Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel a szellemekben, Ufókban...

Hiszel a szellemekben, Ufókban, más hasonló dolgokban? Alátámasztja valami a hitedet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 15:44
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
28%
Olyat mi sosem fogunk látni hogy "szellemérzékelés"...Mégis mit akarsz látni? Egy videót ahol szellemek sétálgatnak? Egy fotót amin szellemek mosolyognak? Vagy csak egy egyszerű cikket, amiben leírják hogy szellemek itt és ott vannak? Ezekből melyik hihető? Egyikse. És ha egy médium látja és beszél a szellemekkel azt elhinnéd? Nem hiszem. Talán még akkor sem, ha olyan információkat mond, amit nem tudhat...de ha valaki szkeptikus ebben a témában, meglehet hogy az is marad.
2010. máj. 4. 23:08
 22/40 anonim válasza:
26%
vannak szellemek és ufók is
2010. máj. 6. 20:35
 23/40 anonim válasza:
60%

Én hiszek a szellemkben. Engem nemérdekel, hogy valaki lehülyéz... Én tudom hogy vannak. Már nem egyel találkoztam. Én ezt az egészet azzal magyarázom, (lehet hogy hülyeség) hogy egy ember az agyának nagyon kevés százalékát használja fel, és lehet hogy vannak olyan emberek akik agyuknak más részét is hasznosítják ami lehetővé teszi a természetfeletti lények látását.

UFO-k létezése is teljesen logikus...

2010. máj. 7. 19:00
 24/40 anonim ***** válasza:
79%

Miért ne?

Mondjuk a halottak lelkének feltámadásában nem hiszek, de létezhetnek láthatatlan lények (angyal, démon?) akik akár még az embereket is manipulálhatják.

Idegen lények, élet is lehet valahol messze-messze...miért ne?

Amit nem látunk, az nem biztos, hogy nem létezik!

Pl. 1500 -ban nem is tudták, hogy van rádióhullám, de még azt sem, hogy mennyi baktérium, vírus van!

Mert nem látták őket!

2010. máj. 15. 16:23
 25/40 anonim válasza:
28%

én hiszek a szellemekben. érzem a jelenlétüket .. elejinte nagyon féltem,de mára már belenyugodtam..:)

Az ufók létezésében is biztos vagyok.Miért ne lehetne mégegy olyan bolygó,mint a Föld? Hisz hatalmas a világür..

2010. máj. 17. 12:53
 26/40 anonim ***** válasza:

Isten Haza Család

ezekben hisz az átlagember

2010. máj. 24. 20:36
 27/40 anonim ***** válasza:
25%

1. Tetszik hogy ebbe a témában mindenkinek van véleménye

2. Ki mondta hogy van egyáltalán lélek?

3. Valaki mondta hogy minden ember csak az agya néhány százalékát használja... persze egyszerre csak néhányat, de az agynak nincsenek felesleges részei szal a többi részt meg máskor használod minden résznek más a funkciója tehát mindenhez más részét használod.

4. UFO-k vannak mint mondták előttem az az azonosítatlan repülő tárgy és szerintem földönkívüliek is vannak ezt is sokan megindokolták előttem. Node lelkek, szellemek meg istenek?:D Persze Angus Young egy isten xD Nemnagyon hiszek az ilyen ámításokban =/ az hogy régen voltak dolgok amiket nem tudtak az emberek megmagyarázni és kitaláltak maguknak isteneket aztán azóta ez elfajult és tök jó cucc lett hogy megnyugodjon sok ember...

2010. jún. 2. 15:58
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Az istenség téma kicsit más mint ez. Annyival tudnám összefüggésbe hozni, hogy nagyon rég, az "égből érkezettek" is egyszerű halandók voltak (földönkívüliek), egy akkori ősember aki még azt sem tudta mi az a kalapács, nem igazán tudta értelmezni hogy mik lehetnek azok a lebegő repülő izék, amiből "fényes" ruhájú emberek(?) szálltak ki, és tanították őket (gondolom nem rossz szándékkal érkeztek, hisz ha már akkor több ezer éve képesek voltak olyan technológiára, hogy repüljenek akár az űrben is, akkor nem jelentett volna gondot a lándzsás emberkéket kiírtani). Az egész istenség dolog innen eredhet, hisz ha megnézzük akkor úgymond az Isten számunkra "csak" pár ezer éve létezik. Előtte mindenféle kultúrából, és közösségből származnak olyan személyek, akik számukra az Isten, és mindnek a története kísértetiesen hasonló. Ha úgy vesszük, 5ezer éve is két lábbal jártunk a földön, komolyan elhihetjük azt hogy egy személy, egy tapssal létrehozta a Földet? Az embert? Ádámot és Évát? Ugyan már! Ma már tudhatjuk hogy ez csak mese, de valahonnan mégis ered. Ha már arról beszélünk hogy teremtő Isten, akkor én nem feltétlenül egy személyre gondolok, úgy érzem mindenhol ott van az "isteni életet adó szikra", mindenhol. Nem csak az emberben, nem csak az állatokban, hanem a növényekben is, sőt, az utolsó kavicsban is. Ez a szikra lehet maga a lélek, ami szerintem létezik, az emberek láthatatlan mozgatórugója. Az hogy van agyunk, amivel gondolkodunk, az önmagában szerintem semmi, csak egy "eszköz" ami segítségével memorizálhatjuk a dolgokat, de hogy az életben milyen döntéseket hozunk, szerintem a léleknek van hozzá köze. Folyamatosan tanulmányozzuk a saját fajtánk, az agyunk működését, és nem tudjuk honnan ered az hogy pl.: mit mondunk, vagy hogy mire hogy reagálunk. Szóval tutira veszem hogy van valami általunk nem érzékelt valami, ami meghatároz minket. A lélek.
2010. jún. 2. 23:30
 29/40 anonim válasza:
49%
Éljen a jeti!
2010. jún. 6. 14:54
 30/40 anonim ***** válasza:
Nem! Egy igazi Jedi nem hisz se az ufokban se a szellemekben. Habár a sötét oldal kiszámíthatatlan ködbe burkolozik....
2010. jún. 13. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!