D
2011. márc. 21. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Már neharagudj, de az univerzum krvanagy(elvileg). Szerinted honnan tudná akárki is, hogy mi van és hol, ha rengeteg oylan hely lehet, ahol mi még nem jártunk?

Szerintem biztosan van, nemhinném hogy pont csak itt alakult ki. És gondolj bele mivan ha ők is ezen filozofálnak :'D

2011. márc. 23. 21:25
 5/6 A kérdező kommentje:

nem értem miért térünk vissza a "szerinted léteznek földönkívüli életformák c. kérdéshez"

;)

2011. márc. 23. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Az emberek használják a telepátiát. Beszédnek nevezik. Gondolatátvitelre szolgál, a minket körülvevő közegben terjed, hullámok révén, speciális antennákkal fogható, megfelelő erősítéssel párszáz méterig hatásos. De ez nem volt elég, azóta itt az internet, ahol a világ másik felével is létesíthetsz telepatikus kapcsolatot. Szóval nem értem a kérdést.
2011. ápr. 11. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!