Hiszel a szellemekben, Ufókban, más hasonló dolgokban? Alátámasztja valami a hitedet?
Én hiszek a szellemkben. Engem nemérdekel, hogy valaki lehülyéz... Én tudom hogy vannak. Már nem egyel találkoztam. Én ezt az egészet azzal magyarázom, (lehet hogy hülyeség) hogy egy ember az agyának nagyon kevés százalékát használja fel, és lehet hogy vannak olyan emberek akik agyuknak más részét is hasznosítják ami lehetővé teszi a természetfeletti lények látását.
UFO-k létezése is teljesen logikus...
Miért ne?
Mondjuk a halottak lelkének feltámadásában nem hiszek, de létezhetnek láthatatlan lények (angyal, démon?) akik akár még az embereket is manipulálhatják.
Idegen lények, élet is lehet valahol messze-messze...miért ne?
Amit nem látunk, az nem biztos, hogy nem létezik!
Pl. 1500 -ban nem is tudták, hogy van rádióhullám, de még azt sem, hogy mennyi baktérium, vírus van!
Mert nem látták őket!
én hiszek a szellemekben. érzem a jelenlétüket .. elejinte nagyon féltem,de mára már belenyugodtam..:)
Az ufók létezésében is biztos vagyok.Miért ne lehetne mégegy olyan bolygó,mint a Föld? Hisz hatalmas a világür..
Isten Haza Család
ezekben hisz az átlagember
1. Tetszik hogy ebbe a témában mindenkinek van véleménye
2. Ki mondta hogy van egyáltalán lélek?
3. Valaki mondta hogy minden ember csak az agya néhány százalékát használja... persze egyszerre csak néhányat, de az agynak nincsenek felesleges részei szal a többi részt meg máskor használod minden résznek más a funkciója tehát mindenhez más részét használod.
4. UFO-k vannak mint mondták előttem az az azonosítatlan repülő tárgy és szerintem földönkívüliek is vannak ezt is sokan megindokolták előttem. Node lelkek, szellemek meg istenek?:D Persze Angus Young egy isten xD Nemnagyon hiszek az ilyen ámításokban =/ az hogy régen voltak dolgok amiket nem tudtak az emberek megmagyarázni és kitaláltak maguknak isteneket aztán azóta ez elfajult és tök jó cucc lett hogy megnyugodjon sok ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!