Te hiszel a szellemekben, démonokban, természetfeletti lényekben, ufokban stb?
Kérlek írj nemet és életkort is!
Van valamilyen észlelésed ezek kapcsán?
Miért hiszed azt, amit? (Csak horrorfilmekből/láttál már élőben ilyet stb.)
(Érdekességképpen kérdezem)
Háááát ízlések és pofonok
(Amúgy köszi a választ)
Az ufók úgy vélem valóságosak, ebben "hiszek" a legjobban. Én is láttam már ismeretlen eredetű repülő szerkezeteket és vagy 50 UFO könyvet átolvastam, dokumentumokat, interjúkat, filmeket stb.
A szellemekkel kapcsolatban is van pár élményem, de nem tudom hogy azok voltak-e. Ha nem is, akkor is úgy hiszem, hogy a jelenség valós és nem lehet egy legyintéssel elintézni a többezer észlelést.
A démonokban, ördögi megszállásokban nem hiszek. Esetleg egy szellem lehet rossz indulatú, de hogy egy ember testét megszállják kizárt dolognak tartom.
Természetfeletti lényekhez én inkább a bizonyítatlan lényeket sorolnám, amiből rengeteg van, ezzel a kriptozoológia foglalkozik. Én úgy gondolom hogy ezek része valós: pl. a Mapinguari, de lehet a Nagylábú is.
24/F
köszönöm a válaszokat
utolsó: tied volt a leghasznosabb :)
Kb. az ufoknak van innen a legtöbb valóság alapjuk szóval nem hiszek bennük.Felesleges egyébként ilyeneken gondolkodni mert a végén még elhitetik veled hogy léteznek ami ugye nemigaz.
Bizonyíték nem sok akad ezekről de itt GYK-n a hívők tudnak ám értelmetlen válaszokat adni csak keresgélni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!